Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1998 | 2017-06-09 | 3741

Donald Duck Bearly Asleep išleistas 1955 m.

2008 | 2017-06-09 | 4142

Aprašymas: Kai kosminių laivų kuro kainos pasiekė neregėtas aukštumas, tarpgalaktinių siuntų pristatymo kompanija „Planet Express“ nusprendžia imtis rizikingos misijos. Narsuolių komanda keliauja į tamsiosios materijos šachtą, kur tikisi gauti išsvajotojo kuro. Tačiau po šachta slepiasi keista viduramžių šalis, kurioje gyvena magai, drakonai ir girti kunigaikščiai, netikėtai primenantys dykaduonį Benderį.

2030 | 2018-07-24 | 3394

Aprašymas: Black Lagoon yra Japonų manga ir anime, sukurti Rei Hiroe. Veiksmas rutuliojasi apie samdinius, dar kitaip žinomus “Lagoon Company”. Lagoon Company plukdo jūrom savo Torpediniu Kateriu įvairius krovinius, pavyzdžiui pagrobtus žmones, ginklus ir pan. Veiksmas vyksta Roanapur mieste, kuris yra Tailande. Miestas padalytas į dalis, kurias valdo tam tikros mafijos.

2008 | 2017-06-09 | 3647

Aprašymas: 1969-ieji. Visas pasaulis su jauduliu stebi pasiruošimą istoriniam įvykiui: skrydžiui į Mėnulį, kurio metu žmogaus koja pirmą kartą palies Žemės palydovo paviršių. Ir ne tik žmonės. Šį istorinį įvykį ne mažiau įdėmiai stebi ir… musės. Kartu su Neilu Armstrongu žengę istorinį žingsnį ant Mėnulio paviršiaus, musiukai įsirašo į istoriją. Tačiau nuotykiai čia tik prasideda…

1989 | 2017-06-09 | 3960

Aprašymas: Jei patiko “Vienas namuose”, tai patiks ir ši smagi istorija, kurią sukūrė tas pats scenaristas Johnas Hughesas ir kuriame vaidina tas pats įžymusis komikas Johnas Candy, be kurio neapsiėjo ir “Broliai Bliuzai” bei “Nevykusios atostogos”. Taip pat vaidina ir pats Macaulay Culkinas. Čia jis – vienas iš trijų vaikučių, kurių prižiūrėti atvyksta nieko baisaus neįtariantis dručkis jų dėdė Bakas.

2004 | 2017-06-09 | 4008

Aprašymas: Unikalus filmas, kuriame visus vaidmenis atliko lėlės… Daugiau nei du šimtai meistrų iš visos Europos ištisus mėnesius kūrė lėlių personažus, pasinaudodami savo sugebėjimais, patirtimi ir įdėdami į darbą savo sielą, masinėse scenose dalyvavo/vaidino daugiau nei šimtas lėlininkų. Tragiška didžiojo valdovo Avalono žūtis uždegė rusenančią nesantaiką tarp avaloniečių ir zeritų. Nujausdami artėjantį įsiveržimą, avaloniečiai sandariai uždarė senovinio Avalono vartus. Tuo tarpu, jaunas žuvusio valdovo sūnus Chelas Tara, kuris turėtų užimti sostą, galvoja ne apie busimą valdymą, o apie kerštą zeritams, kurie nužudė jo tėvą. Persirengęs paprastais drabužiais ir pasiėmęs tik tėvo kardą, Chelas palieka gimtąją pilį ir išeina į nežinią…

2000 | 2017-06-07 | 3805

„Narsusis Robin Hudas“ – vienas iš senosios animacijos šedevrų, vaizduojančių gėrio ir blogio priešpriešą bei parodantis tikrąsias vertybes. Filmukas mažuosius žiūrovus tikrai pakerės herojaus narsumu bei paskatins pamąstyti apie drąsą, sumanumą. Vaikai pirmiausia bus sužavėti riterių laikų siužeto, galės džiaugtis skambia muzika bei charakteringais veikėjais.

1998 | 2017-06-09 | 3569

Donald Duck Trailer horn išleistas 1950 m.

2012 | 2017-06-09 | 3377

Aprašymas: Storuliukas Olipas labai mėgsta žaisti su monstrais, žiūrinėti komiksus, valgyti saldainius ir traškučius. O štai apie žuvį, jis negali nė pagalvoti. Bet mama, norėdama, kad sūnus teisingai maitintųsi, paruošia jam „auksinę žuvelę“. „Jei tu ją suvalgysi, išsipildys visi tavo norai“, – tikina mama Olipą. Olipas mama nepatiki, nenoriai suvalgo žuvį ir pasako, kad norėtų, jog į Žemę atskristų ateiviai ir sunaikintų visus vandens gyventojus. Jo ir visų kitų nuostabai, taip ir atsitinka: Žemę ima atakuoti ateiviai iš Saturno ir naikinti vandens gyvūnus. Kas gi bus toliau? Ar pavyks sustabdyti ateivius?

2016 | 2017-06-09 | 3808

Aprašymas: Draugiško biglio Ozio gyvenimas apsiverčia letenomis aukštyn sužinojus, jog šeimininkai išvyksta ilgų atostogų. Prabangiame šunų viešbutyje augintinį įkurdinusi Martinų šeima nė nenutuokė, jog po SPA centro pavadinimu slypi apgaulė – viešbutis tėra tikrų tikriausiu kalėjimu, į kurį patenka visi ilsėtis čia atvykę šunys. Pikti prižiūrėtojai, klastingas šeimininkas ir įbauginti kameros draugai – naujasis Ozio būstas nė iš tolo neprimena jaukių Martinų namų. Tačiau Ozis pasirodo esąs ne iš kelmo spirtas – norėdamas sugrįžti namo, šunelis privalės bando rasti bendraminčių ir suplanuoti gudriausią šunų pabėgimą istorijoje. Ar jam pavyks? Greičiau vizginkite uodegas – Ozis nenusiteikęs kalėjime praleisti nei dienos!

2030 | 2018-07-24 | 5318

Aprašymas: Kempiniukas Plačiakelnis (angl. SpongeBob SquarePants) – JAV animacinis serialas. Tai pasakojimas apie labai optimistiškai gyvenimą vertinančių jūros kempiniukų atstovą. Kempiniukas Plačiakelnis nuo pat gimimo yra stačiakampio formos, todėl primena paprasčiausią virtuvės kempinę. Kempiniukas gyvena jūros dugne su kitais miestelio gyventojais, dirba virėju vietiniame restorane, o jo geriausi draugai yra kalmaras ir jūros žvaigždė.

2000 | 2017-06-09 | 3569

Šioje mėlynųjų nykštukų serijoje Pameistrys „ žiūrėsime apie Kerėplą. Tai smurfas kurio niekas nemėgo jis norėjo būti pameistriu tačiau dėde smurfas jo nepriėmė. Šis nelaimėlis nykštukas pavogs stebuklingą receptą iš Gargamelio ir netyčia pasivers į bjaurų žalią padarą. Gargamelis jį sučiups. Tada ir pamatysite jog iš tiesų smurfai labai myli vieni kitus ir nepaliks mažojo Kerėplos bėdoje. Graži draugystės istorija šiame animaciniame filmuke vaikams.

2030 | 2018-07-24 | 3044

Aprašymas: Antinas Dafis (angl. Daffy Duck Show) – JAV animacinis serialas. Piktų įžeidimų meistras, savimi nuolat abejojantis savimyla Antinas Dafis gali būti ir didžiausias priešas, ir geriausias draugas – priklauso nuo situacijos… Bet pasitikėti juo negalima jokiu būdu!

1985 | 2017-06-09 | 4137

Filmuko „Mauglis“ ketvirtojoje serijoje „Kova“ visiems džiunglių gyventojams gresia pavojus – artėja priešiški rudieji šunys, žvėrys supranta, kad kova bus nelygi ir galimybė laimėti labai maža. Tačiau Mauglis nepraranda vilties, išmintingasis Ka leidžia jam suprasti, jog kovoje svarbiausia ne jėga ir greitis, o sumanumas ir gudrumas. Serijoje „Kova“ vaikai išvys, kaip drąsuolis Mauglis pasitelkęs gudrybę, išgelbės savo džiunglių brolius nuo pražūties.

2022 | 2017-06-09 | 3790

Filmuke „Pasaka nakčiai“ Maša lieka nakvoti pas lokį ir vietoje vakarinės pasakos per televizorių pamato siaubo filmą. Jau aišku, kad lokio laukia labai nerami naktelė - jam tenka tildyti visus lietingą naktį girdimus garsus. Serijoje „Pasaka nakčiai“ mažieji žiūrovai ir jų tėveliai išvys, ar pavyks galiausiai draugams ramiai pailsėti naktį.

2030 | 2018-07-24 | 3494

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!