Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2007 | 2017-06-09 | 4129

Aprašymas: Diunan, jauna ES.W.A.T kovotoja ir Briariusas patyręs kovotojas kiborgas yra partneriai ir myli vienas kitą. Abu jie priklauso ES.A.W.T – elitiniai Olimpo miesto apsaugos komandai. Jie iškyla kokios nors problemos jų komanda siunčiama jos išspręsti. Po vienos operacijos Briariusas patenka į ligoninę ir Diunan gauna naują partnrį bioroidą Tereusą, kuris kaip du vandens lašai panašus į Briariusą prieš jam tampant kiborgu…

2000 | 2017-06-09 | 3654

Aprašymas: (rus. Особенности национальной охоты в зимний период). Kuzmičius, sėdėdamas su milicininku Semionovu nedideliame, bet jaukiame kambaryje kalbėjo apie medžioklę. Krosnyje tyliai traškėjo pliauskos. Už lango švelniai girgždėjo pašalęs sniegas ir piktai lojo šuo. Staiga į duris kažkas pasibeldė. Kuzmičius pagalvojo – svečiai, o pasirodė – valdininkai iš medžioklės priežiūros tikrinti atvažiavo. Neoficialiai. O vėliau dar vienas – iš ministerijos. Kitądien svečiams buvo surengta medžioklė. Tiesa, paaiškėjo, kad nei vieni, nei kiti nėra nei medžioklės, nei žvejybos mėgėjai. Tuo pačiu metu Kuzmičiaus valdose seni draugai medžiojo šerną. Draugai – tai generolas Ivolginas ir Liova Soloveičikas. Jei ne tie draugai, visai jis vargšas nusikamuotų. Visiems išvažiavus, Kuzmičius grįžo prie nebaigto apsakymo apie medžiotoją Chu Čžou, kuris sulaukęs brandaus amžiaus suprato vieną išmintį: medžioklėje svarbu ne pats grobis, bet žmonių vienybė.

2022 | 2017-06-09 | 3987

Animacinio filmo „Maša ir lokys“ serijoje „Uogienės diena“ vaikai ir jų tėveliai pamatys,kaip sekėsi lokiui virti uogienę. Išdykėlė Maša ir vėl privers savo didįjį draugą darbą pradėti nuo pradžių. Net pačiai nenuoramai pagails lokio ir ji tuoj pat sugalvos, kaip draugui padėti. Serijoje „Uogienės diena“ žiūrovai sužinos, kuo baigėsi lokio uogienės virimas.

2010 | 2017-06-09 | 4036

Aprašymas: Ilgaplaukė princesė Auksaplaukė jau 18 metų viena gyvena bokšte – ją, dar visai kūdikį, piktadariai pagrobė ir čia įkalino. Mergina nei karto nebuvo nusileidusi žemyn, tad yra naivi ir visiškai nežino gyvenimo skonio. Vieną dieną jos kambaryje išdygsta Flynnas Rideris, tačiau, deja, visai ne princesės gelbėti, o paslėpti bokšte savo naujausią grobį. Auksaplaukė, beje, irgi netradicinė princesė – meistriškai kovai su įsibrovėliu panaudojusi savo ilgąsias, magiškų savybių turinčias kasas, ir plėšiko padedama, pasprunka iš bokšto su viltimi surasti tikruosius savo tėvus. Čia nuotykiai ir prasideda! Žinoma, pasaka nebūtų pasaka, jeigu žavingasis plėšikas neįsimylėtų nuostabiosios princesės.

2000 | 2017-06-07 | 4188

„Šarman šarman“ – tai neįprasta pasaka apie krokodiliuką vegetarą. Jis paprašo savo dėdės nuplukdyti vėžlę į kitą krantą. O didžiajam krokodilui rūpi tik jo pikti kėslai – pasotinti skrandį. Bet mažasis krokodiliukas ne iš kelmo spirtas. Jis sugalvoja, kaip plėšrūno pilve atsidūrusią vėžlę išgelbėti. O kartu ir tampa drąsesnis.

1990 | 2017-06-11 | 4902

Kelionės laike tęsiasi. Martis sėkmingai grįžta į savo laiką, tačiau netikėtai gauna laišką nuo daktaro Brauno. Pasirodo, kad jis – įstrigęs 1885-uosiuose. Taigi Martis keliauja į Laukinius Vakarus ir turi išgelbėti daktarą Brauną nuo mirties…

Atgal į ateitį 3 - Back to the Future Part III (1990)

2008 | 2017-06-09 | 3925

Aprašymas: Du ne patys geriausi drakonų medžiotojai, Gvizdo ir Lijanas-Ču, turi svajonę: užsidirbti pinigų ir įsigyti fermą, kurioje augintų įvairius gyvūnus. Senas ir aklas lordas Arnoldas turi problemą – kas 30 sezonų pasirodantį siaubingą drakoną, visur sėjantį mirtį. Nei vienas garbingiausias riteris, pasiųstas nužudyti šio siaubūno, gyvas negrįžo. Jo anūkė Zoja netyčia suranda Gvizdo bei Lijaną-Ču ir užsimena apie būdą užsidirbti…

2000 | 2017-06-09 | 3736

Smurfų dalis Nepaprastas medalionas ir vėl nukels vaikus į paslaptingą girią kur gyveną šaunūs nykštukai. Čia sutiksime naują personažą – piktą raganą. Ji pames savo medalioną. Žinoma mažoji smurfiukė jį suras ir tuomet prasidės keisti dalykai. Prisijuoksime iš nesusipratimų kilusių smurfų kaimelyje.Na o ragana susivienijusi su rūsčiuoju Gargameliu leisis į medaliono paieškas. Šie piktieji veikėjai puikiai dera tarpusavyje. Kaip jiems seksis pamatysite animaciniame filmuke Smurfas raganius.

2010 | 2017-06-09 | 4081

Aprašymas: „Haris Poteris ir mirties relikvijos 1 dalis”. Haris, Ronis ir Hermiona eina Dumbldoro pasiųstu taku – surasti visus Horokrusus, bei juos sunaikinti. Tačiau tai nebus taip lengva. Haris, Ronis ir Hermiona yra nusikaltusieji teismui, nuo tada kai Mirties Valgytojai užgrobė Magijos Ministeriją. Buvo pasiūlyta 10 tūkst. galeonų suma tam, kuris suras ir įduos Harį Mirties Valgytojams, kad Voldemortas galėtų jį nužudyti (tik Voldemortas gali nužudyti Harį, bet Tamsos Valdovas liepė Mirties Valgytojams nežudyti berniuko, nes tai nori padaryti pats). Haris nežino, kaip atrodo Horokrusai, kur jie yra, ir neturi jokių minčių, kaip juos sunaikinti. Kol Poteris yra šioje kelionėje, jis kartkartėmis jaučia Voldemorto mintis ir gali matyti, jog Tamsos Valdovas taip pat išvykęs kelionėn. Skirtumas tik tas, kad jis ieško lazdelės apie kurią Haris dar nėra girdėjęs. Vaikinui šiek tiek pašniukštinėjus, pėdsakai atvedė jį prie paslaptingos istorijos apie “Mirties Relikvijas”. Taigi, kol Haris ieško Horokrusų ir mokosi apie “Mirties Relikvijas”, jis atsiduria dar didesniam pavojuje, kokiame tik kada buvo. Ir kuomet pavojus suskamba, žmonės miršta…

2010 | 2017-06-09 | 4486

Aprašymas: Nauja serija, nauji nuotykiai! Bugas nusprendęs eiti į iškylą nesulaukė nei vieno draugo palaikymo. Kam rūpi statybos, kam merginos, o kam vaikus tenka prižiūrėti… Nusivylęs visais Bugas patraukia ieškoti laimės kitur. Taip beklaidžiodamas pakeliui sutinka cirką. Tuomet ir prasideda visos linksmybės.

2014 | 2017-06-09 | 4100

Aprašymas: Aleksa yra drovi šiuolaikinės karalystės princesė. Jo didžiausias pomėgis – skaityti, nes knygos leidžia keliauti po nuostabius, neatrastus pasaulius. Kartą vaikščiodama po savo karalystės miškus, ji aptinka slaptas dureles, kurių iki šiol niekas nebuvo pastebėjęs. Atvėrusi jas, Aleksa patenka magišką pasaulį, kuris atrodo visai taip pat kaip jos skaitomoje knygoje. Princesė čia sutinka undinėlę Romę ir fėją Nori. Jos visos trys susidraugauja ir susivienija, kad kartu apgintų nuostabiai spalvingą kraštą nuo blogio jėgos, norinčios pavogti visą šio pasaulio magiją. Gražios muzikos ir pasakiškų vaizdų kelionė po fantastikos pasaulį prasideda!

1990 | 2017-06-09 | 4004

Aprašymas: Leonardai! Rafaeli! Mikelandželai! Donatelai! Laikas! Visų pasaulio vaikų numylėtasis herojų ketvertas, kupinas veržlios energijos, leidžiasi į supernaujuosius nuotykius, nugalėdami nenaudėlius, susekdami piktadarius ir kirsdami picą nelėtinant tempo. Šįkart draugai visos žmonijos labui kovoja su žiauriais kosminiais grobikais.

2016 | 2017-06-09 | 3628

Aprašymas: Baltasis lokys Normas gyvena įprastą baltojo lokio gyvenimą Arktyje. Na, ne visai įprastą – kiti žvėrys jį patraukia per dantį už tai, kad Normas neturi žudiko instinkto ir mieliau žaidžia su tais, kuriuos turėtų valgyti. Bet netrukus tai tampa nesvarbu, nes atsiranda didesnių problemų: į Arktį užklysta vis daugiau žmonių, o ir pati Arktis ima tirpti. Suprasdami, kad namų tuoj gali nebelikti, žvėrys išsiunčia Normą į Niujorką, kad šis sutvarkytų reikalus. Pasikvietęs į kompaniją tris lemingus, Normas iškeliauja. Niujorke besišlaistantį lokį greitai pastebi vienos firmos atstovai ir, sužavėti tokio tikroviško kostiumo, pasiūlo Normui dirbti kompanijos talismanu. Laimingo atsitiktinumo dėka, tai yra ta pati firma, kurios vadovas rezga planus apgyvendinti Arktį žmonėmis. Patekęs į pačią priešo tvirtovę, Normas imasi veikti.

2000 | 2017-06-07 | 3920

„Sprindžiukas“ – tai filmukas vaikams apie senuką ir bobutę, kurie turi mažą sūnelį Sprindžiuką. Senukams labai sunku nudirbti visus ūkio darbus, tačiau Sprindžiukas, nors ir būdamas labai mažo ūgio, padeda senoliams atlikti įvairius darbus ir taip palengvina jų gyvenimą. Tai gerumo, gudrumo ir nuoširdumo kupina istorija, padedanti ne tik suprasti, jog gyvenime reikia džiaugtis net ir mažiausiomis smulkmenomis, bet ir leidžianti suprasti, jog pasitelkiant gudrumą, galima apgauti net ir bjaurų priešą.

1942 | 2017-06-09 | 4682

Aprašymas: Kai pievose brėkšta vaiskus rytas ir gimsta nauja gyvybė, prasideda nesenstanti Bembio istorija. Miško glūdumoje stirniukas Bembis žengia pirmuosius netvirtus žingsnius ir su draugais triušeliu Trepsiu ir šešku Gėle trokšta pažinti naująjį pasaulį. Ieškodami nuotykių jie slidinėja ant „kieto“ vandens, dūksta, laksto po mišką ir susipažįsta su visais jo gyventojais. Lydimas išmintingos draugės Pelėdos, jaunasis princas daug sužino apie meilę, netektį ir apie gyvenimą…

2011 | 2017-06-09 | 4047

Aprašymas: Nuotaikingas, kvapą gniaužiantis ir susimąstyti verčiantis animacinis filmas, sukurtas remiantis to paties pavadinimo amerikiečių rašytojo, režisieriaus ir iliustratoriaus Berkeley Breathed knygą. Milo – mažas berniukas, kuris, kaip ir visi vaikai, kartais pykstasi su mama, nemėgsta nemalonių darbų, nevalgo daržovių ir turi jaunesnę seserį, kurią kartais skriaudžia. Nepaisant didelio nenoro, kartais berniukas padeda mamai tvarkytis namuose, tačiau po darbų atsigriebia žaisdamas su seserimi – kartą Milo nudažo seserį skaisčiai purpurine spalva! Kaip ir dera už tokį poelgi, berniukas nubaudžiamas – turi sėdėti savo kambaryje. Nepasitenkinimui liejantis per kraštus, mažylis pareiškia, jog mamose nemato nieko ypatinga. Ne veltui sakoma, kad neapgalvotai pasakyti žodžiai grįžta bumerangu. Berniukui miegant, marsiečiai įsliūkina į jo namus ir pagrobia Milo mamą. Marse nėra mamų, tad naujasis grobis marsiečiams teikia didelį pasitenkinimą, tačiau netekęs mamos Milo suvokia, kad privalo ją išgelbėti ir grąžinti į namus. Nuotykiai gelbėjant mamą prasideda!

1970 | 2017-06-09 | 3885

Mickeys Delayed Date. Paskutinis filmukas kuriame Mikį įgarsino Voltas Disnejus.