Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3947

Du kazachai randa didžiulį lobį. Tačiau ką su juo daryti? Kaip pasielgti su tokiu turtu, kuris niekam nepriklauso? Ir kreipiasi du kazachai į išminčius, kad šie teisingą išeitį jiems rastų. Tačiau išmintis prakalba berniuko lūpomis, kuris pasiūlo kazachams didelį sodą pasodinti, kad pavargę žmonės galėtų jame ilsėtis. Tačiau šis pasiūlymas patinka ne visiems. Berniukas užsitraukia piktadario rūstybę. Kokius išbandymus jis paruošia berniukui? Ar pavyks mažajam išminčiui išsigelbėti nuo pražūtingo keršto? Ar pražys nuostabusis sodas dykynėje? Pažiūrėkite ir atrasite daug išminties pasakojime ,,Nuostabus sodas“.

2030 | 2018-07-24 | 3494

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

2015 | 2017-06-09 | 3947

Aprašymas: Čarlis Braunas yra žavus vaikis, tikintis, kad jis yra didžiausias nelaimėlis pasaulyje. Jis taip nepasitiki savimi, jog net patys paprasčiausi kasdienybės įvykiai jam tampa didžiausiu iššūkiu. Laimei, Čarlis turi geriausią šunį pasaulyje – pašėlusį biglį vardu Snūpis. Snūpis yra geriausias jo draugas, nuolatinis palydovas ir didžiausias patarėjas. O šįkart Čarliui patarimų prireiks labiau nei įprastai: jo klasėje atsiranda gražuolė naujokė. Visus pakeri jos grožis, o Čarlis supranta: tai – pirmoji jo meilė! Kaip užkalbinti savo simpatiją? Ką jai sakyti, kaip sužavėti? Pesimistui Čarliu pažintis su naujoke taps didžiausiu metų iššūkiu. Todėl Snūpiui darbo bus per akis: ištikimasis šunelis skatins Čarlį imtis veiksmų, rizikingų žygių ir pavers jį nugalėtoju. O jam pačiam teks akis į akį susitikti su savo didžiausiu varžovu – Raudonuoju Baronu!

1973 | 2017-06-09 | 3943

Aprašymas: Šervudo miškų plėšikas Robinas Hudas su kitais narsuoliais plėšia turtuolius, gėrybes atiduoda Notingamo miesto nepasiturintiems. Tik šiame animaciniame filme istorija šiek tiek kitokia, nes šioje Disnėjaus versijoje pagrindinis veikėjas yra lapinas, jo ištikimas draugas Mažasis Džonas – nuotaikingas meškinas, princas Džonas – išdidus liūtas, seras Hisas – gyvatė, o Notingamo šerifas – paslaptingas vilkas. Puiki animacija ne tik vaikams, bet ir tėveliams atskleis gražiausias vertybes ir įdomiausius nuotykius bei kovas Šervudo miškuose. Ši juosta už nuostabią muziką buvo nominuota Oskarui.

1998 | 2017-06-09 | 4120

Donald Duck Billposters išleistas 1940 m.

2030 | 2018-07-24 | 3430

Aprašymas: Gimnazisto iš pasiturinčios šeimos, Shinichirou Nakagami, gyvenimas tekėjo įprasta vaga iki tol, kol vieną dieną jam netyčiomis teko susitikti su mokyklos keistuole, Isurugi Noe. Tada ir pasipylė nemalonumai, kaip iš gausybės rago: mergina Hiromi Yuasa, kurią jisai mylėjo, paslapčiomis prisipažįsta mylinti kitą, sena vaikystės draugė, Aiko Ando, taip pat pajunta jam jausmus stipresnius nei tik draugystė. Galų gale ir pati Isuruge Noe jo širdyje pradeda sukelti sumaištį… Pagrindinis veikėjas Shinichirou mokosi gyventi, stengiasi suprasti tai, ką jaučia. Pagrindine vaikino gyvenimo vedle tampa būtent Isurugi Noe, rėžianti jam viską, net ir nemaloniausius dalykus tiesiai į akis. Shinichirou siužeto eigoje bręsta, kol pagaliau pajėgia pasirinkti vieną iš trijų merginų.

1979 | 2017-11-07 | 10506

Aprašymas: (rus Приключения Электроника). Tai trijų dalių fantastinis-nuotykinis filmas apie dviejų kaip du vandens lašai panašių berniukų, iš kurių vienas buvo sukonstruotas robotas, nuotykius. Filmas praktiškai kiekvienais metais buvo rodomas per TV. Dažniausiai per moksleivių atostogas. Šis filmas rodomas vaikams tarybiniais metais prie ekranų susodindavo praktiškai visus paauglius.

Elektroniko nuotykiai (1-3 serijos) - Приключения Электроника (1979)

1964 | 2017-06-08 | 4203

Katinas žvejys - nuotaikingas filmukas apie katiną žveją. Susiruošęs žvejoti, katinas sutinka lapę, vilką ir lokį. Visi jie paprašo katino sugauti jiems po žuvelę. Katinas sutinka miško draugams sužvejoti po žuvį, tačiau šie trukdo jam žvejoti, o galiausiai, susiginčiję kam atiteks žuvis, visi šoka į upę. Katinas žvejys numoja ranka ir išeina ieškoti sau kitos vietos žvejoti, palikęs vandenyje besipešančius miško gyventojus. O iš jų peštynių jokios naudos. Žuvies jie nesugaunas ir permirkę nuo galvos iki kojų kiūtina per mišką. Staiga prieš akis pamato žvejojantį katiną su didžiuliu laimikiu ir vėl prašo jo pavaišinti. Ar katinas pavaišina lapę, vilką ir lokį ? Tai sužinosite pažiūrėję filmuką, kuris parodo, kad tie, kurie yra godūs ir tinginiai, dažniausiai lieka tuščiomis ir užsitraukia gėdą.

2030 | 2018-07-24 | 3459

Aprašymas: Džonis Testas (angl. Johnny Test) – JAV ir Kanados animacinis serialas apie berniuko Džonio nuotykius.

1986 | 2017-06-09 | 3638

Aprašymas: Naujojo kalendoriaus, 392-aisiais metais, Naujajame Tokijuje, Agino Jiro, pavogęs laiko mašiną bando pasprukti nukeliaudamas laiku į praeitį, tačiau bėgant nuo pareigūnų sugenda jo laivas ir jam tenka priverstinai nusileisti dabartiniame Tokijuje. Neturėdamas kitos išeities, jis įsilaužia į autobusiuką, stovėjusį netoliese ir, pritvirtinęs aparatą paverčia jį laiko mašina. Jis ir jame buvę moksleiviai Nobučis, Šničis, Teko ir jų mokytojas Hokubėjus, iškeliauja tolyn į praeitį. Dėl mašinos nepatvarumo, jiems tenka leistis 1945m kovo 9-ąją, JAV puolimo įkarštyje. Šiaip taip išsigelbėjus, jie atsiduria Imperatorių valdymo eroje, kurioje ateitis ir praeitis susiduria tarpusavyje, kai Ateities Žmonės iš Jiro eros bando pakeisti praeitį.

1992 | 2017-06-08 | 3937

„Čingas“ – tai trumpametražis filmukas vaikams apie jauną šuniuką Čingą, kuris su savo šeiminiku atvyksta į draustinį. Atėjus nakčiai, šeimininkas netikėtai kažkur išjoja, liepdamas šuneliui saugoti namus. Ir staiga pasirodo kojotas, kuris kesinasi užpulti mažąjį šunelį. Šiame pasakojime galime įžvelgti narsos, pasiaukojimo ir atsidavimo elemetnų. Šis filmukas mus pamoko, jog kartais savanaudiški veiksmai gali turėti įtakos kito gerbūviui.

2000 | 2017-06-07 | 4109

Senosios animacijos filmukas vaikams Varžtelis ir sraigtelis linksmieji meistrai. Varžtelis ir sraigtelis du meistriukai, kurie gali sukonstruoti bet ką. Vieną dieną, jie labai tingėjo valyti dulkes kambaryje, tad sukonstravo dulkių siurblį, iš kurio buvo mažai naudos, jis išsiurbė ne tik dulkes bet ir visus daiktus. Tačiau, ilgainiui jie pastebi, kad jų išradimas gali būti puikiai panaudotas įvairiausiems sodo darbams. Filmukas išmoko, kad sumaniai pritaikyti daiktai, gali suteikti didelę naudą.

2030 | 2018-07-24 | 3511

Aprašymas: Istorija sukasi apie merginą, vardu Kuronuma Savako, dar pravardžiuojamą Sadako (atsimenate filmą „Skambutis“?), nes jos veidas kartais būna labai baisus ir ji keistai elgiasi. Ji stipriai žavisi savo klasioku Kazehajumi, bet jis to nežino. Jis labai malonus ir jo asmenybė labai traukia kitus žmones. Nepaisant savo veido, Savako po truputį pradeda susidraugauti su kitais ir gyventi normalų gyvenimą, kaip paprasta mokinė. Palaipsniui netgi ima veikti žmones, esančius aplink ją, netgi Kazehajų….

2014 | 2017-05-31 | 4275

Jūros giesmė (angl. Song of the Sea) – 2014 metų įvairių apdovanojimų ir teigiamo kritikų įvertinimo sulaukusi Tomo Mooro animacinė juosta, pasakojanti istoriją, paremtą senuoju keltų mitu apie selkę, mergaitę, galinčią pavirsti ruone. Istorijos centre – šešiametė Sirša, kartu su vyresniuoju broliu Benu besileidžianti į netikėtą nuotykį gelbėti magijos pasaulio ir į ją panašių būtybių.

Jūros giesmė / Song of the Sea -  (2014)

1998 | 2017-06-09 | 3507

Donald Duck Clown of the jungle išleistas 1947 m.

2030 | 2018-07-24 | 3348

Aprašymas: Drakonų kova (angl. Dragon Ball) – Japonijos animacinis serialas. Pasakojama apie mažą berniuką vardu Son Gokas, kurį mažą rado senas kovų meistras ir pradėjo jį mokyti kovos menų. Vieną dieną Gokas sutinka mergaitę vardu Bulma ir jie kartu nusprendžia ieškoti 7 Drakono rutulių, mitiškų rutulių, kuriuos surinkus iškviečiamas Dievas Drakonas, kuris išpildo bet kokį norą. Gokas sutinka daug stipruolių, su kuriais susikauną dėl Drakono rutulių ir beabejo susiranda daug naujų draugų. Kartu su Krilinu Gokas toliau uoliai ir sunkiai mokosi kovos menų pas Džiną Vėžlį, kad dalyvautų pasauliniame kovos menų turnyre. Iki turnyrų laikotarpiais Gokas susikauna su blogiukais tokiais kaip Valdovas Pilafas, Raudonojo Kaspino Armija, demonų valdovas Pikolas ir jo parankiniai, kurie taip pat ieško Drakono rutulių.

2005 | 2017-06-09 | 4198

Aprašymas: Rūpestingi elfai ruošia dovanas paklusniems vaikams. Elfas, vardu Jubis, atsitiktinai sužino, kad miestelyje Ilgesvilyje visi vaikai elgiasi blogai, o Kalėdų Senelis nusprendė juos palikti be dovanų. Pats laimingiausias pasaulyje Elfas Jubis skuba į pagalbą! Liūdesį ir ilgesį jis pavers džiaugsmu ir laime…

1990 | 2017-06-09 | 3983

Aprašymas: Tai trečiasis Drakonų kova Z filmas. Sajanas vardu Turlus atvyko į Žemę, kad joje pasodintų galybės medį. Šio medžio vaisiai ne tik suteikia beribę jėgą, bet ir gali sunaikinanti pasaulį, nes iš jo ima visą energiją. Songokas ir kiti Z kariai negali leisti tam įvykti, todėl bandys sustabdyti Turlus visa savo jėga.

2000 | 2017-06-07 | 3696

Filmukas Pirmasis smuikas. Pasakojimas apie jaunąjį smuikininką, kuris sunkiai mokėsi ir tingėjo groti ir mokytis natas. Vis kaltindavo savo šešėlį. Ir nusprendė mažylis geriau eiti į mišką linksmintis. Bet miške dirba ir drugeliai ir bitutės, tai tinginys niekur nerado sau kompanijos. Filmukas vaikams apie tai, kad tingėti nėra kada reikia darbuotis :)