Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2004 | 2017-06-09 | 5211

Aprašymas: Vieną gražų rytą atsibudęs iš miegų berniukas šalia savo namų pastebi atvykusį Poliarinį ekspresą – traukinį, kuris turėtų nuvežti visus vaikus iki Šiaurės ašigalio į susitikimą su Kalėdų seneliu. Vaikai, Poliarinio ekspreso keleiviai, kelionės metu atranda tikrąsias dovanas – draugystę, pasitikėjimą, norą dalintis. Nors ši istorija yra ypač mėgiama vaikų, ji patrauks ir suaugusius. Žvelgdami į berniuką, jie prisimins savo vaikystės jaudulį ir nerimą tą vienintelę svarbiausią metų naktį.

2000 | 2017-06-07 | 3564

„Pats svarbiausias“ – tai pasaka apie penkis skirtingų profesijų vyrus ir nusivylusią, nelaimingą raganą, kuri nepatenkinta tuom, jog visi aplinkui laimingi, o ji neterinti draugų. Sumano jį kartą aplankyti kiekvieną vyrą, tačiau paskutinysis – šaltkalvis, atima raganos šluotgalį ir užsiprašo trejų norų... Tai pasakojimas apie tikrą draugystę, nesavanaudiškumą ir abipusę pagalbą. Istorija mus moko, jog visada galima pasikliauti tikrais draugais, kuriuos reikia vertinti.

2030 | 2018-07-24 | 4879

Aprašymas: Slibinų dresuotojai (angl. Dragons: Riders of Berk) – JAV animacinis serialas. Kai vikingų paauglys Hikupas drauge su slibinu Bedančiu išgelbėjo Berko kaimelio gyventojus, tai įkvėpė žmones ir drakonus pabandyti sugyventi santarvėje. Tačiau tai ne taip lengva – trukdo vikingų neišprusimas ir kartais labai pavojingi slibinų instinktai. Hikupo tėvas sumano įsteigti Berko Drakonų Akademiją, kurioje kiekvienas smalsuolis apie drakonus gali sužinoti viską ir net išmokti slibinų dresūros meno. Vikingų paaugliai, net ir neklaužados, pradeda lankyti originaliąją Akademiją. Serialas sukurtas pagal garsų, dviems Oskarams nominuotą filmą “Kaip prisijaukinti slibiną”.

2013 | 2017-06-09 | 4182

Aprašymas: Iš pasakos „Miegančioji gražuolė“ atkeliavusi piktosios karalienės duktė Reiven Kvin Palikimo dieną turės apsispręsti ar ji seks mamos pėdomis, ar rizikuos savo gerove ir įves naują tvarką…

2000 | 2017-06-07 | 3801

Filmukas Musyte zvimbuolyte. Eina eina mūsų musė, pas drugelį ilgaūsį. Paėjusi musė taku, randa musė pinigų. Turguj virdulį užtiko, nusipirko ir parvyko. Bėkit lėkit tarakonai pavaišinsiu arbata. Susirinko visi vabaliukai ir geria arbatą. Tačiau pasirodė voras piktadarys kuris nutarė sugriauti šventę. Visus išgelbėjo narsusi uodas kuris vėliau paprašė musės rankos ir tapo vabalų didvyriu.

2015 | 2017-06-09 | 3864

Aprašymas: Tais laikais kiekvienas mažylis troško tapti narsiausiu riteriu ir vos ūgtelėjęs imdavo mojuoti mediniu kardu. Reikėjo nemažai darbo rankų gelbėjant princeses nuo slibinų. Riteriu svajoja tapti ir devynmetis Trenkas. Drąsus ir vikrus berniukas pilnas ryžto, bet neturtingų valstiečių vaikui šis tikslas atrodo nepasiekiamas. Kuomet negailestingas ir žiaurus lordas Vertoldas įkalina Trenko tėvą, jis ryžtasi kelionei. Trenkas ir ištikimasis jo paršelis Kriuksius pirmą kartą gyvenime leidžiasi į didelį Viduramžių miestą, žūtbūt tikėdamasis išmokti riterystės meno ir išgelbėti savo tėtį. Berniukas susidraugauja su keliaujančių magų kompanija, o savo sumanumo dėka patenka į karaliaus rūmus. Čia jis gauna galimybę mokytis visko, ko reikia riteriui. Rūmuose Trenkas susibičiuliauja su karaliaus dukterimi Tekla. Ši drąsi mergaitė padeda jam siekti tikslo. Išmokęs daugelio dalykų ir sustiprėjęs Trenkas pradeda pasitikėti savimi, bet tikrieji nuotykiai prasideda, kuomet mažasis riteris ir jo draugai stoja į kovą su piktuoju lordu Vertoldu.

1997 | 2017-06-09 | 4063

Aprašymas: Per kalvas ir iš toli… rinksis dideli maži… Mažyliai dievina gyvūnus. Jiems patiks stebėti, kaip gerai pažįstami teletabiai išdykauja su linksmais gyvūnėliais. Vieną kartą teletabių šalyje pasirodo mažas ėriukas. Tačiau mažasis ėriukas labai jau liūdnas. Jis nudžiuga tik tuomet, kai į teletabių šalį atvyksta jo draugas – kitas mažas ėriukas. Tinkis Vinkis linksmai klausinėja: „Kaip gyveni, Rudoji karve?“. Po ir kiti teletabiai išvysta nuostabiai gražų drugelį, o Dipsis teletabių šalyje sutinka be galo draugišką šuniuką. Kai pradeda suktis stebuklingas vėjo malūnėlis, teletabiai išvysta tikrus vaikus, kurie žaidžia su milžinišku drambliu ir mažaisiais pingvinukais, su gulbių šeimynėle ir linksmais šunyčiais.

2000 | 2017-06-07 | 4073

Lazdyno rykštelė - filmukas apie broliuką ir sesutę - Marijuką ir Grigorašą. Mama išsiunčia vaikus grybauti, tačiau uždraudžia jiems eiti toliau negu iki juodojo ąžuolo. Grigorašas, vydamasis grybą, nubėga iki juodojo ąžuolo, o ten jį pagrobia piktoji ragana. Marijuka ieškodama broliuko pamato miške mirštantį lazdyną. Ji išgelbsti lazdyną, o šis atsidėkodamas padovanoja mergaitei rykštelę. Lazdyno rykštelės pagalba mergaitė suranda savo broliuką ir jį išvaduoja. Pažiūrėkite istoriją, kuri Jums parodys, kad už gerus darbus dosniai atsilyginama.

2030 | 2018-07-24 | 4276

Aprašymas: Tikri pabaisos (angl. Real Monsters) – JAV animacinis serialas. Tai serialas apie trijų monstriukų – Ikio, Oblinos ir Krumo nuotykius naujojoje mokykloje. Jų pamokos visai kitokios, nei įprasta vaikams. Kad gautum gerą pažymį šioje mokykloje yra svarbiausia išmokti gerai gąsdinti. Todėl kiekvieną darbo dieną matysite, kaip jiems sekasi planuoti ir vykdyti žmonių gąsdinimo užduotis ir kokius pažymius jie už savo sugebėjimus gaus.

1991 | 2017-06-09 | 4150

Aprašymas: Kartą vidurdienį varna Albertina kietai įmigo ir, skrisdama aukštyn kojom, sapnavo sapną aukštyn kojom: ten pelės vaikėsi kates, o katės – šunis, ten saulė švietė naktį, o mėnulis – dieną… Ten visas pasaulis apvirto aukštyn kojom: paršelis skraidė, visų pamirštas klaidžiojo gimtadienis, liūtas riaumojo plonai, karaliui nebeliko uogienės, o kiaulės linksmai šoko ir dainavo: „Jūs gyvenat taip, kaip norit, mes gyvenam aukštyn kojom!“

2005 | 2017-06-09 | 4352

Aprašymas: Prasideda svaiginančios lenktynės, kuriose dalyvauja puikiai žinoma katino ir peliuko komanda. Jie neturi namų, nes jie juos sugriovė! Realybės šou – jų naujas nuotykis. Jie dalyvaus „Nuostabiose lenktynėse“, kurių prizas yra didžiulis svajonių namas!

2004 | 2017-06-09 | 3942

Aprašymas: Kultinio anime “Dvasia šarvuose” (“Ghost in the Shell”) režisierius Mamoru Oshii pateikia vizualiai pribloškiantį istorijos apie kibernetinę žmonijos ateitį tęsinį. Po majorės Kusanagi dingimo kiborgo Batou partneriu tampa Togusa, žmogus, dar nepakeitęs organinių savo kūno dalių kibernetiniais implantais. Vykdydami specialios paskirties būrio užduotį abu agentai imasi tirti paslaptingą žmogžudysčių bylą ir stengiasi išsaiškinti, kodėl seksualinėms pramogoms skirti robotai žudo žmones. Kaip ir pirmajame filme, “Dvasia šarvuose 2” tyrinėja žmogaus-mašinos santykių problematiką, kada takoskyra tarp abiejų tampa neryški.

Dvasia šarvuose 2: Nekaltumas (2004) - Ghost in the Shell 2: Innocence (2004)

2030 | 2018-07-24 | 4584

Aprašymas: Teisingumo lyga (angl. Young Justice) – JAV animacinis serialas. Šiame seriale daugiausia dėmesio skiriama jauniesiems herojams, kurie nori įrodyti, jog yra tikri didvyriai. Pagrindiniai komandos nariai yra Artemidė, Robinas, Vaikis Flašas, Spydis, Akvaledas ir Supervaikinas.

2008 | 2017-06-09 | 3933

Aprašymas: Vieną dieną Hortonas išgirsta balsus. Paprastai balsus iš niekur girdi pamišėliai, tačiau Hortonas – ne pamišėlis. Jis – dramblys, girdintis balsus padarėlių, tokių mažų, kad vienoje dulkelėje jaukiai įsitaisiusi visa jų kolonija. Suprantama, dramblys negali įžiūrėti padarėlių, gyvenančių dulkelėje – kasiukų. Tačiau būdamas geros širdies, vis vien nusprendžia padėti. Nes kasiukai prašo pagalbos. Hortonas sutinka padėti kasiukams išgelbėti jų miestą – Kasvilį – nuo sunaikinimo kartu su visa dulkele. Be abejo, drambliui labai sunku įtikinti savo kaimynus, kad dulkelėje kažkas gyvena. Juk balsus girdi tik jis. Nepaisydamas visų sunkumų, Hortonas atkakliai siekia tikslo padėti savo naujiesiems mikroskopiniams draugams.

2030 | 2018-07-24 | 3419

Aprašymas: Monsunas (angl. Monsuno) – JAV animacinis serialas. Monstras Monsunas pasineria į nuotykius su trimis paaugliais – Chase, Jinja ir Brenu. Ketveriukė kovoja su blogio jėgomis, stengdamiesi ne tik surasti Monsuno kūrėją, bet ir išgelbėti pasaulį.

2030 | 2018-07-24 | 3600

Aprašymas: Madagaskaro Pingvinai (angl. Penguins of Madagascar) – JAV animacinis serialas. Daugumai žmonių Skipper, Kowalski, Rico ir Private yra keturi žavūs pingvinai gyvenantys Centriniame Zoo parke. Ir būtent taip pingivnai nori, kad žmonės galvotų. Kodėl? O gi todėl, kad šie ramūs pingvinai ištiesų yra puolamasis elitinis burys su neprilygstamais komandos įgudžiais ir slaptu štabu. Jų misija? Išlaikyti tvarką zologijos sode. Jie gavo naują kaimyną Karalių Julieną. Šis vakarėlių žvėris ir lemūras, kuris pasiskelbė “Lemūrų karaliumi” yra naujas zologijos sode…

2000 | 2017-06-07 | 3913

Filmukas apie berniuką kuris nemoka planuoti savo laiko ir dėl to blogai mokosi. Jis sutinka stebuklingą laikrodį, kuris nukelia jį laiku atgal į praeitį. Ko jis išmoksta ir kaip pakeičia ar išsaugo pasaulio istoriją pamatysite filmuke. Svarbiausia atminti, kad mokslo šaknys yra tikrai karčios, bet kuo jos kartesnės, tuo vaisiai saldesni.