Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1991 | 2017-06-09 | 4150

Aprašymas: Kartą vidurdienį varna Albertina kietai įmigo ir, skrisdama aukštyn kojom, sapnavo sapną aukštyn kojom: ten pelės vaikėsi kates, o katės – šunis, ten saulė švietė naktį, o mėnulis – dieną… Ten visas pasaulis apvirto aukštyn kojom: paršelis skraidė, visų pamirštas klaidžiojo gimtadienis, liūtas riaumojo plonai, karaliui nebeliko uogienės, o kiaulės linksmai šoko ir dainavo: „Jūs gyvenat taip, kaip norit, mes gyvenam aukštyn kojom!“

2012 | 2017-06-09 | 4012

2000 | 2017-06-07 | 3782

Filmukas Tolimosios salos paslaptis. Filmukas pasakoja apie tolimą šalį, kurioje gyvena mažas berniukas – perlų ieškotojas. Po vienos, nesėkmingos perlų paieškos, jo senelis papasakoja apie tolimą salą, prie kurios yra vieta, kur perlų yra daugiau nei žvaigždžių ir įteikia peilį su to tos salos atvaizdu ant rankenos. Berniukas, nors ir buvo atkalbinėjamas, pasiryžta surasti tą salą. O kai jis ją randa, prasideda nuotykiai.

2009 | 2017-06-09 | 3607

Aprašymas: Nuo didžiojo karo tarp žmonių ir pabaisų praėjo daug laiko. Žmonės išmoko pažaboti neįprastą pirmapradę energijos formą, vadinamą „eira“, kuri susikristalizavusi virsta energijos šaltiniu įvairaus tipo blastijoms (technologijoms, kurios naudojamos nuo apšvietimo iki ginklų kovos lauke). Didelės imperijos pakraštyje, nedidelio Shizotania miesto apylinkėse vyksta neramumai, gausėja monstrų išpuolių. Mūsų pagrindiniai herojai, ka tik į karališkuosius riterius įstoję, Juri ir Flynas bei jų partnerės dvynės Hisuka ir Šastelė būtent ir užsiima šių keistų neramumų tyrimu.

2030 | 2018-07-24 | 5456

Aprašymas: Samurajai X (angl. Samurai X) pasakoja apie klajoklį Kenshin Himurą besinešiojantį kardą atbulais ašmenimis – simbolį priesaikos, jog daugiau nieko nebežudys. O priežastis tam yra, kadangi šis veikėjas per revoliuciją buvo žinomas Hitokiri Battousai vardu. Per karą Battousai’us buvo negailėstingas žudikas, kurio sugebėjimai jį buvo pavertę beveik masiniu ginklu.

2011 | 2017-06-09 | 3637

Aprašymas: Slaptosios kalėdų senelio tarnybos kiečiausi vyrukai Veinas ir Lenis vėl turi išgelbėti kalėdas. Vienas blogas vaikas atėmė iš elfų angliakasių slapta įrenginį, dėl kurio kalėdų gali neįvykti. Veinas ir Lenis jau buvo pasiruošę šiai užduočiai ir žinojo, jei ši operacija pavyks, kažkuris bus apdovanotas metų elfų titulu. Bet štai čia prasideda įdomybės. Bosas Veinui ir Leniui atsiunčia pastiprinimą.

1983 | 2017-06-08 | 3943

Mažame urvelyje, miške, gyvena mažytis pilkas padarėlis - peliukas. Linksmas fantazuotojas peliūkštis, kuris mėgta kiek pagražinti dalykus. Ar jums taip nutinka, vaikai? Ar mėgstate pagražinti istorijas ir savo nuopelnus? Šiam peliukui atsitinka šis tas netikėto ir be pagalbos šį kartą jis tikrai neišsivers! Ar peliukui kasnors padės? Kas? Ar peliukas pasimokys iš savo klaidų ir supras klydęs? Ar viskas baigsis laimingai? Į šiuos ir kitus klausimus ieškokite atsakymų filmuke ,,Peliukas pagyrūnas".

2010 | 2018-07-24 | 4594

Aprašymas: Mano mažasis ponis (angl. My little Pony) – JAV ir Kanados animacinis serialas. Tai spalvingos, ryškios, pozityvios, šiltos mažųjų žiūrovų dievinamų herojų – ponių draugystės istorijos. Vaivorykštės spalvomis akį traukiantys poniai pasižymi išskirtinėmis savybėmis, individualiais charakteriais, mėgsta diskutuoti ir mokosi priimti sprendimus. Jie puoselėja gražiausias vertybes, o savo magiškoje pasakų šalyje neria į neįtikėčiausius nuotykius ir išbandymus, todėl jais žavisi ne tik mergaitės, bet ir berniukai. Nors be galo mielas, šis animacinis filmukas nėra pernelyg sentimentalus. Pateiktas su puikiu humoru. Pasakiška spalvų karalystė, rodos, visai čia pat, prie mūsų, kur žavingieji poniai gyvena su savo broliais ir sesėmis, tėčiais ir mamomis, net seneliais – išmintingaisiais poniais, o jų kaimynystėje įsikūręs ir vienas kitas monstras.

Mano mažasis ponis (1 sezonas) - My Little Pony (2010)

2009 | 2017-06-09 | 4547

Aprašymas: Dvi geriausios draugės Lijana ir Aleksa randa gražų veidrodėlį, kuris turi magišką paslaptį – jame įkalinta mergaitė. Lijana ir Aleksa susidraugauja su ja ir išsiruošia į tolimą žygį ieškoti paslaptingos deimantinės pilies ir išvaduoti naująją draugę. Kelionėje jas lydi dainos ir du žavingi šunyčiai. Tačiau nestigs ir išbandymų. Kaip seksis juos įveikti? Geriausios draugės galiausiai atras didžiausią lobį – supras, kad jų draugystė gali ištverti viską!

2015 | 2017-06-09 | 4399

Aprašymas: Modernios karalystės princesė Kara gyvena įprastą gyvenimą, tačiau viskas pasikeičia, kai princesę pabučiuoja magiškas drugelis ir ji supranta įgijusi super galių, padėsiančių kovoti su blogiu ir nusikaltimais. Nuo tos dienos Kara skraido po karalystę ir sprendžia žmonių problemas, tačiau apie pasikeitimus sužinojusi pavydi pusseserė susiranda tą patį drugelį, pavagia jo bučinį ir įgavusi supergalias tampa blogąją heroje… Merginų konkurencija tiesiogine prasme pasieks dangų, nes vyks dausose, bet gal yra kažkas šioje karalystėje, dėl ko pusseserės nustotų kovoti ir susivienytų?

2030 | 2018-07-24 | 3118

Aprašymas: Drakonų kova Z (angl. Dragon Ball Z) – Japonijos animacinis serialas. Po penkerių metų jau su Či Če susilaukęs sūnaus Son Gohano, Gokas sutinka savo vyresnyjį brolį Raditą, kuris jam atskleidžia, kad jiedu kilę iš beveik išnykusios nežemiškos sajanų rasės. Sajanai dar mažą Goką (tikrasis vardas Kakarotas) pasiuntė į Žemę, kad šis ją užkariautų, tačiau vos joje išsilaipinęs jis smarkiai susitrenkė galvą, taip prarasdamas atmintį ir sajanams įgimtą troškimą žudyti. Gokas atsisako padėti Raditui užkariauti planetą ir padedamas Pikolo jį įveikia, tačiau paaukoja ir savo gyvybę. Po treniruočių pas valdovą Kajų pomirtiniame pasaulyje prabėgus metams, Gokas prikeliamas su drakono rutuliais ir išskuba gelbėti Žemės nuo ją užpuolusių sajanų Vedžito ir Napo. Tačiau atvykęs sužino, kad kovoje žuvo Jamčis, Čiautsas, Tenšinhanas ir Pikolas. O kaip žinia, mirus Pikolui, kuris yra viena būtybė su Dievu, išnyksta ir rutuliai. Laimei paaiškėja, kad Pikolo gimtojoje Nameko planetoje esama panašių rutulių, tad likusieji gyvi patraukia jų ieškoti. Tačiau paaiškėja, kad to paties siekia ir Vedžitas bei galaktikos tironas Fryzas. Prasideda kova dėl laiko; kas pirmas surinks visus rutulius. Fryzui išsikvietus Ginio pajėgas, Vedžitas nusprendžia susidėti su Gohanu ir Krilinu. Galiausiai atvykus Gokui, prasideda ilga, nuožmi kova, kurios atomazgoje jis virsta legendiniu super sajanu ir nukaudamas Fryzą atkeršija už milijardus gyvybių.

2006 | 2017-06-09 | 3925

Aprašymas: Tedas dirba gamtos istorijos muziejuje. Deja, jo darbovietei atėjo sunkūs laikai, vieninteliai ekspozicijų lankytojai – mokytojos Dunlop mokiniai. Direktoriaus sūnus nepelningą muziejų nori paversti automobilių stovėjimo aikštele, todėl Tedas pasisiūlo vykti į Afriką ir parvežti įspūdingą eksponatą, kuris vėl pritrauks lankytojus. Kelionėje jis susipažįsta su išdykusia beždžionėle, kuri slapta kartu su Tedu grįžta į Niujorką. Čia ir prasideda linksmiausi vyro ir nenustygstančio beždžioniuko nuotykiai didžiuliame mieste.

2030 | 2018-07-24 | 3431

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2000 | 2017-06-07 | 3711

Filmukas vaikams Musė vilko pusė. Gyveno pievoje musė - vilko pusė. Vieną dieną ji rado pinigėlių ir sukvietė visus pievos vabždžius į savo puotą. Juk šiandien musė švenčia varduves. Susirinko ir uodas ir šimtakojis ir kiti vabzdžiai. Visi ruošėsi gerti arbatą iš virdulio. Ir čia pasirodė piktas voras kuris nutarė sugadinti musės šventę. Tačiau uodas buvo didvyriškas jaunikaitis ir stojo į kovą prieš piktadarį.