Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1979 | 2017-06-09 | 3848

Aprašymas: (rus. Гараж). Zoologijos muziejaus darbuotojai susirenka aptarti garažų kooperatyvo veiklą. Puikiai nusiteikę mokslo darbuotojai greitai galės savo automobilius įkurdinti naujutėlaičiuose garažuose. Susirinkusiųjų laukia nemaloni staigmena – taip geidžiamų garažų visiems neužteks. Iš sąrašo teks išbraukti keturis nelaiminguosius. Kai paskelbiamos pasmerktųjų pavardės, įvykiai pakrypsta netikėta linkme. Jie net neketina pasiduoti ir nusprendžia protestuoti. Kažkas užrakina salės duris ir paslepia raktą. Dabar visi priversti kiaurą naktį aiškintis santykius ir ieškoti išeities iš nepavydėtinos situacijos.

2030 | 2018-07-24 | 3429

Aprašymas: Ko Ičinomija jaunas vyras kilęs iš pasiturinčios šeimos, tačiau iš jos jis paveldėjo ne tik pinigų bet ir keistą baimę, būti kam nors skolingam, todėl jis ne tik niekad neprašo pakalbos, bet ir neleidžia niekam jam padėti. Vieną dieną netikėtai jis pakliūva į pavojingą situaciją ir jį išgelbėja keista benamė mergina gyvenanti po tiltu ir mananti kad jis iš kitos planetos. Taigi jis nors ir labai to nenorėdamas, bet lieka jai skolingas už išgelbėtą gyvybę. Genamas principų jis nenori likti jai skolingas todėl jis sutinka tapti jos vaikinu ir apsigyventi su ja kartu po tiltu, šalia kurio gyvena dar ne vienas keistuolis…

2002 | 2017-06-09 | 3955

Aprašymas: Ledynmetis prasideda, iš dalies, dėka hyperaktyvaus, besimaivančio priešistorinio graužiko – pusiau voverės, pusiau žiurkės Skrato. Mamutas Manfredas atsiduria netinkamoje vietoje, bet tinkamu metu. Nenoromis jis tampa tinginio Sido gynėju. Iš pradžių Manfredas nenori turėti nieko bendro su žmonių palikuoniu. Bet kai palaižūniškas, aštriadantis tigras Diego pasisiūlo prisiimti atsakomybę už Roshaną, nepatiklus mamutas, turintis negerų įtarimų, nusprendžia pats pasirūpinti mažuoju berniuku…

2013 | 2017-06-09 | 3777

Aprašymas: Trumpų „Madagarskaro“ filmų kūrėjui pagaliau patikėtas didžiojo ekrano vairas. Kurį vairuoja nedidelė patrakusi sraigė! Turbo nuo vaikystės svajojo tapti didžiu sportininku. Lenktynininku! Kurio vardą skanduotų minios. Jis būtų greičiausias ir kiečiausias! Tikra raketa. Tačiau net didžiausiai svajonei koją gali pakišti prigimtis: Turbo yra sraigė. Tiksliau, sraigius. Ir gyvena ten, kur visi vos velkasi – sraigyne. O Turbo taip norėjosi greičio… Netikėtai, vieną dieną sraigiui Turbo nutinka keistas nutikimas… Ir jis įgyja super galių! Štai tada sraigius supranta, kad išmušė jo gyvenimo valanda! Jis iškvies į kovą savo idealus ir parodys, kieno kiaute dega karščiausia ugnis! Kieno kiautas urzgia garsiausiai. Ir kieno kiaute sproginėja žiežirbos! Turbo – savo svajonės link beprotišku greičiu lekiantis sraigius lenktynininkas. Susigrums su už save greitesniais… Ir pradės didžiausią savo gyvenime nuotykį! Jis greitas. Jie – įsiutę!

2022 | 2017-06-09 | 3643

Vaikiško filmuko „Ėjimas žirgu“ lokys ir tigras žaidžia šachmatais, be abejonės, Maša irgi užsigeis pabandyti. Nei lokys, nei tikras niekada net pagalvoti negalėjo, kad ši nenuorama galėtų prieš juos laimėti ir dar visada darant ėjimą žirgu. Serijoje „Ėjimas žirgu“ mažieji žiūrovai pamatys, kaip elgėsi tikras ir lokys, supratę jog jiems nepavyks nugalėti mažosios gudruolės.

2014 | 2017-06-09 | 4034

Aprašymas: Draugiškas ir visų mylimas paštininkas Petas dirba mėgstamą darbą ir gyvena ramų gyvenimą mažame Britanijos miestelyje. Netikėtai susiklosčius aplinkybėms jis patenka į nacionalinį televizijos talentų šou, kuriame paaiškėja, kad būti pačiu profesionaliausiu paštininku ne vienintelis Peto talentas. Savo dainavimu sužavėjęs komisiją ir visą šalį jis patenka į finalą. Tačiau vos spėjus išgarsėti aplinkui iškarto atsiranda pavyduolių, o Peto konkurentai finale nusiteikę padaryti bet ką, kad tik nugalėtų paštininką. Lyg rūpesčių būtų negana, pašto vadovybė nusprendžia, kad laikinai Petą pavaduos pagal jo atvaizdą sukurtas robotas „Petobotas 3000“, kuriam talkins katinas „Džesobotas“. Artėjant nacionalinio talentų šou finalui painiava auga, o pats Petas vis geriau supranta, kad turtai, šlovė ir naujutėlaitis žvaigždės kostiumas gali iš jo atimti brangiausius dalykus – mylinčią šeimą, draugus ir sąžiningu darbu užsitarnautą pagarbą.

2030 | 2018-07-24 | 5601

Aprašymas: Stivenas visata (angl. Steven universe) – animacinis serialas apie jauną berniuką, kuris perima savo mamos vietą brangakmenių komandoje, ginančių pasaulį nuo blogio.

1967 | 2017-06-08 | 3867

Filmukas vaikams Dinozaurų kalnas. Pasakojimas apie dinozaurus vaikams. Prieš daug milijonų metų žemėje gyveno dinozaurai. Jie buvo taikūs, bet stiprūs gyvūnai, dėl to visi juos gerbė. Šie milžinai dinozaurai išsirisdavo iš ne didesnio kaip sviedinys kiaušinio. Du dinozaurai draugavo ir atsirado kiaušinis. Tada nešdavo jį į kalnus ir ten palikdavo ant saulės, kad išsivystytu dinozauriukas. Štai ir išsirito du mieli dinozauriukai. Taip buvo milijonus metų. Tačiau pradėjo keistis klimatas, orai keitėsi ir šaltėjo. Atėjo ledynai, o vėliau atsirado žmonės ir dinozaurai išnyko. Liko tik tuščias kiaušinio lukštas :)

2022 | 2017-06-09 | 4022

Epizode „Fotografija 9x12” Maša randa seną lokio fotoaparatą ir nusprendžia su juo pasilinksminti. Mažoji išdykėlė laksto po mišką ir daryo juokingas jo gyventojų nuotraukas. Tik, pasirodo, kad žvėrys ne itin mėgsta fotografuotis. Serijoje „Fotografija 9x12” vaikučiai, pamatys, kaip Maša gaus pamoką – nesielgti su kitais taip, kaip nenorėtum jog elgtųsi su tavimi.

2000 | 2017-06-07 | 3743

Filmukas Bezdžionė iš sarugasimo salos. Filmukas apie jūrų drakoną kuris sunkiai sirgo ir jam reikėjo beždžionės kepenų, kad pasveiktų. Tuo tikslu jis pasiuntė vėžlį pagauti beždžionę. Vėžlys apgaule priviliojo beždžionę pas drakoną, tačiau čia pasirodė delfinukas ir išgelbėjo beždžioniuką. Beždžioniukas buvo labai geros širdies ir parodė pavyzdį visiems vaikams :)

2011 | 2017-06-09 | 4436

Aprašymas: Pamirškite tuos gražius ir holivudiškai švarius paveiksliukus! Išradingi ir pasiutę danų animatoriai pradeda naują erą su kaukoles traiškančiu ir keiktis mėgstančiu karžygiu barbaru. Jis brutalus ir žiaurus, jis dėvi stringus, jis švaistosi pagyrūniškais šūkiais, gundo seksualias merginas raumenų kalnais, traiško priešus plikomis rankomis ir smarkiai daužo šiaulietiška lazda. Šalia pasipūtėlio gražuolio bus ir kuklus, naivus barbaras Ronalas, visiška pirmojo priešingybė. Jis silpnas ir vargiai sugebėtų sutrypti irziančią musę ar sutraiškyti kraują siurbiantį uodą. Bet taip jau nutinka šiame pasaulyje, kad nepalankios aplinkybės pašalina iš žaidimo stipriausius ir visa atsakomybė už barbarų genties išlikimą užgula gležnųjų pečius.

2022 | 2017-06-09 | 3483

Šioje Mašos ir lokio serijoje Vienas namuose pasakojama apie tai, kaip smagu švęsti naujuosius metus kartu su draugais. Tačiau lokys nenori draugų, jis nori vienas papuošti eglutę ir namus. Bet netikėtai jis supranta, kad visai nelinksma vienam, o Mašos nėra. Koks įvyks stebuklas ir kokią dovaną gaus lokys, vaikai sužinos filmuke Vienas namuose.

2000 | 2017-06-07 | 3711

„Miauksinti baidyklė“ – tai senosios animacijos filmukas apie juodą kačiuką, kurio visi vengia dėl šio išvaizdos ir pastovaus nusidainavimo. Kačiukas dėl to pergyvena, kol viena kartą sutinką jauną mergaitę, kuriai kačiuko dainavimas labai patinka ir jiedu nusprendžia dainuoti kartu. Šiame pasakojime akcentuojama draugystė, o filmukas mus moko, jog ne visi žmonės yra blogi ir nesupratingi.

1961 | 2017-06-09 | 3959

Aprašymas: (rus. 100 грамм для храбрости). Trys satyrinės novelės antialkoholine tema.

2030 | 2018-07-24 | 3340

Aprašymas: Džonis Testas (angl. Johnny Test) – JAV ir Kanados animacinis serialas apie berniuko Džonio nuotykius.

2030 | 2018-07-24 | 3980

Aprašymas: Šeimos bičas (angl. Family Guy) – JAV animacinis serialas. Piteris su savo žmona Luisa ir trimis vaikais: Krisu, Meg ir Stiviu bei protingiausiu šeimos nariu ir draugu šunimi Brajanu gyvena mažoje Amerikos valstijoje, Rod Ailende. Šeimos “bičas” pasiryžęs padaryti viską dėl savo mylimų žmonių, tik žinoma, ne tuomet, kai žiūri televizorių.