Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3373

Aprašymas: Nuotykių metas (angl. Adventure Time) – JAV animacinis serialas. Žmonių vaikas Finas su savo geriausiu draugu ir įvaikintu broliu šuneliu Džeiku, turinčiu magiškų galių, gyvena postapokaliptinėje šalyje Ooo. Dvylikametis berniukas su dvidešimt aštuonerių šuniuku puikiai sutaria – šie du drąsuoliai gina savo šalį nuo netikėtų negandų ir patiria daugybę nuotykių. Savo žygiuose draugai sutinka naujų įdomių draugų. Šis animacinis serialas sulaukė itin didelio susižavėjimo Amerikoje. Kai trumpi klipukai tapo interneto hitu, prodiuserių kompanija „Cartoon Network“ nusprendė jų pagrindu kurti televizijos serialą. Jį įvertino ne tik žiūrovai, o ir kritikai – nominavo 7 Emmy apdovanojimams, 2 iš jų filmukas laimėjo.

2015 | 2017-06-09 | 4532

Aprašymas: Dabar jau 12-metė Railė leidžia laiką namuose su tėvais, kai į duris pasibeldžia potenciali bėda. Mamos ir tėčio emocijos priverstos susidoroti su mintim, kad Railė eina į pirmąjį pasimatymą.

2030 | 2018-07-24 | 3726

Aprašymas: Meškiukai Gamiai (angl. Adventures of the Gummi Bears) – JAV animacinis serialas. Meškiukai Gamiai – legendinis daugiaserijinis animacinis filmukas. Veržlūs ir drąsūs, rūpestingi ir ištikimi, draugiški ir atsakingi serialo veikėjai puoselėja svarbiausias gyvenimo vertybes. Šie Disnėjaus herojai – vieni iš mieliausių animacijos istorijoje ir labiausiai ištroškę nuotykių. Kiekvienoje serijoje meškiukai kviečia į stebuklingą vietovę, kur gyvena milžinai, burtininkai, drakonai ir daugelis kitų – gerų ir blogų – padarų. Šeši herojai žaidžia, tyrinėja, mokosi ir kovoja už teisybę visi kartu, palaikydami vienas kitą.

2008 | 2017-06-09 | 3952

Aprašymas: Tai 35 minučių trumpametražis animuotas filmas. Istorija seka įvykius praėjus dviem metams po Majin Buu nugalėjimo. Žmonės iki šiol negali pamiršt savo didvyrio Pono Šėtono, o šis ta proga nusprendžia atidaryt naują viešbutį su dideliu banketu. Todėl žinoma nepamiršta pakviest tikrųjų didvyrių ir jų kolegų. Tad Songokas ir jo draugai vėl susiburia kartu gerai praleist laiką iki kol nepasirodo nauja grėsmė. Iš kosmoso atskrenda keli sajanų tipo erdvėlaiviai iš kurių vieno išlipa jaunuolis (Tarble) labai primenantis Vedžitą. Jis pasiprašo pagalbos, mat įkandin jo ir jo žmonos (Gure) atskrenda ir dvi Fryzo „liekanos“ (Abo ir Cado). Va čia ir prasideda taip visų pamėgta Drakonų kova.

1975 | 2017-06-09 | 4081

Aprašymas: (rus. Афоня). Gyveno sau viengungis linksmas lėbautojas Afanasijus ir vargo nematė. Dirbo santechniku, algą prašvilpdavo nė nemirktelėjęs, nevengė „chaltūros“, mylėjo moteris ir stikliuką. Tarybiniais laikais itin populiari profesija garantavo Afanasijui gyvenimą be rūpesčių ir visuotinę pagarbą. Nors kartais už smulkias nuodėmes – nuolatines pravaikštas ir deficitinės santechnikos prekių perpardavinėjimą – jį apsvarstydavo rimtai nusiteikusi komisija, tai nė kiek nesugadindavo Afoniai nuotaikos. Šis vyrukas niekada dėl nieko nekvaršindavo sau galvos. Visada būdavo gerai nusiteikęs ir jautėsi visiems reikalingas. Tačiau vieną dieną viskam atėjo galas – Afonia pamilo jauną žavią merginą. O meilė, žinia, keičia viską.

2030 | 2018-07-24 | 3796

Aprašymas: Linksmieji traukinukai (angl. Chuggington) pasakoja istoriją apie pradedančiųjų traukinukų Vilsono, Briusterio ir Koko, dar vadinamų „Garvežiukais“, nuotykius Bildėnuose. Kiekvienas herojus – unikali, mokymosi savitumais pasižyminti asmenybė. Animacinio serialo siužetas nukelia į šiuolaikinį – veik tokį patį kaip mūsiškis – pasaulį, pilną miestų, kaimų, kraštovaizdžių bei skirtingų kultūrų. „Linksmųjų traukinukų“ šerdis – linksmos, lavinančios, gyvenimiškos bei mažyliams aktualios istorijos.

2010 | 2017-06-09 | 3894

Aprašymas: Išpuoselėtame, taikiame ir idiliškame priemiestyje, šalia mielų spalvotų namelių ir rožių krūmų vešliose vejose stūkso juoda troba be menkiausios žalumos užuominos. Ignoruodamas draugiškai bendraujančius kaimynus, šiame namelyje gyvena Gru – piktas veikėjas, šventai įsitikinęs, kad gerumas yra stipriai pervertintas. Apsuptas būrio ištikimų tarnų – mažų geltonų būtybių, nepasižyminčių išmintimi – Gru planuoja didžiausią istorijoje vagystę. Gru rengiasi pavogti… mėnulį! Tai neturėtų būti itin sunku – Gru disponuoja tikrai solidžiu pačių įvairiausių ginklų, įrankių ir aparatų arsenalu. Tiesa, jie ne visuomet šimtu procentų atitinka Gru poreikius: mat genialus išradėjas, kuriantis šiuos ginklus – daktaras Nefarijus – šiek tiek neprigirdi. Ir gavęs iš savo šeimininko užsakymą ne visuomet pagamina būtent tai, ko pageidauja Gru. Kaip ten bebūtų, planas pavogti mėnulį atrodo tobulas, visi klastingai vagystei reikalingi įrankiai pagaminti, tačiau čia atsitinka kai kas visiškai nenumatyto. Gru sutinka tris našlaites – Margo, Editą ir Agnesę. Kurios šiame piktadaryje išvysta tai, ko nemato niekas kitas: potencialų tėtį. Rekalai pakrypsta visiškai netikėta linkme, ypač pačiam Gru.

1998 | 2017-06-09 | 3658

Aprašymas: Jei pažvelgtume i filmą pro vienos iš veikėjų jaunos moksleivės gražias, tamsias ir dideles akis, tai filmas atrodo tiesiog nepakartojamai. Masinis maištas užaugęs Tokijuje – viena iš nerealiausiu scenų, kurios tik buvo pasirodžiusios anime kadruose. Žiaurioje siužeto linijoje susiformuoja romantinė pasaka, kuri tiesiogine ta žodžio prasme yra apipilama krauju… Specialiųjų policijos pajėgų būrio narys Kazukis Fuse patiria stiprų sukrėtimą, kada jo akivaizdoje beprasmiškai žūsta teroristų grupuotei priklausiusi savižudė sprogdintoja. Stengdamasis suprasti tokio elgesio priežastį Fuse atlieka savarankišką tyrimą, sutinka žuvusios merginos seserį ir įsimyli ją. Meilės drama rutuliojasi sudėtingoje politinių intrigų, šnipinėjimo ir nepasitikėjimo kupinoje aplinkoje. Džin Ro pažvelgia į tamsiausias žmogaus sielos kertes, kur slepiasi žiauriausi instinktai.

1957 | 2017-06-07 | 4384

Senosios animacijos filmukas Lydekai paliepus, man panorėjus. Visiems gerai žinomas filmukas Vienoje karalystėje arba Lydekai paliepus man panorėjus. Tai paskaojimas apie Jemelią ir jo lydeką, caraitę Mariją, carą žirnį, užjūrio princą. Kartą jemelia pagavo lydeką. O ji prabilo ir paprašė paleisti ją pas mažuosius lydekiukus. Jemelia buvo geraširdis ir pasigailėjo lydekos. O lydeka jam atsidėkodama davė burtažodį, kuris išpildys visus Jemelios norus...

1998 | 2017-06-09 | 3875

Donald Duck Mickey and the Beanstalk išleistas 1947 m.

2000 | 2017-06-07 | 3813

Priešistorinių laikų pasaka apie dramblį Fantiką. Fantikas buvo labai geras, mėgdavo visiems miške padėti, ištraukdavo krokodiliukus iš po ledo, laistė dygliuką. Tačiau jį nuolat medžiodavo pabaisa Štuša kutuša. Drambliukui vis pavykdavo prasileinkti su pabaisa, tačiau kartą jie susitiko, ir visi miško žvėrys jau buvo įsigandę, kad Fantiką suės. Tai pasakojimas mokantis vaikus, kad jeigu darai gerą ir padedi visiems - visada laimėsi, svarbu turėti didelę širdį.

1999 | 2017-06-09 | 3708

Aprašymas: Ar mėgstate muzikuoti? Tvyniams tai labai patinka! Linksmieji Bela, Milas, Fisė ir Džeikas mokysis groti mušamaisiais, styginiais bei pučiamaisiais instrumentais. Milui labiausiai patinka groti mušamaisiais, Fisei – styginiais, o Bela mėgsta pučiamuosius. Atradę savo instrumentus Tvyniai susiburs į orkestrą ir atliks įvairius kūrinius.

2006 | 2017-06-09 | 3885

Aprašymas: Linksmas veršiukas Otis mėgsta dainuoti, šokti ir visaip išsidirbinėti iš žmonių. Skirtingai nuo savo tėvo Beno, gerbiamo karvių kiemo patriarcho, o taip pat seno ir išmintingo Mailso, Otis rūpinasi tuom, kad niekas nesužinoti apie „žmogiškus“ gyvulių sugebėjimus. Bet kai Otis pajuto ant avo pečių ne lengvus atsakomybės laikus, jis sugebėjo sukaupti visą savo vyriškumą, kad priimtu lyderio vaidmenį.