Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 4584

Aprašymas: Teisingumo lyga (angl. Young Justice) – JAV animacinis serialas. Šiame seriale daugiausia dėmesio skiriama jauniesiems herojams, kurie nori įrodyti, jog yra tikri didvyriai. Pagrindiniai komandos nariai yra Artemidė, Robinas, Vaikis Flašas, Spydis, Akvaledas ir Supervaikinas.

1995 | 2017-06-09 | 4206

Aprašymas: Ar jums kada nors teko pabuvoti tolimojoje pasakų šalyje? Jeigu ne, leiskitės į kelionę drauge su narsiuoju Sandokanu. Dideliame laive atviroje jūroje jūs akis į akį susidursite su priešininkais. Nugalėkite priešus ir jums atiteks nesuskaičiuojami lobiai. Drauge su Sandokanu jūs sužinosite tikrąją draugystės ir meilės kainą. Taigi „Malaizijos“ tigrai laukia jūsų, metas leistis į kelią.

2000 | 2017-06-07 | 3862

Senosios animacijos filmukas Geltonas gandras. Tai sena pasaka apie klajojantį muzikantą Mi, kuri gimė kai Kiniją valdė žiaurūs ir godūs Mandarinai. Muzikantas gerbė tik gerus žmonės, todėl ponas Mandarinas įsakė jam nukirsti galvą. Tačiau muzikantas nepabūgo, subūrė gerus žmones, kartu dainavo ir dovanojo žmonėms džiaugsmą. Vėliau nupiešė gandrą, kuris niekada ponams nešoko, o linksmino paprastus žmones.

2000 | 2017-06-07 | 3809

Filmukas vaikams Senelio Marabu sparnai. Gyveno kartą, pavyduolis krokodilas, kuris labai pavydėjo seneliui Marabu jo nuostabaus grožio sparnų. Kartą, jis sugalvojo apgauti, marabu ir pasiskolinti jo sparnus, bet negražinti. Kaip tarė, taip ir padarė, nuskrido į miestą, o ten žmonės jį palaikė drakonu. Tai supratęs krokodilas, nusprendžia pasinaudoti padėtimi ir pareikalauti princesės. Bet miestelėnai buvo gudrūs ir sugalvojo kaip apgauti krokodilą...

2000 | 2017-06-07 | 4214

Sala tai ironiška istorija apie vienišą žmogų saloje. Čia niekas nekalba, girdėsime tik muziką. Ši istorija labiau sudomins tėvelius ar vyresnius vaikus. Žmogus gyvena saloje ir yra labai vienišas, aplink pilna žmonių, laivų, tačiau niekas juo nesidomi, visi nori tik naudos. Perteikta mintis, kad net būdamas tarp žmonių kartais gali jaustis labai vienišas,niekam nereikalingas, apleistas. Įdomu, kas gi išties pagalbos ranką šiam žmogui ? Šis vaizdelis pamoko, kad turėtume atkreipti dėmesį į aplinkinius, domėtis jų savijauta.

2030 | 2018-07-24 | 3651

Aprašymas: Linksmieji detektyvai (angl. The Fresh Beat Band of Spies) – grupelė šnipų, kuriems tenka spręsti miestelio paslaptis ir sustabdyti piktadarius.

2011 | 2017-06-09 | 3792

Aprašymas: „Haris Poteris ir mirties relikvijos 2 dalis” – tai paskutinis nuotykis „Hario Poterio” filmų serijoje. Didingame finale mūšis tarp gėrio ir blogio jėgų burtininkų pasaulyje perauga į visuotinį karą. Dar niekuomet ant kortos nebuvo pastatyta tiek daug. Niekas nėra saugus. Tačiau būtent Hariui Poteriui teks paaukoti didžiausią auką nenumaldomai artėjant kulminacinei kovai su valdovu Voldemoru. Šioje kovoje išsispręs viskas.

2004 | 2017-06-09 | 4604

Aprašymas: Katino Garfildo gyvenimas – tikra pasaka. Kiauras dienas jis daro tik tai, kas jam labiausiai patinka – valgo ir miega. Nerūpestingos „katino dienos” baigiasi, kai Garfildo šeimininkas Džonas įsigyja dar vieną gyvūnėlį – mažą paiką šuniuką Odį. Katino pasipiktinimui nėra ribų: nejau dabar jis turės dalintis šeimininko palankumu su kažkokiu apgailėtinu šunimi?! Kur tai matyta! Pavojus! Svetimas namuose!

2030 | 2018-07-24 | 3249

Aprašymas: Mažųjų gyvūnėlių krautuvė (angl. Little Pet Shop) – JAV animacinis serialas. Linksma mergaitė Blait Bakster kartu su tėčiu atsikrausto į didelį miestą ir įsikuria virš gyvūnėlių parduotuvės, kurioje gyvena įvairiausi padarėliai, net pandos ir driežiukai. Besirūpindama jais, Blait suvokia, kad ji vienintelė gali suprasti gyvūnėlių kalbą ir pasišnekučiuoti su jais. Kartu su augintiniais mažoji jų prižiūrėtoja patirs ne vieną nuotykį ir daug smagių akimirkų. Mergaitė bus didžiausia žmonių pasaulyje gyvūnėlių pagalbininkė ir vertėja.

2012 | 2017-06-09 | 4130

Aprašymas: Filmas pasakoja 13-kos metų trukmės istoriją, kuri prasideda, kai devyniolikmetė studentė Hana sutinka ir įsimyli vilkolakį. Jiedu susilaukė dviejų vaikų, Ame ir Yuki, kurie taip pat yra pusiau žmonės, pusiau vilkolakiai. Visi keturi gyveno miesto pakraštyje, bet vieną dieną vaikų tėtis mirė, ir viena su vilko vaikais likusi Hana nė nenutuokia kaip tinkamai užauginti tokius neįprastus vaikus. Nebesugebėdama nuo kaimynų nuslėpti savo vaikų prigimties, Hana persikelia į apleistą namą kalnų papėdėje. Naujoje aplinkoje jaunėlis Ame suranda savo, kaip vilko, gyvenimo kelią, o vyresnėlė Yuki tvirtai nusprendžia niekada nebepasiversti vilku. Tačiau pati Hana, nepriklausomai nuo vaikų pasirinkto kelio, džiaugiasi užauginusi tokius nepaprastus vaikus. Apskritai, tai filmas, kurio žodžiais nenupasakosi.

1998 | 2017-06-09 | 3741

Donald Duck Bearly Asleep išleistas 1955 m.

1998 | 2017-06-09 | 3649

Donald Duck The autograph hound išleistas 1939 m.

2000 | 2017-06-07 | 3776

Senosios animacijos filmukas Mašos koncertas. Šiandien mažosios Mašos gimtadienis. Ji pirmą kartą buvo koncerte, taip pat gavo dovanų lėlę negriuką, tortą ir balionėlį. Tačiau jai parūpo, kodėl negriukas toks liūdnas. Tada Maša sugalvojo surengti negriukui su lėlėmis koncertą. Kviečiame vaikus pažiūrėti Mašos stebuklingą koncertą :) Dabar ir negriukas pralinksmėjo..

2030 | 2018-07-24 | 3799

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2030 | 2018-07-24 | 3212

Aprašymas: Vyrai juodais drabužiais (angl. men in black) agentūrai dirbantys Agentai K ir J sprendžia nežemiškas problemas Niujorke.

2000 | 2017-06-07 | 3980

Senosios animacijos filmukas vaikams Pėtia peštukas. Filmukas apie Pėtia, kuris jautėsi esąs pasaulyje drasiausias ir stipriausias, gyrėsi jog gali visus primušti. Pakvietė į kovą gaidelį, ir jo plunksnas įsmeigė į kepurę. Bet vėliau Petia suprato kad vaikams negalima peštis ir muštis, o reikia su visais draugauti, o su draugais negalima pyktis. Ar tu nesi toks kaip Petia?

2000 | 2017-06-09 | 3753

Animacinio filmo „Olivija“ Ogis gaus kvietimą, į žaviosios Olivijos iškylą, atėjęs katinėlis ras ir daugiau ne itin malonių svečiu, na ir, be abejonės, serijoje „Olivija“ pasirodys ir nekviestieji svečiai – tarakonai. Antroje serijos dalyje „Švyturio sargas“ vaikais išvys katinų ir išdykėlių tarakonų nuotykius švyturyje. Aišku tik viena – sumaištis jūroje tikrai kils. Trečiojoje dalyje išdykę tarakonai pasisavins šiukšlevežį. Ar pavyks Ogiui jį susigrąžinti?

2013 | 2017-06-09 | 3704

Aprašymas: Įsigalėjęs požiūris, kad kalakutai yra kvaili paukščiai, tinkami tik šventiniam stalui papuošti. Atėjo laikas pakeisti nuostatas! Animacinė komedija „Kalakutai: atgal į ateitį“ apvers jūsų pasaulėžiūrą. Nuo šiol, pamatę kalakutą, jūs žinosite, kad viduje jis yra erelis. Na gerai, gal ir ne visai erelis, bet turi su ereliais daugiau bendro nei su vištomis, žąsinais, kurapkomis ir kitu paukštienos prekystalio asortimentu. Žavus nevykėlis Regis, kuriam aplinkybės nuolat svilina uodegą, tačiau likimas leidžia išnešti sveikas plunksnas, sutinka kietasprandį kalakutų pasaulio Rembo – Džeiką. Turėdami atlikti savo gyvenimo misiją, du užkietėję individualistai privalo peržengti asmeninius nusistatymus. Padedami visos šutvės mielai kvanktelėjusių personažų, jie siekia išgelbėti kalakutų giminę nuo tapimo šventinio stalo simboliu. Tam jiems prireiks nei daug, nei mažai: įsiveržti į slaptą karinę bazę, nusikelti laiku į 1621 metus, kuomet Jungtinėse Valstijose pradėta švęsti Padėkos diena, suburti kalakutų išsilaisvinimo kariuomenę ir pasukti istorijos tėkmę taip, tarsi kalakutų valgymo tradicija nė nebūtų atsiradusi.