Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2002 | 2017-06-09 | 3926

Aprašymas: 2046-ieji metai, Marsą užpuola ateiviai tarsiečiai ir ypatingus jaunuolius Jungtinės Tautos ima į kosminę armiją ginti Saulės sistemos. Nagamine Mikako, mergina, su gerais protiniais bei fiziniais gabumais patenka į Rinktinių Narių apžvalgos būrį ir palieką Žemę, už savęs ir palikdama vienintelį savo draugą Terao Noboru. Istorija apie tolimą meilę ir susirašinėjimą žinutėmis.

2030 | 2018-07-24 | 3466

Aprašymas: Mažųjų gyvūnėlių krautuvė (angl. Little Pet Shop) – JAV animacinis serialas. Linksma mergaitė Blait Bakster kartu su tėčiu atsikrausto į didelį miestą ir įsikuria virš gyvūnėlių parduotuvės, kurioje gyvena įvairiausi padarėliai, net pandos ir driežiukai. Besirūpindama jais, Blait suvokia, kad ji vienintelė gali suprasti gyvūnėlių kalbą ir pasišnekučiuoti su jais. Kartu su augintiniais mažoji jų prižiūrėtoja patirs ne vieną nuotykį ir daug smagių akimirkų. Mergaitė bus didžiausia žmonių pasaulyje gyvūnėlių pagalbininkė ir vertėja.

2022 | 2017-06-09 | 3661

Vieną dieną pas lokį atvyko svečias,- kas jis, vaikai sužinos serijoje Ūsuotas dryžuotas. Lokys su draugu puikiai leidžia laiką, kol netikėtai pasirodo Maša. Nors prireiks laiko, kol mergaitė susidraugaus su atvykėliu, tačiau vėliau prasidės nuostabūs nuotykiai. Juk lokio draugas yra tikrų tikriausias cirko artistas. Kaip reikia gražiai draugauti vaikai išvys filmuke Ūsuotas dryžuotas.

2014 | 2017-06-09 | 3899

Aprašymas: Kol žemės ramybę saugo elitiniai slaptieji agentai – Madagaskaro pingvinai – pasaulis gali būti ramus. Niujorko centriniame zoologijos sode gyvenantys pingvinai Škiperis, Kovalskis, Riko ir Eilinis – mieli, žavūs ir nekalti pingvinai, juokinantys sodo lankytojus. Tačiau neapsigaukite – tai tik jų priedanga. Iš tiesų keturi pasiūtėliai yra puikiai treniruotas puolamasis elitinis būrys, koduotu pavadinimu „Šiaurės vėjas“. Jų misija – padėti gyvūnams, kurie negali apsiginti patys. Gal jie ir išsiblaškę, šiek tiek nerangūs ir naivoki – vis dėl to Madagaskaro pingvinai ne iš kelmo spirti. Šį kartą jų misija – užkirsti kelius piktam aštunkojui užvaldyti pasaulį. Šis – amžinai surūgęs ir visų nekenčiantis aštuonkojis – yra didžiausias būrio „Šiaurės vėjas“ priešas, sumanęs tapti vieninteliu ne tik visų gyvūnų, bet ir žmonijos pasaulio valdovu! Ar pavyks atkakliesiems Madagaskaro pingvinams įveikti nedorėlį ir apsaugoti pasaulį nuo jo kėslų? Nuotaikingi, pavojų ir smagių nesusipratimų kupini nuotykiai prasideda…

1990 | 2017-06-09 | 4260

Aprašymas: Tai antrasis Drakonų kova Z filmas. Daktaras Wheelo prikėlė savo smegenis antram gyvenimui roboto kūne ir dabar trokšta perkelti jas į pasaulio stipriausio kario kūną. Gokas, Gohanas ir Krilinas pradeda kovoti su Wheelo ir bando išgelbėti savo draugus.

2000 | 2017-06-07 | 3936

„Tingi suknelė“ – graži pasaka vaikams. Joje atskleidžiamas įdomus žaislų pasaulis ir tai, ką lėlės, gyvūnėliai nuveikia atgiję. Šis filmukas iš senosios animacijos lobyno – dar ir savotiška pamokėlė apie tvarkymąsi. Artėjant rytui viskas grįžta į savo vėžes – žaislai užmiega. Filmukas „Tingi suknelė“ – užuomina, kad svarbiausia – ne puošnus rūbas.

2022 | 2017-06-09 | 3636

Serijoje „Didžioji kelionė“ animacijoje online lokys susiruošia keliauti. Kad ir kaip jis stengtųsi išvengti savo mažosios draugės, ši tikrai nepraleis progos pakeliauti. Žinoma, mažylė tikrai negali taip greitai išsiruošti – dėl jos ne kartą teks stabdyti traukinį. Serijoje „Didžioji kelionė“ vaikai pamatys, kokių ceremonijų prireiks iškeliaujančiai Mašai ir ar galiausiai abiems keliauninkams pavyks išvykti

2000 | 2017-06-07 | 3576

„Sudužęs žaisliukas“ žaismingas filmukas vaikams, kuriame berniukas ir šuniukas draugiškai puošia eglutę. Staiga vienas žaisliukas sudūžta ir šuniukas už tai išmetamas lauk. Gyvūnėlis vienas lauke, kur siaučia baisus speigas. Vaikai susidomės intriguojančiu siužetu bei užuomina, kad savo augintiniais reikia rūpintis. Na, o pabaiga pradžiugins.

2008 | 2017-06-09 | 4142

Aprašymas: Kai kosminių laivų kuro kainos pasiekė neregėtas aukštumas, tarpgalaktinių siuntų pristatymo kompanija „Planet Express“ nusprendžia imtis rizikingos misijos. Narsuolių komanda keliauja į tamsiosios materijos šachtą, kur tikisi gauti išsvajotojo kuro. Tačiau po šachta slepiasi keista viduramžių šalis, kurioje gyvena magai, drakonai ir girti kunigaikščiai, netikėtai primenantys dykaduonį Benderį.

2030 | 2018-07-24 | 4012

Aprašymas: Kuronuma ir jos draugai pasitinka antruosius mokslo metus, kuriuos pradeda toje pačioje klasėje. Ir taip trapiems ir sudėtingiems Kuronumos ir Kazehajos santykiams paaštrinti šalia jos pasodinamas žavus dabita Kentas. Neilgai trukus tarp jo ir Savako užsimezga tam tikra mokytojo-mokinės draugystė ir prasideda paini ir sudėtinga įvykių virtinė. Herojai ir toliau eina savo tikslo – pasiekti vienas kitą – link. Ar jiems pagaliau pasiseks?

2030 | 2018-07-24 | 4071

Aprašymas: Peliukas Stiuartas Litlis (angl. Stuart Little) – JAV animacinis serialas. Jis protingas, kupinas entuziazmo ir optimizmo, visagalintis vyrukas su polėkiu ir jis – PELIUKAS. Mažytė persona su didele širdimi, ieškanti vietelės, kurią galėtų vadinti namais šiame nesuvokiamo dydžio pasaulyje. Mieste-milžine Niujorke jį priglaudžia ponų Stiuartų šeima, kuriems pagailo vienišo, liūdno peliuko. Čia naujai iškeptas šeimos narys Stiuartas Litlis susiduria su įvairiausiais netikėtumais, kurie kartais priverčia rizikuoti teisėtai pelnyta šeimynine laime… Tačiau tokie menki šeimyniniai rūpestėliai galėtų išgąsdinti eilinę pelę, bet tik ne Stiuartą. Jis tikrai ne tas vaikinukas, kuris žiūri į pasaulį pelės akimis. Na, jau ne – jis suvokia, kad šiek tiek skiriasi nuo žmonių, bet argi tai problema? Juk mažasis Litlis didele širdimi gali kalnus nuversti! Ir jo nepabaidys jokia katė! Padaužai įsikūrus Litlių šeimoje, prasideda tikrosios linksmybės ir fantastiški nuotykiai.

1973 | 2017-06-09 | 3845

Filmukas Katino Leopoldo vasara papasakos vaikams apie tai, kaip Leopoldas atostogavo kaime. Tačiau kur buvę, kur nebuvę, peliukai jau ir čia. Ir jie nenuobodžiaus, o kurs išradingus ir piktdžiugiškus planus, kaip katiną nuskriausti. Tik netikėtai, šie visi peliūkščių kėslai atsisuks prieš juos pačius, o Leopoldui pasitarnaus geriems tikslams. Štai kokia nuotaikinga istorija apie Katino Leopoldo vasarą.

2008 | 2017-06-09 | 3744

Aprašymas: Milžiniškas plyšys kosmose ir laike pagimdo nerealių dydžių kosminį siaubą, kuris paskatina Žemės gyventojus susidomėti nauja, tačiau keista religija. Pasibjaurėjimą keliantis planetos dydžio ateivis paverčia robotą Frajų šios naujos religijos, skatinančios žmones palikti Žemę, popiežiumi. Nebelikus nė vieno žmogaus jų kelyje, robotai pasiruošę perimti mūsų planetos valdymą.

2016 | 2018-07-24 | 4047

Aprašymas: Mano mažasis ponis (angl. My little Pony) – JAV ir Kanados animacinis serialas. Tai spalvingos, ryškios, pozityvios, šiltos mažųjų žiūrovų dievinamų herojų – ponių draugystės istorijos. Vaivorykštės spalvomis akį traukiantys poniai pasižymi išskirtinėmis savybėmis, individualiais charakteriais, mėgsta diskutuoti ir mokosi priimti sprendimus. Jie puoselėja gražiausias vertybes, o savo magiškoje pasakų šalyje neria į neįtikėčiausius nuotykius ir išbandymus, todėl jais žavisi ne tik mergaitės, bet ir berniukai. Nors be galo mielas, šis animacinis filmukas nėra pernelyg sentimentalus. Pateiktas su puikiu humoru. Pasakiška spalvų karalystė, rodos, visai čia pat, prie mūsų, kur žavingieji poniai gyvena su savo broliais ir sesėmis, tėčiais ir mamomis, net seneliais – išmintingaisiais poniais, o jų kaimynystėje įsikūręs ir vienas kitas monstras.

Mano mažasis ponis (6 sezonas) - My Little Pony: Friendship Is Magic (2016)

2013 | 2017-06-09 | 3928

Aprašymas: Karalaitė Vasilisa atsisakė tekėti, todėl įpykęs jos tėvas karalius pareiškė sutuoksiąs ją su pirmu pasitaikiusiu. Vos jam ištarus šiuos žodžius, tarsi iš dangaus nukrinta Ivanas. Karalius laikosi savo žodžio ir jaunieji sutuokiami. Prabėga keleri metai, caraitis Ivanas pluša stiprindamas karalystės sienas, planuodamas gynybą, o jo žmona Vasilisa, likusi namie viena, nuobodžiauja. Karalius labai trokšta anūkų, tad sumano įnešti šiek tiek įvairumo į nuobodžią dukters santuoką ir suorganizuoja Vasilisos pagrobimą. Karalaitė gauna išsvajotus nuotykius, o Ivanas turi nusigręžti nuo darbų. Jis drauge su geriausiu bičiuliu pilku vilku leidžiasi ieškoti savo žmonos.

1937 | 2017-06-08 | 4328

Graži ir geraširdė princesė Snieguolė žavi visus, išskyrus vieną – savo pavydžiąją pamotę – karalienę. Kai stebuklingasis veidrodis paskelbia, jog Snieguolė – gražiausia iš visų, ji privalo sprukti į mišką, kur gali pasislėpti nuostabiuose septynių nykštukų: Čiaudaliaus, Gudruolio, Linksmuolio, Miegaliaus, Drovuolio, Kvailelio ir Niurzglio, namuose. Tačiau ir ten karalienė apgaule priverčia Snieguolę paragauti užkerėto obuolio. Tik stebuklingas tikros meilės bučinys gali išgelbėti visų mylimą gražuolę!

Snieguolė ir septyni nykštukai / Snow White and the Seven Dwarfs -  (1937)