Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2022 | 2017-06-09 | 3767

Vieną dieną Maša išsiruošė gaudyti drugelių - apie tai filmas lietuviškai online - Gero apetito. Tačiau nieko nepagavusi, ji atkeliavo pas lokį į trobelę. O lokys su savo giminaičiu pietus gamino. Žinoma, Maša taip pat prisijungė, ir kaip jiems rodėsi - tik trukdė. Kai galiausiai virtiniai jau buvo puode, paaiškėjo, kad dingo mergaitės pagauta kirmėlė. Kur ji atsiras vaikai sužinos filmuke Gero apetito.

1964 | 2018-10-08 | 19423

Aprašymas: Tai serialas, kuriame vaizduojama didvyriška vengrų kova, paįvairinta puikiu humoru ir linksmais epizodais. Siužetinė filmo linija paremta istoriniais 18-ojo amžiaus įvykiais, ilgalaike vengrų kova prieš austrus. Pagrindinis filmo veikėjas – tai Kapitonas Tenkešas.

Время действия сериала относится к началу XVIII столетия, когда на юге Венгрии разворачивается направленное против власти австрийских Габсбургов восстание под руководством князя Ференца II Ракоци. Разгромленные присланным из Вены австрийским полковником Экбертом фон Эберштейном венгерские куруцы впоследствии, возглавленные отважным и хитроумным Мате Эке, прозванным «капитаном Тенкешем», при постоянной поддержке местной крестьянской бедноты изгоняют врага из крепости Шиклош и захватывают в плен австрийского генерала.

Kapitonas Tenkešas / Капитан Тенкеш - A Tenkes kapitánya (1964)

1998 | 2017-06-09 | 3848

Donald Duck The Village Smithy išleistas 1942 m.

2000 | 2017-06-07 | 3718

„Šuo ir katinas“ – nuotaikinga pasaka vaikams iš senosios animacijos kraičio. Filmukas žavi gražia muzika, šviesia aplinka, tačiau intrigą sukuria iš giedro dangaus pasirodęs lietus. Mažiesiems žiūrovams atskleidžiama turgaus aplinka bei parodomas nesąžiningumas. Ši pasaka – tarsi mitas, nuo ko prasidėjo amžini kačių ir šunų nesutarimai, besitęsiantys iki šiol.

2030 | 2018-07-24 | 3030

Aprašymas: Ko Ičinomija jaunas vyras kilęs iš pasiturinčios šeimos, tačiau iš jos jis paveldėjo ne tik pinigų bet ir keistą baimę, būti kam nors skolingam, todėl jis ne tik niekad neprašo pakalbos, bet ir neleidžia niekam jam padėti. Vieną dieną netikėtai jis pakliūva į pavojingą situaciją ir jį išgelbėja keista benamė mergina gyvenanti po tiltu ir mananti kad jis iš kitos planetos. Taigi jis nors ir labai to nenorėdamas, bet lieka jai skolingas už išgelbėtą gyvybę. Genamas principų jis nenori likti jai skolingas todėl jis sutinka tapti jos vaikinu ir apsigyventi su ja kartu po tiltu, šalia kurio gyvena dar ne vienas keistuolis…

2000 | 2017-06-07 | 3854

„Kablelio ir taško nuotykiai“ – naudingas filmukas vaikams. Veikėjas galvoja, kaip iš dvejeto trejetą padaryti. Dėl šio mokinio aplaidumo kenčia kableliai ir taškai. Ką skyrybos ženklai veikia ir koks nuotykingas jų gyvenimas, tikriausiai niekas nė neįtartų... Aišku viena – nuo tingių vaikų jie sprunka toli toli.

2000 | 2017-06-07 | 3416

Senojo jurininko pasakojimai 2 dalis - Negyvenamoji sala. Ten kur susikerta meridianai ir paralelės - paslaptinga vieta. Ši istorija apie seno jūrininko, vaikų ir šuniuko kelionę i XVIIa. piratų miestą Jamaiką. Kelionės metu viena berniuką, Kirilą, pagrobia piratų kapitonas, ir už nepaklusnumą ištremia į negyvenamąją salą. Įveikdami visas iškilusias kliūtis, senasis jūrininkas, šuo ir berniukas išgelbsti draugą Kirilą ir laimingai grįžta į XXa.

2030 | 2018-07-24 | 3487

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2000 | 2018-07-24 | 3312

Aprašymas: Žaibo smūgis (angl. Static shock) – JAV animacinis serialas apie superherojų.

Žaibo smūgis (1 sezonas) - Static Shock (2000)

1983 | 2017-06-08 | 4778

Senosios animacijos filmukas "Melagių pilis", sukurtas pagal Vytautės Žilinskaitės pasaką. Tai atsitiko kai buvau dar mažas vaikas. Ryte nenorėjau keltis ir pasakiau, kad dar miegu. Bet mama nepatikėjo ir turėjau keltis. Kai kada meluodavau, bet man neatrodė kad tai blogai. Tingėjau klotis lovą, praustis ir kitus reikalus tvarkyti. Bet aš megdavau pameluoti. Žaizdavau vonioje su laiveliais. Kas man atsitiko toliau pažiūrėkite patys.

2000 | 2017-06-09 | 6721

Aprašymas: Morgana, Uršulės sesuo, vos nepavogia Arielės ir Eriko dukros Melodijos. Kad apsaugotų Melodija, Arielė dukrai liepė pačiai vienai neplaukti į jūrą. Tačiau Melodija nepaklauso ir beplaukiodama ji rado magišką medalioną, kuris turėjo būti jos dovana jai gimus. Tada ji susitiko su Morgana ir sužinojo apie savo tikrąsias šaknis, o Morgana jai pasiūlė tapti undinėle mainais į Valdovo Tritono trišakį, kurį jinai turi pavogti. Tuo pačiu metu visi jūros gyventojai jos ieško. Pakeliui Melodija sutinka Tipą ir Dašą, kurie prisijungia prie jos. Tačiau kai Melodija parneša trišakį, Morganos blogis yra išlaisvinamas ir tada prasideda kova tarp gėrio ir blogio.

2006 | 2017-06-09 | 15025

Aprašymas: Šį kartą Garfildo šeimininkas, naivusis Jonas Arbaklis, išsiruošia kelionėn į Didžiąją Britaniją. Savo augintinį jis, žinoma, pasiima kartu. Tingaus Garfildo šis sumanymas ypač nepradžiugina, tačiau Europoje jo laukia stulbinantis netikėtumas. Įvykus nesusipratimui, oranžinis katinas tampa… didžiulės pilies valdytoju! Tačiau kartu su turtais atsikvošėti nespėjęs Garfildas suvokia, jog įgijo ir galingą priešą – lordą Dargisą, kuris taip pat gviešiasi įspūdingos Karlailo pilies turtų.

2000 | 2017-06-09 | 3850

Šioje Ogio serijoje „Bičiulė papūga“ Ogi aplanko neįprastas svečias – papūga. Žinoma, tarakonai tuoj pat bando krėsti aibes naujajam gyventojui, tačiau atrodo šįkart jie sutiko savęs vertą priešininką 2-oje serijos „Bičiulė papūga” dalyje ragana pameta savo stebuklingą pieštuką. Kai jis patenka į tarakonų rankas tampa dar vienu ginklu paerzinti Ogį, vaikai pamatys, kuo gi baigsis ši kova. 3-oje dalyje Ogis ir vėl visaip bando sužavėti Oliviją, jam kaip įmanydami trukdo išdykėliai tarakonai.

1970 | 2017-06-09 | 3603

Society Dog Show.

2015 | 2018-07-24 | 5087

Aprašymas: Broliai meškinai (angl. We Bare Bears) Grizlis, Panda ir Baltasis stengiasi tapti populiariais atstovais žmonių visuomenėje, populiariais internete, vaikščioti į pasimatymus ir supermarketus. Jiems tai nelabai išeina, bet jie palaiko vienas kitą. Šie meškinai turi savo unikalų vaikščiojimo būdą „piramidė“, kai vienas stovi ant kito (kaip cirke). Tai jų giminystės metafora.

Saugokis meškinų (1 sezonas) - We Bare Bears (2015)

1986 | 2017-05-31 | 3848

The discovery of a severed human ear found in a field leads a young man on an investigation related to a beautiful, mysterious nightclub singer and a group of psychopathic criminals who have kidnapped her child.

Mėlynasis aksomas / Blue velvet -  (1986)

1988 | 2017-11-07 | 12186

Aprašymas: (rus. Гардемарины, вперед!). Tai milžiniško populiarumo sulaukęs tarybinis nuotykių miniserialas „Pirmyn, Gardemarinai!“.

Pirmyn, Gardemarinai! (1-4 serijos) - Гардемарины, вперед! (1988)

2030 | 2018-07-24 | 4474

Aprašymas: Drakonų kova Z (angl. Dragon Ball Z) – Japonijos animacinis serialas. Po penkerių metų jau su Či Če susilaukęs sūnaus Son Gohano, Gokas sutinka savo vyresnyjį brolį Raditą, kuris jam atskleidžia, kad jiedu kilę iš beveik išnykusios nežemiškos sajanų rasės. Sajanai dar mažą Goką (tikrasis vardas Kakarotas) pasiuntė į Žemę, kad šis ją užkariautų, tačiau vos joje išsilaipinęs jis smarkiai susitrenkė galvą, taip prarasdamas atmintį ir sajanams įgimtą troškimą žudyti. Gokas atsisako padėti Raditui užkariauti planetą ir padedamas Pikolo jį įveikia, tačiau paaukoja ir savo gyvybę. Po treniruočių pas valdovą Kajų pomirtiniame pasaulyje prabėgus metams, Gokas prikeliamas su drakono rutuliais ir išskuba gelbėti Žemės nuo ją užpuolusių sajanų Vedžito ir Napo. Tačiau atvykęs sužino, kad kovoje žuvo Jamčis, Čiautsas, Tenšinhanas ir Pikolas. O kaip žinia, mirus Pikolui, kuris yra viena būtybė su Dievu, išnyksta ir rutuliai. Laimei paaiškėja, kad Pikolo gimtojoje Nameko planetoje esama panašių rutulių, tad likusieji gyvi patraukia jų ieškoti. Tačiau paaiškėja, kad to paties siekia ir Vedžitas bei galaktikos tironas Fryzas. Prasideda kova dėl laiko; kas pirmas surinks visus rutulius. Fryzui išsikvietus Ginio pajėgas, Vedžitas nusprendžia susidėti su Gohanu ir Krilinu. Galiausiai atvykus Gokui, prasideda ilga, nuožmi kova, kurios atomazgoje jis virsta legendiniu super sajanu ir nukaudamas Fryzą atkeršija už milijardus gyvybių.