Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1957 | 2017-06-08 | 4242

Gražus ir mielas animacinis filmas, sukurtas pagal to paties pavadinimo H. K. Anderseno pasaką „Sniego karalienė“. Tai jaudinanti istorija apie drąsios mergaitės Gerdos nuotykius: ji leidžiasi ieškoti savo brolio Kajaus, pagrobto piktosios Sniego Karalienės. Daugybė pavojų ir sunkių išbandymų laukia Gerdos kelyje, tačiau narsi širdis, tikėjimas ir gerumas padės mergaitei nugalėti visas kliūtis.

Sniego karalienė / Снежная королева -  (1957)

2000 | 2017-06-09 | 3890

„Na, palauk!“ – nepaprastas filmukas, kurį galite žiūrėti online. Šį kartą personažai atsiduria pasakų pasaulyje. Filmuke išvysite ne tik vilką ir kiškį, bet ir raganą ant šluotos. Įspūdį paliks ir batuotas katinas. Įdomioji animacija kartu su vilku nukels į paslaptingą bokštą, o paskui zuikį galėsime leistis į trobelę ant vištos kojelės. Tai ir dar daugiau – šioje „Nu, pogodi!“ serijoje.

2000 | 2017-06-07 | 3788

Heraklis tapęs dievu, ima ilgėtis žemės ir š Dzeuso išsiprašo, kad iš Olimpo galėtų nuvykti į žemę nors trumpam. Tačiau, viskas nėra taip paprasta, Heraklis susiduria su priešais, kurie nori jam pakenkti. Nepasiant to, jis suvokia, kad gyventi žemėje ir būti tuo kas esi, bendrauti su tais, kurie yra tau artimiausi - yra svarbiausia gyvenime.

2000 | 2017-06-07 | 3550

Naujametinės eglutės šventė tai nuotaikingas naujametinis filmukas. Kalėdų senelis moko, kad per šią šventę, būtinai kažkas nutinka. Vania ir Liusa tikėjo, kad bet koks tą naktį sugalvotas noras išsipildo, tad jie paprašo Kalėdų senelio dovanų, kurias jis su malonumu atgabena vaikams. Tačiau, jam reikia apkeliauti visą pasaulį ir apdovanoti džiunglių, bei miško gyvūnus. Kaip Seneliui sekėsi pildyti vaikų svajones išvysite šiame nuotykių nestokojančiame, be galo linksmame filmuke.

2000 | 2017-06-09 | 4308

Aprašymas: Trys meškiukai susiranda naujų draugų, su kuriais jie įveikia visas kelyje pasitaikančias negandas. Įdomūs narsių mažylių nuotykiai subtiliai pateikti šioje animacinėje juostoje.

2000 | 2017-06-07 | 3657

„Trys maišai gudrybių“ – pasaka, pradedama nelaukta lapės viešnage. Kaip įprasta, šio žvėries gudrumui ribų nėra. Ji netgi prikalbina ežiuką jai padėti. Ir staiga pati lapė įkliūva į spąstus. Šioje situacijoje jai vėl pagelbėja nepaprastas gudrumas. Svarbiausia, kad vaikai pamokomi, jog nepatikimi susitarimai prie gero nepriveda, o už gerą darbą atlyginama geru.

2022 | 2017-06-09 | 3871

Linksmojo filmuko „Maša ir lokys“ serijoje „Fokus – pokus“ vaikučiai pamatys, ką lietingą dieną veikia Maša ir lokys. Lokys svajoja ramiai paskaityti, o mažoji nenuorama užsiiminėja burtai. Keičia lokio daiktų dydžius, erzina draugą su šluota, net išsiburia daugybę triušių lokio amuose, kol galiausiai fokusai priveda prie to, jog dingsta pats lokys. Serijoje „Fokus – pokus“ mažieji žiūrovai išvys, kuo baigėsi Mašos magija lietingą dieną.

2030 | 2018-07-24 | 4073

Aprašymas: Transformeriai: Praimas (angl. Transformers: Prime) – JAV animacinis serialas. Tolimose kosmoso platybėse, Kybertrono planetoje, tebuvo tik viena – mechaninė gyvybės forma: transformeriai – robotai, gebantys transformuotis į įvairiausius mechanizmus. Epas, prasidėjęs transformerių susiskaldymu į dvi priešiškas stovyklas – autobotus ir deceptionistus, dabar sulaukia kulminacijos: Optimusas Praimas vėl stoja į kovą su didžiausiu savo priešu – Megatronu! Pasiruoškite ne tik moderniausiai kompiuterinei animacijai, atėjusiai į televizijos ekranus, bet ir įspūdingiems didiesiems mūšiams: Megatronas kausis dviguba jėga, vėl siekdamas užimti Žemės planetą. Įvykių sūkuryje atsidurs trys Žemės paaugliai.

2006 | 2017-06-09 | 4257

Aprašymas: Paaugęs liūtukas iš Niujorko zoologijos sodo netikėtai atsiduria karštoje Afrikoje ir yra paleidžiamas į laisvę. Jo draugai iš zoologijos sodo – vyresnis liūtas, žirafa, anakonda ir voverė – susiburia draugėn, norėdami sugrąžinti liūtuką namo.

2030 | 2018-07-24 | 4645

Aprašymas: Avataras: Paskutinis oro valdytojas (angl. Avatar: The last airbender) – JAV animacinis serialas. Žemę pasidalinusios keturios didžiosios tautos – žemės, vandens, oro ir ugnies. Jų galios pusiausvyrą palaiko vadinamieji “stichijų valdytojai”. Manipuliuodami savo šaliai priklausančiomis stichijomis jie gali daryti stebuklus. Kadangi žmonės jau tokie padarai, kad neduok valgyt, duok pasipliekti, egzistuoja dar vienas saugiklis – vadinamasis Avataras, valdytojas, sugebantis valdyti visas stichijas. Avataras nuo pat amžių pradžios atgimstantis asmuo, savyje nešiojąs neišsenkančią išmintį. Ir štai, artėjant prie žemės kometai turinčiai suteikti papildomos galios ugnies tautai, valdovas nusprendė jog taika skirta tik liurbiams, kurie nesugeba pakovoti patys už save ir nusprendė “pasidalinti” ugnies tautos gerove su kitomis tautomis, paprasčiausiai jas okupuodamas. Taip prasidėjo kruvino karo istorija, trukusio 100+ metų. Kruvinų mūšių metu Avataras kažkur dingo be žinios. Ir štai, po kiek laiko kometa vėl artėja prie žemės, laikas būtų kaip ir baigti pasaulio užkariavimą. Juolab, kad taikiuoju laikotarpiu buvo išnaikinti visi oro valdytojai, vandens valdytojų irgi liko tik saujelė ir tik žemės valdytojai dar kaišiojo pagalius į ratus… Tačiau ugnies valdovas padarė vieną didelę klaidą. Nepasirūpino tinkamai apsisaugoti nuo Avataro. Mergaitė ir berniukas iš vandens valdytojų kaimo pastebi keistą ledkalnį, kuriame sėdi berniukas, su rodyklės formos žymėmis ant rankų ir galvos. Pamėginus išlaisvinti jį iš ledkalnio, pastarasis sprogsta, ir pasirodo, jog jo viduje tūnojo pakutinysis gyvas likęs oro valdytojas, kaip pranašaujama esąs kartu ir Avataras…

2015 | 2018-07-24 | 5092

Aprašymas: Broliai meškinai (angl. We Bare Bears) Grizlis, Panda ir Baltasis stengiasi tapti populiariais atstovais žmonių visuomenėje, populiariais internete, vaikščioti į pasimatymus ir supermarketus. Jiems tai nelabai išeina, bet jie palaiko vienas kitą. Šie meškinai turi savo unikalų vaikščiojimo būdą „piramidė“, kai vienas stovi ant kito (kaip cirke). Tai jų giminystės metafora.

Saugokis meškinų (1 sezonas) - We Bare Bears (2015)

2012 | 2017-06-09 | 3899

Aprašymas: Minkyu Lee, jauno Disney animatoriaus, žavus animacinis filmas Adomas ir šuo buvo nominuotas Oskarui 2012 metais kaip geriausias trumpametražis animacinis filmas. Tai neįtikėtinai paprasta istorija apie žmogaus pirmąją draugystę su šunimi.

2030 | 2018-07-24 | 4584

Aprašymas: Teisingumo lyga (angl. Young Justice) – JAV animacinis serialas. Šiame seriale daugiausia dėmesio skiriama jauniesiems herojams, kurie nori įrodyti, jog yra tikri didvyriai. Pagrindiniai komandos nariai yra Artemidė, Robinas, Vaikis Flašas, Spydis, Akvaledas ir Supervaikinas.

2010 | 2017-06-09 | 4081

Aprašymas: „Haris Poteris ir mirties relikvijos 1 dalis”. Haris, Ronis ir Hermiona eina Dumbldoro pasiųstu taku – surasti visus Horokrusus, bei juos sunaikinti. Tačiau tai nebus taip lengva. Haris, Ronis ir Hermiona yra nusikaltusieji teismui, nuo tada kai Mirties Valgytojai užgrobė Magijos Ministeriją. Buvo pasiūlyta 10 tūkst. galeonų suma tam, kuris suras ir įduos Harį Mirties Valgytojams, kad Voldemortas galėtų jį nužudyti (tik Voldemortas gali nužudyti Harį, bet Tamsos Valdovas liepė Mirties Valgytojams nežudyti berniuko, nes tai nori padaryti pats). Haris nežino, kaip atrodo Horokrusai, kur jie yra, ir neturi jokių minčių, kaip juos sunaikinti. Kol Poteris yra šioje kelionėje, jis kartkartėmis jaučia Voldemorto mintis ir gali matyti, jog Tamsos Valdovas taip pat išvykęs kelionėn. Skirtumas tik tas, kad jis ieško lazdelės apie kurią Haris dar nėra girdėjęs. Vaikinui šiek tiek pašniukštinėjus, pėdsakai atvedė jį prie paslaptingos istorijos apie “Mirties Relikvijas”. Taigi, kol Haris ieško Horokrusų ir mokosi apie “Mirties Relikvijas”, jis atsiduria dar didesniam pavojuje, kokiame tik kada buvo. Ir kuomet pavojus suskamba, žmonės miršta…

1973 | 2017-06-09 | 4354

Vieną dieną katinas Leopoldas nusprendė ramiai pažiūrėti televizorių - štai apie ką serija Leopoldo televizorius. Bet šį katino ketinimą du maži neklaužados peliukai sugalvojo sutrukdyti. Oi kiek vargo Leopoldas vis nerasdamas priežasties kodėl gi televizorius, vos įjungtas, staiga sugenda. Tačiau blogis juk negali nugalėti, tad ar neteks šiame pasakojime apie Leopoldo televizorių abimes išdykėliams peštukams gailiai atsiprašyti?