Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-09 | 4111

„Smurfai“ pamokantis filmukas vaikams su nuostabiomis istorijomis apie mažuosius mėlynus žmogiukus. Gargamelis atima iš smurfų deimantus, tačiau jie nepasiduoda ir įvyksta stebuklas ir Gargamelis tampa geru, jis išgelbsti keletą smurfų ir jie juo patiki. Gargamelis siekia patekti į smurfų kaimą. Tačiau tėtė ne toks patiklus ir neleidžia jo vesti į kaimą. Piktasis žinys nori ne tik smurfų, bet ir jų deimantų. Raganius parodo tikrąjį savo veidą ir smurfai dėkoja tėtei, kad jis buvo budrus ir nepasidavė Gargamelio įtikinimams.

2022 | 2017-06-09 | 3858

Ši filmuko serija „Nepasislėpei - aš nekaltas!“ pasakoja apie vieną mėgiamiausių daugumos vaikų žaidimų. Čia pamatysime, kaip lokys tenorėjo ramiai spręsti kryžiažodžius. Tuo tarpu mergaitė Maša visą dieną norėjo žaisti slėpynes. O gal šie norai suderinami ir istorijos herojai juos abu įgyvendins vienu metu? Visa atsakymus išvysite filme Nepasislėpei - aš nekaltas!

2000 | 2017-06-07 | 3818

Miško paštas gavo siuntinį! Paštininkas geniukas pasimetęs ir nežino kam siuntinys priklauso, nes siuntinys adresuotas...pačiam silpniausiam. O kas miške yra pats silpniausias? Vilkas? Šernas? Gal lapė? Nė vienas nenori to pripažinti! Tačiau sužinojus, kad paties silpniausio laukia siuntinys-dovana, tarp miško žvėrių užverda įnirtinga kova – kuris gi iš visų yra silpniausias? Dabar jau visi nori tokiais būti! Kas gaus tokią didžiulę dovaną? O įdomu, kas gi yra dėžėje? Kokia dovana laukia laimėjusio kovą dėl siuntinio? Galbūt teks pasigailėti… Viską, vaikai, sužinosite pažiūrėję vieną nutikimą miške ,,dovana silpniausiam”.

2030 | 2018-07-24 | 3579

Aprašymas: Nuotaikingas animacinis serialas Karaliaus Babaro ir drambliuko Badu nuotykiai (angl. Babar and the Adventures of Badou) seka Babaro ir jo aštuonerių metų anūko nuotykius, kuriuose pilna daugybė paslapčių ir galvosūkių.

2000 | 2017-06-07 | 3678

Senosios animacijos filmukas Vilkas ir siuvėjas. Tai filmukas apie išmintingą siūvėja pastatytas pagal lietuvių liaudies pasaką. Senosios animacijos istorija pasakoja kaip siūvėjas vienas pergudravo jį besikesinantį suėsti vilką, o vėliau net visą vilkų bandą. Filmukas parodo, kad gudrumu gali nugalėti net didžiūlę gaują priešų ir likti sveikas kaip ridikas.

1986 | 2017-06-09 | 4108

Aprašymas: Labirintas (angl. Labyrinth) – įžymus Amerikos lėlių teatro kūrėjas Jimas Hensonas sukūrė fantastinį nuotykių filmą, kuriame netrūksta humoro bei keistų personažų. Istorija prasideda tada, kai palikta viena namuose 15-metė Sara (akt. Jennifer Connelly) turi prižiūrėti savo mažąjį broliuką Tobį (akt. Toby Froud). Deja, kūdikis tiek verkia, jog paauglė nusprendžia paskaityti jam pasaką prieš miegą. Staiga iš fantazijų pasaulio išnyra Goblinų karalius (prieš kelias dienas iškeliavęs į aną pasaulį legendinis dainininkas bei aktorius – David Bowie), kuris pagrobia Saros mažąjį broliuką ir nusigabena jį į pilį, stovinčią labirinto viduryje. Sara privalo įveikti labirintą per 13 valandų ir išgelbėti brolį iki vidurnakčio, nes kitu atveju – Tobis pavirs goblinu. Norint išgelbėti brolį, Sarai tenka įveikti daugybę šiurpių iššūkių ir susidraugauti su keisčiausiais personažais. Taip pat įspūdingais specialiais efektais „Labirintas“ prilygsta naujausiems fantastikos filmams. Filmas išsiskiria ne tik keistų, intriguojančių personažų gausybe, įdomiais fantastikos elementais, bet ir šmaikščiu humoru, kuris privers nusijuokti kiekvieną.

2030 | 2018-07-24 | 3459

Aprašymas: Džonis Testas (angl. Johnny Test) – JAV ir Kanados animacinis serialas apie berniuko Džonio nuotykius.

2030 | 2018-07-24 | 3285

Aprašymas: Antinas Narsuolis (angl. Darkwing Duck) – JAV animacinis serialas. Čia bus daug detektyvo parodijos ir daug piešto veiksmo. Švento Konrado miestas turi savo herojų – detektyvą Antiną Narsuolį. Šis seklys nėra tobulas – jį dažnai užvaldo didybės manija ir didžiulis šlovės troškimas. Todėl jam vis tenka rinktis tarp savo egoistinių norų ir pastangų būti geru tėčiu, kad nenuskriaustų įdukros Gosalinos. Darbe Antinui pagelbsti keistokas padėjėjas lakūnas Launčpedas Makvakas, su kuriuo jie narplioja įvairiausius antinų plunksneles šiurpinančius nusikaltimus.

2030 | 2018-07-24 | 5408

Aprašymas: Vėžliukai nindzės (angl. Teenage mutant ninja turtles) – JAV animacinis serialas. Leonardo, Rafaelis, Mikelandželo, Donatelo! Visame pasaulyje vaikų mylima drąsioji ketveriukė, pilna neišsenkančios energijos, vėl mūšio lauke. Daug triukų, kovos menų, nuotykių, efektų…

2000 | 2017-06-07 | 3504

Medžioklinis šautuvas – pasaka pokštas vaikams apie kiškio narsą. Ši senoji animacija pasakoja kaip lapė perima kiškių namus, o tuo tarpu į mišką užklysta jaunas medžiotojas. Gudrusis kiškis perima medžioklinį šautuvą ir atgauna namus. Galite žiūrėti lietuviškai, kas nutinka, kai visi miško gyventojai sužino, jog šautuvas neužtaisytas. Medžioklinis šautuvas ir kiškio drąsa išgelbsti visą kiškių giminę.

2030 | 2018-07-24 | 3340

Aprašymas: Džonis Testas (angl. Johnny Test) – JAV ir Kanados animacinis serialas apie berniuko Džonio nuotykius.

2000 | 2017-06-07 | 3835

Gražiame filmuke „Nevykėliai“ vaikai išvys dviejų kiemo katinų ir šunelio istoriją. Katinai šunelį išrenka kiemo atstovu varžybose. Metas pradėti treniruotis. Bet kaip niekad nesivaržiusiam dalyviui su abejotinu treneriu pralenkti varžybų senbuvius. O gal laimėti varžybose nėra jau toks svarbus dalykas? Pamokantis filmukas „Nevykėliai“ primins, jog tam kad būti šauniu ir kilniu, visai nebūtina laimėti varžybose, užtenka laiku ir vietoje parodyti savo drąsą, geraširdiškumą ir sumanumą.

2011 | 2017-06-09 | 6864

Aprašymas: Monstrų vidurinėje – Drakulauros 1600-asis gimtadienis ir Valentino diena. Toralei, keršydama už tai, kad nebuvo pakviesta į gimtadienį, į mokyklą atsiunčia Drakulauros buvusį vaikiną Valentiną. Nors sukaktuvininkė prisipažįsta įsimylėjusi Klodą, Valentinas užkeikia ją, kad galėtų sudraskyti jai širdį ir sugadinti gimtadienį. Pamatęs naują Drakulauros susižavėjimo objektą, Klodas ima pavydėti, todėl jam į pagalbą atskuba Kupidonė, tačiau jos strėlės įsminga ne ten, kur planuota. Viskas susimaišo! Drakulauros 1600-asis gimtadienis ir Valentino diena tampa visai kuo kitu nei planuota!

1986 | 2017-06-11 | 12999

Aprašymas: tarybinio ir bulgarų kino kūrėjai sukūrė mini serialą pagal Žiulio Verno romaną „Kapitono Granto vaikai“. Kvapą gniaužianti nuotykių istorija, kurioje pasakojama kaip ekspedicija įšvyko ieškoti kapitono Granto, kurio laivas „Britanija“ sudužo tolimose jūrose. Ekspedicijos dalyviai, drąsūs žmonės, nugalėję daugelį kliūčių, pasiekia savo tikslą. Duodamas daug įdomių gamtos mokslo ir geografijos žinių, seriale gyvai ir įdomiai pasakoja apie tas vietas, kurias ekspedicija aplankė Pietų Amerikoje, Australijoje, Naujojoje Zelandijoje, Atlanto ir Ramiojo vandenyno salose.

Šiame filme lygiagrečiai vystomos dvi siužetinės linijos. Pirmojoje pasakojama apie rašytojo Žiulio Verno gyvenimą ir jo garsiojo romano „Kapitono Granto vaikai“ gimimą bei pateikiama šios knygos istorija, kaip ją įsivaizdavo pats rašytojas. Antrojoje pasakojama apie lordo Glenarvano paieškas ieškant sudužusio anglų laivo. Lordas Glenarvanas su žmona Elena savo medaus mėnesį leidžia jachtoje „Dunkan“. Laivo įgula sugauna ryklį, jo viduriuose randa šampano butelį. Jame jūreiviai aptinka laišką su pagalbos prašymu trimis kalbomis. Sudužęs anglų laivas, išsigelbėję tik kapitonas Grantas su dviem jūreiviais. Nesulaukęs Britanijos vyriausybės pagalbos lordas Glenarvanas paieškų imasi pats. Į kelionę jis pasiima ir kapitono vaikus Meri ir Robertą. Filmo pabaigoje abi siužeto linijos susijungia ir rašytojas sutinka savo knygos herojus.

Kapitono Granto beieškant (1-7 serijos) - В поисках капитана Гранта (1986)

1961 | 2017-05-31 | 4112

Drabužių modeliuotoja Anita ir kompiuterinių žaidimų kūrėjas Rodžeris susipažįsta savo augintinių dalmatinų, Perditos ir Pongo dėka, įsimyli vienas kitą ir neužilgo susituokia. Jų augintiniai susilaukia palikuonių, kuriuos pavagia Anitos vadovė Kruela De Vil, kad iš jų kailiukų galėtų pasisiūti sau unikalų paltą. Perdita ir Pongas, padedami Anglijos gyvūnų karalystės, vyksta ieškoti ir išgelbėti savo vaikus.

101 dalmatinas / One Hundred and One Dalmatians -  (1961)

2030 | 2018-07-24 | 3539

Aprašymas: Istorija rutuliojasi apie Guiną, galingą karžygį su leopardo galva, jis išgelbėja ir pasiima saugoti Palonijos karališkuosius palikuonius dvynius – Lindą ir Lumisą. Dar vienas bendražygis tai jaunas ir ambicingas samdinys Istvanas.

2000 | 2017-06-07 | 3858

Filmukas vaikams Meškėniukas. Šiandien meškėniuko gimimo diena. Todėl jis jau didelis ir mama jam liepė vakarienei prirauti saldžių viksvų. Jis sutiko beždžionę, kuri paklausė ar drasuolis nebijo to kuris sėdi kūdroje. Meškėniukas atėjo prie kūdros ir pamatęs ten meškėną kaip mat parmovė namo. O mama jam patarė tiesiog nusišypsoti kai vėl ateis prie kūdros. Taip meškėniukas susidraugavo su tuo kuris gyveno kūdroje, o visi vaikai sužinojo, kad šypsena gali viską ir yra draugystės pradžia :)