Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3666

„Strėlė skrenda į pasaką“ – tai pasaka apie berniuką Vovą, kuris kartu su draugais išsiruošia į stebuklingą mišką. Jame berniukas nori surasti savo sesutės meškiną Lepečkojį, nes šis sedėdamas Vovos sukonstruotame lėktuve netikėtai pradingsta miško tankmėje. Šis animac. filmukas parodo, kokia turi būti nuoširdi draugystė ir kaip gera šalia turėti ištikimą draugą.

2030 | 2018-07-24 | 3712

Aprašymas: Slibinų dresuotojai (angl. Dragons: Riders of Berk) – JAV animacinis serialas. Kai vikingų paauglys Hikupas drauge su slibinu Bedančiu išgelbėjo Berko kaimelio gyventojus, tai įkvėpė žmones ir drakonus pabandyti sugyventi santarvėje. Tačiau tai ne taip lengva – trukdo vikingų neišprusimas ir kartais labai pavojingi slibinų instinktai. Hikupo tėvas sumano įsteigti Berko Drakonų Akademiją, kurioje kiekvienas smalsuolis apie drakonus gali sužinoti viską ir net išmokti slibinų dresūros meno. Vikingų paaugliai, net ir neklaužados, pradeda lankyti originaliąją Akademiją. Serialas sukurtas pagal garsų, dviems Oskarams nominuotą filmą “Kaip prisijaukinti slibiną”.

2030 | 2018-07-24 | 4645

Aprašymas: Avataras: Paskutinis oro valdytojas (angl. Avatar: The last airbender) – JAV animacinis serialas. Žemę pasidalinusios keturios didžiosios tautos – žemės, vandens, oro ir ugnies. Jų galios pusiausvyrą palaiko vadinamieji “stichijų valdytojai”. Manipuliuodami savo šaliai priklausančiomis stichijomis jie gali daryti stebuklus. Kadangi žmonės jau tokie padarai, kad neduok valgyt, duok pasipliekti, egzistuoja dar vienas saugiklis – vadinamasis Avataras, valdytojas, sugebantis valdyti visas stichijas. Avataras nuo pat amžių pradžios atgimstantis asmuo, savyje nešiojąs neišsenkančią išmintį. Ir štai, artėjant prie žemės kometai turinčiai suteikti papildomos galios ugnies tautai, valdovas nusprendė jog taika skirta tik liurbiams, kurie nesugeba pakovoti patys už save ir nusprendė “pasidalinti” ugnies tautos gerove su kitomis tautomis, paprasčiausiai jas okupuodamas. Taip prasidėjo kruvino karo istorija, trukusio 100+ metų. Kruvinų mūšių metu Avataras kažkur dingo be žinios. Ir štai, po kiek laiko kometa vėl artėja prie žemės, laikas būtų kaip ir baigti pasaulio užkariavimą. Juolab, kad taikiuoju laikotarpiu buvo išnaikinti visi oro valdytojai, vandens valdytojų irgi liko tik saujelė ir tik žemės valdytojai dar kaišiojo pagalius į ratus… Tačiau ugnies valdovas padarė vieną didelę klaidą. Nepasirūpino tinkamai apsisaugoti nuo Avataro. Mergaitė ir berniukas iš vandens valdytojų kaimo pastebi keistą ledkalnį, kuriame sėdi berniukas, su rodyklės formos žymėmis ant rankų ir galvos. Pamėginus išlaisvinti jį iš ledkalnio, pastarasis sprogsta, ir pasirodo, jog jo viduje tūnojo pakutinysis gyvas likęs oro valdytojas, kaip pranašaujama esąs kartu ir Avataras…

1998 | 2017-06-09 | 3633

Donald Duck Donald's garden išleistas 1942 m.

2014 | 2017-06-09 | 3760

Aprašymas: Makoto Nakadzono beveik tipinis mokinys. Tik va, Makoto nuo pat vaikystės geba matyti „tamsiuosius sutvėrimus“, kurie lydi tuoj mirsiančius žmones. Kartą jis išdrįsta pakalbėti su vienu iš tų „būtybių“, Akira Seno. Nepastebėjęs užuominos apie jo vaikystės draugei Hazuki gręsiantį pavojų, Makoto ryžtasi mesti likimui iššūkį.

2000 | 2017-06-07 | 3863

„Pasaka apie auksinį gaidelį“ – įdomi istorija iš senosios animacijos skrynios. Tai filmukas vaikams, pradedamas pasakojimu apie carą. Buvęs rūstus, sulaukęs senatvės caras nusprendė pailsėti. Kaip jam sekėsi tai padaryti, sužinoję pažiūrėję šį vaikišką filmuką. Tačiau galima palikti užuominą: carui įteikiama dovana – auksinis gaidelis. Ir jis tikrai nepaprastas... „Pasaka apie auksinį gaidelį“ – spalvingas ir intriguojantis pasakojimas.

2030 | 2018-07-24 | 4216

Aprašymas: Kempiniukas Plačiakelnis (angl. SpongeBob SquarePants) – JAV animacinis serialas. Tai pasakojimas apie labai optimistiškai gyvenimą vertinančių jūros kempiniukų atstovą. Kempiniukas Plačiakelnis nuo pat gimimo yra stačiakampio formos, todėl primena paprasčiausią virtuvės kempinę. Kempiniukas gyvena jūros dugne su kitais miestelio gyventojais, dirba virėju vietiniame restorane, o jo geriausi draugai yra kalmaras ir jūros žvaigždė.

2002 | 2017-06-09 | 3479

Aprašymas: Vaikinas tampa erdvėlaivio įgulos nariu ir mokosi kautis su nesvetingais kitų planetų gyventojais, dorotis su juodosiomis skylėmis ir kosminėmis audromis. Išgyventi žiauriomis sąlygomis jam padeda geras draugas, laivo virėjas kiborgas – pusiau žmogus, pusiau robotas – Džonas Silveris. Drąsaus vaikino laukia dar sunkesni išgyvenimai, kai jis sužino skaudžią tiesą – jo draugas virėjas Džonas iš tiesų yra piratas.

2005 | 2017-06-09 | 3715

Aprašymas: Pagrindinis filmo herojus Rodnis – mažame miestelyje gyvenantis robotas, apdovanotas ryškiu išradėjo talentu ir puoselėjantis neblėstančią viltį kada nors ištrūkti iš nuobodžios provincijos. Tuo metu, kai jo tėtis, kuris yra tikrų tikriausia indaplovė, nepailsdamas plauna indus vietos restorane, Rodnis svajoja apie šį tą didingesnio. Ilgai laukti netenka ir toji diena išaušta: jaunasis robotas ryžtasi keliauti į Robotų miestą ir susitikti su savo dievinamu didžiuoju išradėju Bigveldu. Tačiau atsidūrus didmiestyje, reikalai klostosi visai ne taip, kaip naivus provincijos vaikis Rodnis tikėjosi. Netrukus herojus suvokia, kad jo kelionė bus kur kas sudėtingesnė ir ilgesnė, nei jis iš pradžių manė. Mėgindamas nepasimesti didžiuliame Robotų mieste, herojus patirs daugybę kvapą gniaužiančių nuotykių, sutiks daug keistų personažų, įgis naujų draugų ir, deja, priešų. Galiausiai Rodniui kartu su naujais bendražygiais – apsukruoliu Fenderiu, jo sesute Paiper ir gražuole Kepi – teks gelbėti Robotų miestą nuo klastingų sąmokslininkų…

2030 | 2018-07-24 | 5456

Aprašymas: Samurajai X (angl. Samurai X) pasakoja apie klajoklį Kenshin Himurą besinešiojantį kardą atbulais ašmenimis – simbolį priesaikos, jog daugiau nieko nebežudys. O priežastis tam yra, kadangi šis veikėjas per revoliuciją buvo žinomas Hitokiri Battousai vardu. Per karą Battousai’us buvo negailėstingas žudikas, kurio sugebėjimai jį buvo pavertę beveik masiniu ginklu.

2001 | 2017-06-09 | 3881

Aprašymas: Animacinis filmukas apie Kalėdas.

2030 | 2018-07-24 | 3499

Aprašymas: Harvis Biksas (angl. Harvey Beaks) – animacinis serialas, pasakojantis apie draugiško paukščiuko Harvio ir jo geriausių draugų nuotykius magiškame miške.

2030 | 2018-07-24 | 3584

Aprašymas: Beprotiškos linksmybės (angl. The Looney tunes show) – JAV animacinis serialas su visiems gerai žinomais Disnėjaus personažais.

1998 | 2017-06-09 | 3733

Donald Duck Donald's gold mine išleistas 1942 m.

2013 | 2017-06-09 | 4047

Aprašymas: Filmuko veiksmas vyksta tolimoje planetoje Baba. Žavingas astronautas Narsusis – savo planetoje mylimas ir gerbiamas, kaip nacionalinis didvyris. Mėlynieji ateiviai žavisi stipriu, gražiu bei gyvenimiškai gudriu narsuoliu. Narsiojo brolis – silpnas, neišvaizdus, bet protingas moksliukas Žydrūnas. Išgirdę pagalbos šauksmą broliai iškeliauja į gelbėjimo operaciją kitoje planetoje. Deja, jie abu ten pagrobiami ir atskiriami. Narsusis nori išgelbėti brolį, tačiau kuris kurį gelbės iš tiesų? O gal geriausi planai įgyvendinami tik sujungus protą ir jėgą?

2016 | 2017-06-09 | 3923

Aprašymas: Sofija yra nuoširdi, labai smalsi, itin geros širdies ir mėgstanti skaityti mergaitė, gyvenanti vienoje našlaičių prieglaudoje. Vieną vėlų vakarą jos dėmesį nuo knygos atitraukė lauke pasigirdę keisti garsai. Nors Sofija žinojo, kad naktį nedera kelti kojos iš lovos, smalsumas nugalėjo. Prisiartinusi prie lango ir dirstelėjusi į užmigusį miestą, mergaitė sustingo iš siaubo: gatvėje ji pamatė didžiulį milžiną. Nors iš karto stryktelėjo atgal į lovą, jau buvo per vėlu: milžinas ją pastebėjo. Įsivaizduokite mergaitės nuostabą, supratus, jog milžinas visai ne toks baisus, koks atrodo. Netgi priešingai – yra geraširdis, mielas, taikus ir draugiškas. Priešingai kitiems milžinams, kurie yra baisūs, pikti ir, tiesą sakant, kartais netgi valgo mažus vaikus. Blogiausia, kad blogieji milžinai vis labiau skverbiasi į žmonių pasaulį. Sofija kartu su naujuoju draugu sutaria, kad toliau taip tęstis nebegali ir iškeliauja į pavojingą, nuotykių kupiną žygį, užsibrėžę tikslą išvyti piktuosius milžinus ten, iš kur jie atkeliavo.

2012 | 2017-06-09 | 4189

Aprašymas: Elniukas Niko svajoja tapti skraidančiu elniu ir patekti į Kalėdų Senelio kinkinį. Kalėdų išvakarėse jis su geriausiais draugais ir broliu Džoniu keliauja pažaisti į mišką. Broliuką sučiumpa ereliai ir Niko su kompanija leidžiasi į nuotykių kupiną žygį, kad išgelbėtų Džonį.