Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2012 | 2017-06-09 | 3853

Aprašymas: Prieš porą metų apkeliavęs aplink pasaulį, gerokai paaugęs vėžliukas Semis grįžta su naujais draugais ir neįtikėtinais nuotykiais! Lydėdami jaunus žuviukus į atvirą jūrą, Semis kartu su geriausiu savo draugu Rėjumi patenka į brakonierių tinklus ir yra parduodami didžiulį akvariumą turinčiam restoranui Dubajuje. Vos ten patekę Semis ir Rėjus iškart imasi kurti išsigelbėjimo planą, tačiau ištrūkti nėra taip paprasta. Mikliai susiradę naujų draugų ir sukurpę tobulą pabėgimo planą, du bičiuliai su nepalaužiamu ryžtu širdyse patraukia namų link.

2015 | 2017-06-09 | 3826

Aprašymas: Sucharevo bokšto paslapties herojai – paprasti vaikai berniukas Pėtia ir mergaitė Margo. Jie gyvena tolimoje praeityje Sucharevo bokšte, Maskvoje. Tais laikais bokšte veikė paslaptingojo magijos magistro Jakovo Briuso laboratorija. Buvo kalbama, kad per šį bokštą žmonės gali patekti į stebuklingus pasaulius, kur Pėtios ir Margo su mechaniniu draugu Kubeliu laukia nepaprasti nuotykiai.

2030 | 2018-07-24 | 3679

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

1994 | 2017-06-09 | 3923

Aprašymas: Linksmučiui, mažiausiam Kornvalio grafystės triušiukui, pabodo nuolatinės vyresnių brolių pašaipos. Kartu su išdykusiu draugužiu burunduku Čikiu Linksmutis sugalvoja, kaip jiems atkeršyti. Kai jo pokštai pavyksta, Linksmutis nusprendžia, kad jis pelnys pagarbą tik tapdamas kiečiausiu, pikčiausiu ir bjauriausiu triušiu mieste. Jis net pasivadina Peštuku. Bet dar vienam bjauriam Peštuko pokštui pakrypus ne taip, kaip jis tikėjosi, jo paties šeima pakliūva į pavojų ir Peštukas supranta, kad buvo neteisus.

2005 | 2017-06-09 | 4498

Aprašymas: „Madagaskaro pingvinai: Kalėdų išdaiga“ yra trumpas filmukas iš DreamWorks studijos, išleistas kino teatruose ir DVD pavidalu 2005 metais. Per 12 minučių, pamatysite trumpą pingvinų nuotykį, kitaip žinomų kaip Madagaskaro Pingvinai, kurie gyvena centrinio parko zoologijos sode ir treniruojas kaip šnipai.

2000 | 2017-06-07 | 3609

„Įsimylėjęs debesis“ – tai filmukas vaikams iš nesenstančios animacijos lobyno. Įdomūs veikėjai, ramus siužetas, gražūs vaizdai, tačiau neapsieinama ir be klastos. Pasakos pabaigoje atsigavusi gamta ir prasminga kalba įrodo šio senosios animacijos lobio vertę. „Įsimylėjęs debesis“ – tai mažiesiems ir ne tik mažiesiems patiksiantis filmukas.

2030 | 2018-07-24 | 4391

Aprašymas: Šeimos bičas (angl. Family Guy) – JAV animacinis serialas. Piteris su savo žmona Luisa ir trimis vaikais: Krisu, Meg ir Stiviu bei protingiausiu šeimos nariu ir draugu šunimi Brajanu gyvena mažoje Amerikos valstijoje, Rod Ailende. Šeimos “bičas” pasiryžęs padaryti viską dėl savo mylimų žmonių, tik žinoma, ne tuomet, kai žiūri televizorių.

2030 | 2018-07-24 | 3626

Aprašymas: Istorija vyksta Hinamizavos kaimelyje, į kurį atsikrausto Keičis. Jis gan greitai susiranda draugų, nes kaimelio gyventojai yra labai draugiški. Daugiausiai jis būna su savo draugėmis Rena, Satoko, Mion ir Rika. Atrodo, kad geriau negali būti. Bet Keičis sužino apie darbininko mirtį, Ojaširos prakeiksmą, dėl kurio, per kiekvieną “Cotton Drift” festivalį miršta vienas žmogus, bei dar vienas dingsta ir niekada nėra randamas. Siužetas vyksta kiekvieno veikėjo akimis. Siaubo žanro mėgėjams.

2003 | 2017-06-09 | 4147

Aprašymas: Pasaulio likimas kiškio Kvankos ir antino Pliuškio rankose. Antinas Pliuškis ir kiškis Kvanka veikia ne animaciniame, o realiame pasaulyje. Jie turi surasti Mėlynosios beždžionės deimantą ir užkirsti kelią milžiniškos korporacijos viešpatavimui pasaulyje.

1986 | 2017-06-09 | 4082

Aprašymas: Labirintas (angl. Labyrinth) – įžymus Amerikos lėlių teatro kūrėjas Jimas Hensonas sukūrė fantastinį nuotykių filmą, kuriame netrūksta humoro bei keistų personažų. Istorija prasideda tada, kai palikta viena namuose 15-metė Sara (akt. Jennifer Connelly) turi prižiūrėti savo mažąjį broliuką Tobį (akt. Toby Froud). Deja, kūdikis tiek verkia, jog paauglė nusprendžia paskaityti jam pasaką prieš miegą. Staiga iš fantazijų pasaulio išnyra Goblinų karalius (prieš kelias dienas iškeliavęs į aną pasaulį legendinis dainininkas bei aktorius – David Bowie), kuris pagrobia Saros mažąjį broliuką ir nusigabena jį į pilį, stovinčią labirinto viduryje. Sara privalo įveikti labirintą per 13 valandų ir išgelbėti brolį iki vidurnakčio, nes kitu atveju – Tobis pavirs goblinu. Norint išgelbėti brolį, Sarai tenka įveikti daugybę šiurpių iššūkių ir susidraugauti su keisčiausiais personažais. Taip pat įspūdingais specialiais efektais „Labirintas“ prilygsta naujausiems fantastikos filmams. Filmas išsiskiria ne tik keistų, intriguojančių personažų gausybe, įdomiais fantastikos elementais, bet ir šmaikščiu humoru, kuris privers nusijuokti kiekvieną.

2030 | 2018-07-24 | 3921

Aprašymas: Nuotykių metas (angl. Adventure Time) – JAV animacinis serialas. Žmonių vaikas Finas su savo geriausiu draugu ir įvaikintu broliu šuneliu Džeiku, turinčiu magiškų galių, gyvena postapokaliptinėje šalyje Ooo. Dvylikametis berniukas su dvidešimt aštuonerių šuniuku puikiai sutaria – šie du drąsuoliai gina savo šalį nuo netikėtų negandų ir patiria daugybę nuotykių. Savo žygiuose draugai sutinka naujų įdomių draugų. Šis animacinis serialas sulaukė itin didelio susižavėjimo Amerikoje. Kai trumpi klipukai tapo interneto hitu, prodiuserių kompanija „Cartoon Network“ nusprendė jų pagrindu kurti televizijos serialą. Jį įvertino ne tik žiūrovai, o ir kritikai – nominavo 7 Emmy apdovanojimams, 2 iš jų filmukas laimėjo.

1998 | 2017-06-09 | 4531

Aprašymas: Animacinio filmo „Egipto princas” siužeto centre – biblijinė istorija apie pranašą Mozę. Tai romantiškas nuotykių ir stebuklų kupinas epas apie vergo sūnų Mozę, išaugusį galingojo faraono Seti rūmuose kartu su išdidžiuoju princu Ramziu, pamilusį nuostabiąją Tziporą, išlaisvinusį iš vergijos hebrajų tautą ir išvedusį ją į Pažadėtąją žemę.

1951 | 2017-06-09 | 3784

Aprašymas: Tai linksmas animacinių filmukų rinkinukas apie Kiškį Kvanką ir jo nepakartojamus nuotykius. Čia jis atsiduria cirko palapinėje, kur krečia įpūdingus triukus kaip tikras cirko akrobatas. Čia jis patenka į piktojo mokslininko pilį ir vos netampa žiauraus eksperimento auka. Nematomo paslaptingojo animatoriaus ranka krečia linksmas išdaigas ir pokštus, tuo smarkiai įsiutindama Kiškį Kvanką, o snieguotuose Himalajuose Ančiukas Pliuškis ir Kvanka susiduria su atstumiančiu keistuoliu bei įkyruoliu sniego seniu… Bet tai dar ne visos linksmos istorijos, kurias pamatysite šiame smagiame animacinių filmukų rinkinyje apie Kiškį Kvanką ir jo nuotykius.

1970 | 2017-06-09 | 3919

Pluto's Judgement Day.

2012 | 2017-06-09 | 3970

Aprašymas: Tai nauja istorijos apie Pelenę interpretacija. Pelenė šįkart gyvena laukiniuose vakaruose, kur atvyksta rusų princas ir jo teta. Animacinis filmas pasakoja apie neįtikėtinus nuotykius ir įvykius, gaudynes ir pagrobimus, draugystę ir tikrą meilę, kuriai niekas negali sutrukdyti.

1998 | 2017-06-09 | 3762

Donald Duck Donald's penguin išleistas 1939 m.

1995 | 2017-06-09 | 3976

Aprašymas: Tilė – maža, žavi raudonplaukė mergaitė.Ji protinga ir nuovoki, turi puikų humoro jausmą ir kaip visi maži vaikai – baisiai smalsi. Tilė leidžiasi į kvapą gniaužiančius nuotykius. Jai kompaniją palaiko drakoniukas Germanas, nepaliaujamas linksmuolis ir nepataisomas optimistas.