Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3352

Aprašymas: Smalsutė Dora (angl. Dora the Explorer) – JAV animacinis serialas. Pagrindinė serialo herojė Dora Marquez – žavi aštuonerių metų ispanų kilmės mergaitė, kuri kasdien su savo geriausia drauge beždžionėle leidžiasi į smagius nuotykius, kaskart atrasdama kažką naujo ir savo atradimais dalindamasi su žiūrovais. Mažieji žiūrovai gali keliauti su Dora per džiungles, atogrąžų miškus, vandenynų pakrantes ir rūkstančius vulkanus. Serialas “Smalsutė Dora” ypatingas tuo, kad Dora įtraukia vaikus į savo žaidimus, o žaisdama kartu su jais moko naujų kalbų ir pačių įvairiausių naudingų dalykų, pavyzdžiui, kaip suskaičiuoti kokosus, kaip nepasiklysti, ką daryti pasimetus nuo tėvų.

2014 | 2017-05-31 | 4275

Jūros giesmė (angl. Song of the Sea) – 2014 metų įvairių apdovanojimų ir teigiamo kritikų įvertinimo sulaukusi Tomo Mooro animacinė juosta, pasakojanti istoriją, paremtą senuoju keltų mitu apie selkę, mergaitę, galinčią pavirsti ruone. Istorijos centre – šešiametė Sirša, kartu su vyresniuoju broliu Benu besileidžianti į netikėtą nuotykį gelbėti magijos pasaulio ir į ją panašių būtybių.

Jūros giesmė / Song of the Sea -  (2014)

1989 | 2017-06-09 | 3998

Aprašymas: Nesėkmė – Volisui baigėsi sūris. Beieškant skanėsto neramiajam išradėjui topteli mintis, kad galbūt mėnulis padarytas iš šio nuostabaus produkto. Susikonstravęs raketą Volisas ir Gromitas leidžiasi į kelionę…

2010 | 2017-06-09 | 3682

Aprašymas: Šis filmukas padovanos Jums naujų susitikimų su vaikiško animacinio serialo „Maša ir Lokys“ veikėjais. Gražūs, muzikalūs ir nuotaikingi animaciniai filmukai patiks visiems.

2000 | 2017-06-07 | 3871

Spalvota istorija tai nuostabus senosios lietuvių animacijos filmukas, kuris pasakoja apie kūrybingą mergaitę. Ši mergaitė ne tik gražiai piešia, bet ir turi labai lakią vaizduotę, visi jos nupiešti veikėjai atgyja. Kas gi tie stebuklingi veikėjai ? Kokią istoriją nupieš mergaitė ? Filmukas Spalvota istorija patiks ir mažiems ir dideliems. Suprasime, kad į pasakų pasaulį nukeliauti visai nesunku, reikia tik svajoti.Šie spalvingi herojai patiks kiekvienam vaikui.

2006 | 2017-06-09 | 5320

Aprašymas: Artūras nuolat domėjosi senelio Arčibaldo aprašytais nuotykiais ir paslaptingais pasimatymais su mikroskopinių žmogeliukų gentimi, kuri yra mįslingai pakrikštyta Minimukais. Artūras pagaliau sulaukia nerealios galimybės susitikti su jais…

2015 | 2017-06-09 | 4275

Aprašymas: Viename mieste kartu su mama gyvena mergaitė. Gana griežtos mamos ruošiama suaugusiųjų gyvenimui, mergaitė neturi laiko draugams ar pramogoms. Jos aiškiai ir griežtai sustyguotą dienotvarkę sujaukia pagyvenęs ir šiek tiek ekscentriškas barzdotas kaimynas. Jis mergaitei ima pasakoti istoriją apie tai, kaip kažkada, sudužus lėktuvui, dykumoje sutiko mažą berniuką – princą. Deja, vieną dieną kaimynas patenka į ligoninę. Mergaitė, liūdėdama be savo naujojo draugo, ima svajoti apie tai, kaip senu lėktuvu pakyla į dangų ir suranda mažąjį princą. Netrukus jos svajonė išsipildo. Prasideda magiška kelionė, kurios metu mergaitė susitiks su Mažuoju Princu, patirs daugybę nuotykių ir širdimi pajus, kas iš tiesų svarbu šiame gyvenime.

Mažasis princas - Little Prince (2015)

2004 | 2017-06-09 | 4008

Aprašymas: Unikalus filmas, kuriame visus vaidmenis atliko lėlės… Daugiau nei du šimtai meistrų iš visos Europos ištisus mėnesius kūrė lėlių personažus, pasinaudodami savo sugebėjimais, patirtimi ir įdėdami į darbą savo sielą, masinėse scenose dalyvavo/vaidino daugiau nei šimtas lėlininkų. Tragiška didžiojo valdovo Avalono žūtis uždegė rusenančią nesantaiką tarp avaloniečių ir zeritų. Nujausdami artėjantį įsiveržimą, avaloniečiai sandariai uždarė senovinio Avalono vartus. Tuo tarpu, jaunas žuvusio valdovo sūnus Chelas Tara, kuris turėtų užimti sostą, galvoja ne apie busimą valdymą, o apie kerštą zeritams, kurie nužudė jo tėvą. Persirengęs paprastais drabužiais ir pasiėmęs tik tėvo kardą, Chelas palieka gimtąją pilį ir išeina į nežinią…

2013 | 2017-06-09 | 3482

Aprašymas: Šio trumpametražio filmo veiksmas vyksta 2022 metais. Žmonės išvystė technologijas iki nebūtų aukštumų. Jie gali įkelti savo sąmonę į virtualią erdvę, palikdami savo kūnus. Bet nutinka nelaimingas atsitikimas, ir žmonės, įkėlę savo protus į virtualią erdvę, lieka ten uždaryti. Čia mes susipažįstame su jaunuoliu, vardu Rioma, kurio sesuo Siki liko uždaryta virtualioje erdvėje. Jis pasirengęs padaryti viską, ko prireiks, kad sugrąžintų ją…

2030 | 2018-07-24 | 3402

Aprašymas: Mažylių nuotykiai – tai prancuzų animacinis serialas vaikams.

2003 | 2018-07-24 | 4194

Nuostabiame povandeniniame pasaulyje, šiltuose ir spalvinguose tropikų vandenyse gyvena žuvų šeima – tėvas Merlin ir sūnelis žuviukas Nemo. Tėvas labai saugo sūnelį nuo gausybės vandenyne tykančių pavojų, žuviuką Nemo. Tačiau Nemo labai nori pažinti jį supantį pasaulį. Vieną dieną mažąjį žuviuką pavagia iš gimtųjų koralų namų. Nusiminęs tėvas Merlin, lydimas žuvytės Dory, kuri turi labai gerą širdį, bet labai blogą atmintį, leidžiasi į nuotykių kupiną kelionę per visą vandenyną ieškodamas savo sūnaus. Vandenyne jų laukia susidūrimai su daugybe pavojų – čia gyvena pikti rykliai, nuodus skleidžiančios medūzos, vėžliai, tačiau optimistė Dory įtikina Merlin, kad galų gale jiems pavyks surasti žuviuką Nemo.

Žuviukas Nemo / Finding Nemo -  (2003)

2005 | 2017-06-09 | 4001

Aprašymas: Po to, kai Sefirosas sunaikino Nibelheimą, Zakas ir Klaudas bėga iš Šinros. Pakeliui į Midgarą jie prisimena siaubingus įvykius, kurie nutiko Nibelheime, taip pat ir kovą dėl išlikimo prieš Šinrą.

2012 | 2017-06-09 | 4114

Aprašymas: Žuviukas Pajus kartu su draugais gyvena koraliniame rife visai greta pikčiausių vandenyno plėšrūnų – ryklių. Jis stengiasi įtikinti rifo gyventojus, kad visiems reikia sukurti planą kaip apsisaugoti nuo ryklių atakų. Deja, niekas jo nesiklauso. Drąsusis Pajus organizuoja savigynos pamokas kaimynams, tačiau į jas niekas neina. Pasikliaudamas seno burtininko – vėžlio Neriso patarimais Pajus išmoksta kovos menų subtilybių. Į rifą atkeliauja šarminga žuvelė Rokas. Stilingas ir visada gerai nusiteikęs naujokas pasiūlo rifo gyventojams surengti įspūdingą šou ir pasilinksminti. Rifo gyventojai, sužavėti Roko charizmos ir sugebėjimo šokti, visiškai atsipalaiduoja ir pamiršta žuviuko Pajaus perspėjimus apie pavojų. Rifo gyventojai nežino, kad Rokas – piktųjų ryklių šnipas, apsigyvenęs su jais tik tam, kad galėtų išduoti visus veiksmus. Linksmindamiesi prašmatniame vakarėlyje draugai net nepastebi, kaip į jų rifą priguža ryklių. Spalvingas povandeninis pasaulis, įspūdingi 3D efektai, įsimintini ir ryškūs veikėjai pradžiugins visą šeimą.

2009 | 2017-06-09 | 4125

Aprašymas: Tamsiosios jėgos, senesnės už laiką, daro viską, kad tik neišauštų šlovingasis žaliasis amžius. Benderis įsimyli vedusią robotę, Lyla bando pasprukti nuo Zapo Branigano, o Frajus dalyvauja slaptoje misijoje, kurios tikslas – išgelbėti visatą.

1994 | 2017-06-09 | 3763

Aprašymas: Mažoji Merė laimingai ir nerūpestingai gyveno Indijoje kartu su mama ir tėčiu, kol per choleros epidemiją ji liko našlaitė. Likusi viena mergaitė vyksta į Angliją pas savo dėdę Medloką. Dėdės dvaras Merę sužavi, jai čia viskas patinka. Tiesa, yra vienas mažas trūkumas: dėdė Medlokas nemyli vaikų, kurie visada ir visur kiša savo nosį. Jo gyvenimas ir namai apgaubti kažkokia paslaptimi. Smalsi mergaitė atskleidžia paslapties skraistę…

2013 | 2018-07-24 | 3581

Aprašymas: “Žodžių sodas” – istorija apie meilę, tradicine šių japoniškų žodžių prasme. Mat Japonijoje, Manju epochoje, kai japonai mėgino kiniškais hieroglifais užrašyti savo kalbą, žodis “meilė” (šiuolaikine japonų kalba “ai”) buvo rašomas kaip “koi”, ir pažodžiui išvertus reiškė “vienišas liūdesys”. Makoto siekia parodyti meilę šiuolaikiniame pasaulyje kaip ilgesį niūrioje vienatvėje, griaudamas jau nusistovėjusią nuomonę apie meilę, kaip apie kažką nuostabaus ir džiaugsmingo. Anime istorija pasakoja apie penkiolikmečio Akizuki Takao ir žavingos bei paslaptingos, vyresnės už jį, moters, tarpusavio santykius. Tai istorija apie vienatvę, skausmą ir meilę. Jaunuolis mokosi aukštesniojoje mokykloje ir svajoja tapti batų dizaineriu.

Žodžių sodas - Koto no ha no niwa (2013)

1942 | 2017-06-09 | 4682

Aprašymas: Kai pievose brėkšta vaiskus rytas ir gimsta nauja gyvybė, prasideda nesenstanti Bembio istorija. Miško glūdumoje stirniukas Bembis žengia pirmuosius netvirtus žingsnius ir su draugais triušeliu Trepsiu ir šešku Gėle trokšta pažinti naująjį pasaulį. Ieškodami nuotykių jie slidinėja ant „kieto“ vandens, dūksta, laksto po mišką ir susipažįsta su visais jo gyventojais. Lydimas išmintingos draugės Pelėdos, jaunasis princas daug sužino apie meilę, netektį ir apie gyvenimą…