Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2007 | 2017-06-09 | 3889

Aprašymas: Išdykęs katinas Garfildas nepatenkintas dvimačio komiksų pasaulio ribotumu. Lyg tyčia Garfildo kolega šuo Odis įmeta kaulą į skylę, skiriančią tikrąjį pasaulį nuo komiksų. Nieko nelaukdamas Garfildas pasinaudoja proga. Tačiau greitai oranžinis katinas lieka kiek nusivylęs realiuoju pasauliu. Čia šalta, liūdna, nepatogu, be to nė vienas katinas netiki, kad Garfildas atvyko iš komiksų knygelės…

1977 | 2017-06-09 | 4870

Aprašymas: (rus. Служебный роман). Statistikos departamentui vadovauja senmergė direktorė Kalugina, kurią visi vadina “mūsų mymra”. Ir kas galėjo pagalvoti, kad meilė bendradarbiui šią blankią, tik skaičiais besidominčią moteriškę ne tik pavers gražuole gulbe, bet ir atskleis slaptuosius jos talentus. Kaluginos išrinktasis kuklus tarnautojas Novoselcevas – taip pat “pilkas peliukas”. Jis vienas augina du berniukus, kuriuos jam paliko kažkur pradingusi žmona. Visi jį laiko tiesiog nevykėliu. Kol kartą, bičiulio paragintas, jis ryžtasi pastūmėti savo beviltiškai užstrigusią karjerą. Tereikia paflirtuoti su vadove. Tačiau netikėtai Novoselcevas iš tiesų pamilsta savo viršininkę.

2000 | 2017-06-07 | 3809

Laukinės žasys - tikrų tikriausia pasaka apie laukines žąsis, kurios pagrobė mažą berniuką Vanią ir nuskraidino jį toli nuo namų. Jo sesutė Maša išbėgo jo ieškoti. Bėgdama per mišką ji sutiko ne vieną nelaimėlį, kuriam ištiesė pagalbos ranką. Atsėlino tamsi naktis ir miško tankmėje Maša išvydo savo broliuką raganos trobelėje. Ji išlaisvino Vanią, tačiau piktoji ragana pasiuntė savo laukines žąsis sekti jiems iš paskos ir grąžinti atgal. Galbūt laukinėms žąsims ir būtų pavykę vaikus sugauti, tačiau jiems pagalbos ranką ištiesė visi tie, kuriems ieškodama broliuko pagelbėjo Maša. Pažiūrėkite šią pasaką, ji ne tik prikausto dėmesį, bet dar parodo seną tiesą - už gerą geru atsilyginama.

2030 | 2018-07-24 | 3699

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

1976 | 2017-06-09 | 3937

Aprašymas: Garsusis batuotas Katinas, vardu Pjeras, vėl su mumis! Šį kartą pagal laisvai interpretuotą Žiulio Verno romaną „Aplink pasaulį per 80 dienų“. Geriausi animatoriai pasistengė parodyti filme dar daugiau svaiginančių nuotykių ir linksmų išdaigų, dėl kurių mes taip pamėgome pirmąjį filmą apie Pjero. Pasiruoškite lydėti savo mylimus herojus į pačias pavojingiausias ir egzotiškiausias pasaulio vietas!

2030 | 2018-07-24 | 3670

Aprašymas: Kas galėjo pamanyti, kad nebyliojo kino žvaigždė Čarlis Čaplinas grįš? Tik šįkart jis linksmins mažuosius žiūrovus. Didysis svajotojas ir visų gelbėtojas Čarlis Čaplinas kartu su geriausiu draugu Vaikiu nuolat prisiverda košės: žiūrėk, apverčia dekoracijas filmavimo aikštelėje ar žaisdamas krepšinį susipeša su priešininkų komanda, pamiršta pašauti kalakutą kviestiniams kalėdiniams pietums, priverčia kvatotis sugalvojęs nusipirkti saldainių. Kur jis – ten ir bėda. Ar pavyks tam bastūnui ir nenumaldomam optimistui kiekvienąkart išlipti sausam iš vandens?

2009 | 2017-06-09 | 3909

Aprašymas: Netikėta pradžia, iš Afro atimamas numeris 1 kovotojo raištis ir tarsi iš niekur išdygsta Afro bendražygis Ninja Ninja. Jis įkalba Afro kovot dėl raiščio. Viskas prasideda tarsi iš pradžių: numeris 2 raičio ieškojimas, daug kraujo, ilgi ir nuotaiką pakeliantys Ninja Ninja monologai… Tačiau priešai kiti, o iš septynių budistų vienuolių išliko vienas, kuris suko biznį iš kauliukų žaidimų… Siužetas įdomus ir šiek tiek kitoks nei paprastai. Veiksmo daug, intrigos taip pat. Kaip ir pirmoje dalyje piešimas skiriasi nuo kitų anime, bet tuom ir sudominantis.

2000 | 2017-06-07 | 3666

„Strėlė skrenda į pasaką“ – tai pasaka apie berniuką Vovą, kuris kartu su draugais išsiruošia į stebuklingą mišką. Jame berniukas nori surasti savo sesutės meškiną Lepečkojį, nes šis sedėdamas Vovos sukonstruotame lėktuve netikėtai pradingsta miško tankmėje. Šis animac. filmukas parodo, kokia turi būti nuoširdi draugystė ir kaip gera šalia turėti ištikimą draugą.

2000 | 2017-06-09 | 4171

Tai šventiškai pradedamas „Na, palauk!“ filmukas įgarsintas lietuviškai. Naktiniame danguje šaudo fejerverkai. O tada pasirodo vilkas. Jo grėsmingą grojimą gitara nutraukia linksmutis kiškis, mušdamas būgnus. Atrodo, kad aštriadantis vilkas tuoj griebs zuikį, tačiau šis stebuklingai išsigelbėja. Vėliau vilkas įsisuka į atrakcionus, galiausiai aptinka kiškį kreivų veidrodžių kambaryje. Tačiau ir šįkart pilkajam vilkui nepasiseka. Tai nuostabi animacija, kuri patiks ir vaikams, ir suaugusiems.

2001 | 2017-06-09 | 3631

Aprašymas: Būkite pasiruošę smagintis ir plyšti juokais. Jūsų mėgstamiausi animacinių filmukų veikėjai tikrai jus pralinksmins. Septynios klasikos serijos, kuriuose užfiksuotos pačios gražiausios, pačios smagiausios akimirkos:

2005 | 2017-06-09 | 3894

Aprašymas: Final Fantasy VII: Advent Children yra kompiuteriu sukurtas filmas pagal sėkmės susilaukusį PlayStation žaidimą Final Fantasy VII. Filmas pastatytas po dvejų metų kai baigiasi Final Fantasy VII įvykiai, po–apokaliptiniame pasaulyje, ir seka žaidimo pagrindinį veikėją Cloud Strife, kaip jis išnarplioja paslaptingo maro priežastį, kuris sunaikino populiaciją.

2000 | 2017-06-07 | 4495

Laikrodis su gegute – linksma istorija apie laikrodyje gyvenusią gegutę. Vieną dieną gegutė išskrenda į mišką ieškoti sau pagalbininko. Ją bando pakeisti ir varliukas, ir katė, ir šuo, ir liūtas, tačiau niekam nepavyksta. Todėl visi be galo apsidžiaugia kai gegutė pagaliau sugrįžta. Pažiūrėkite šį nuotaikingą filmuką. Jis padeda vaikams suprasti, kad ne visada yra lengva padaryti tai, kas iš pirmo žvilgsnio atrodo labai paprasta.

2000 | 2017-06-07 | 3932

Filmukas pasakoja apie gružlį, kuris buvo labai baisus. Kartą susapvo bailiukas jog išgelbsti princesę žuvytę, tačiau tai juk ne tikrovė. Ir dar labiau ėmė visko bijoti pasislėpęs. Taip jis nugyveno visą gyvenimą. Ar jį kasnors prisiminė?

1999 | 2017-06-09 | 3505

Aprašymas: Tai buvo blykčiojantis debesis ir iš jo pradėjo snigti. Iš jo snigo, snigo ir snigo, kol Teletabių šalyje viskas pasidengė sniegu. Kiek sniego!

2030 | 2018-07-24 | 3233

Aprašymas: Džonis Testas (angl. Johnny Test) – JAV ir Kanados animacinis serialas apie berniuko Džonio nuotykius.