Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2015 | 2017-06-09 | 3947

Aprašymas: Čarlis Braunas yra žavus vaikis, tikintis, kad jis yra didžiausias nelaimėlis pasaulyje. Jis taip nepasitiki savimi, jog net patys paprasčiausi kasdienybės įvykiai jam tampa didžiausiu iššūkiu. Laimei, Čarlis turi geriausią šunį pasaulyje – pašėlusį biglį vardu Snūpis. Snūpis yra geriausias jo draugas, nuolatinis palydovas ir didžiausias patarėjas. O šįkart Čarliui patarimų prireiks labiau nei įprastai: jo klasėje atsiranda gražuolė naujokė. Visus pakeri jos grožis, o Čarlis supranta: tai – pirmoji jo meilė! Kaip užkalbinti savo simpatiją? Ką jai sakyti, kaip sužavėti? Pesimistui Čarliu pažintis su naujoke taps didžiausiu metų iššūkiu. Todėl Snūpiui darbo bus per akis: ištikimasis šunelis skatins Čarlį imtis veiksmų, rizikingų žygių ir pavers jį nugalėtoju. O jam pačiam teks akis į akį susitikti su savo didžiausiu varžovu – Raudonuoju Baronu!

2000 | 2017-06-07 | 3862

Senosios animacijos filmukas Geltonas gandras. Tai sena pasaka apie klajojantį muzikantą Mi, kuri gimė kai Kiniją valdė žiaurūs ir godūs Mandarinai. Muzikantas gerbė tik gerus žmonės, todėl ponas Mandarinas įsakė jam nukirsti galvą. Tačiau muzikantas nepabūgo, subūrė gerus žmones, kartu dainavo ir dovanojo žmonėms džiaugsmą. Vėliau nupiešė gandrą, kuris niekada ponams nešoko, o linksmino paprastus žmones.

2008 | 2017-06-09 | 3674

Aprašymas: Aviukas Šonas ir jo draugai dažnai sukinėjasi aplink aviganį vardu Bitceris, kovoja su „blogiečių“ paršiukų trijule bei kitais fermos gyventojais.

2000 | 2017-06-07 | 3980

Senosios animacijos filmukas vaikams Pėtia peštukas. Filmukas apie Pėtia, kuris jautėsi esąs pasaulyje drasiausias ir stipriausias, gyrėsi jog gali visus primušti. Pakvietė į kovą gaidelį, ir jo plunksnas įsmeigė į kepurę. Bet vėliau Petia suprato kad vaikams negalima peštis ir muštis, o reikia su visais draugauti, o su draugais negalima pyktis. Ar tu nesi toks kaip Petia?

1988 | 2017-11-07 | 12211

Aprašymas: (rus. Гардемарины, вперед!). Tai milžiniško populiarumo sulaukęs tarybinis nuotykių miniserialas „Pirmyn, Gardemarinai!“.

Pirmyn, Gardemarinai! (1-4 serijos) - Гардемарины, вперед! (1988)

1958 | 2017-06-08 | 3668

Senosios animacijos filmukas Grybukas stogiukas. Filmukas apie skruzdę, kuri neskubėjo namo nors ir artėjo dideli debesys. Ir prasidėjo didelis lietus ir perkūnija. Skruzdė pasislepė po grybuku, čia atėjo ir drugelis ir pelytė pasislėpti po grybuku. Čia atėjo ir kiti žvėreliai. Kai pasibaigė audra žvereliai grybukui dėkojo, o grybukas atsakė, kad nuo audros juos gera širdis užstojo, nuo priešo - nuoširdi draugystė saugojo.

2030 | 2018-07-24 | 4526

Aprašymas: Drakonų kova (angl. Dragon Ball) – Japonijos animacinis serialas. Pasakojama apie mažą berniuką vardu Son Gokas, kurį mažą rado senas kovų meistras ir pradėjo jį mokyti kovos menų. Vieną dieną Gokas sutinka mergaitę vardu Bulma ir jie kartu nusprendžia ieškoti 7 Drakono rutulių, mitiškų rutulių, kuriuos surinkus iškviečiamas Dievas Drakonas, kuris išpildo bet kokį norą. Gokas sutinka daug stipruolių, su kuriais susikauną dėl Drakono rutulių ir beabejo susiranda daug naujų draugų. Kartu su Krilinu Gokas toliau uoliai ir sunkiai mokosi kovos menų pas Džiną Vėžlį, kad dalyvautų pasauliniame kovos menų turnyre. Iki turnyrų laikotarpiais Gokas susikauna su blogiukais tokiais kaip Valdovas Pilafas, Raudonojo Kaspino Armija, demonų valdovas Pikolas ir jo parankiniai, kurie taip pat ieško Drakono rutulių.

2000 | 2017-06-07 | 4069

Lietuviškai titruotame senosios animacijos filmuke „Tigriukas arbatinuke“ sukurtame pagal anglų rašytojos istoriją, vaikai pamatys, kaip kartą vienai gražiai šeimynai, labai mėgstančiai arbatą nutiks neįtikėtinas dalykas. Jų mylimame arbatinuke su gėlytėmis apsigyvena tikras tigriukas. Šeima pasipiktinus – kaip gi jiems dabar gerti arbatą? Visi grasindami ir šaukdami bando išvaryti tigriuką ir tik mažoji dukrelė supranta, jog paprašyti gražiai ir švelniai. Filmukas „Tigriukas arbatinuke“ moko jog daug daugiau galima pasiekti mandagumu ir kantrybe, nei piktumu, grasinimais ir šauksmais.

2030 | 2018-07-24 | 4177

Aprašymas: Narutas buvo jaunas nindzė. Jis buvo nepataisomas išdaigininkas. Jis įgyvendino savo svajonę tapti geriausiu nindze kaime, o jo atvaizdą galima išvysti virš Hokagės monumento. Bet ši istorija ne apie Narutą. Senieji užleidžia vietą naujiems talentams, kurių priešaky Naruto sūnus – Borutas.

2000 | 2017-06-07 | 3845

„Kaip tai nutiko?“-senosios animacijos pasaka, kuri vaizduoja berniuką Vova, neatsargiai žaidusį su degtukais. Mamai išėjus į egzaminą, berniukas žiūrėjo cirką per televiziją ir pats panoro išbandyti triuką su degančiu lanku. Mažylio žaisliukai nepritarė tam, sakė jam liautis, tačiau žaisliukas-nykštukas berniuką vis skatino padegti lanką. Namie kilo gaisras, atskubėję į pagalbą žaislai greitai jį užgesino, o grįžusi mama rado Vovą išsigandusį. Filmukas pamoko vaikus, jog negalima žaisti su degtukais, nes tai yra labai pavojinga ir gali baigtis blogai.

2010 | 2017-06-09 | 3603

Aprašymas: Klokų šeima – tai 10 centimetrų ūgio žmonės, paslapčia gyvenantys kitos šeimos rezidencijoje. Jie skolinasi įprasčiausius dalykus, kad susikurtų savo jaukius namus. Klokų gyvenimas pasikeičia, kai atsiranda jų dukra – Arietė. Arietė – mažytė, bet atkakli 14-metė, gyvenanti su tėvais nuošaliame užmiesčio sodo namelyje, to nežinant namo savininkui. Kaip ir visi maži žmogeliukai, Arietė slepiasi, nesirodo niekam akyse, išskyrus tuos rizikingus atvejus, kai reikia išlįsti iš po grindų ir „pasiskolinti“ šiek tiek menkų atsargų, tokių kaip cukraus gabalėlių iš savo šeimininkų žmonių. Bet kai dvylikametis žmonių berniukas Šonas atvyksta pagyventi į tuos namus, jis aptinka paslaptingąją namiškę. Tarp jų atsiranda graži draugystė. Tačiau, jei kas tai pastebėtų, Arietės šeima būtų išginti iš namų, ir jiems grėstų didelis pavojus.

2012 | 2017-06-09 | 4189

Aprašymas: Elniukas Niko svajoja tapti skraidančiu elniu ir patekti į Kalėdų Senelio kinkinį. Kalėdų išvakarėse jis su geriausiais draugais ir broliu Džoniu keliauja pažaisti į mišką. Broliuką sučiumpa ereliai ir Niko su kompanija leidžiasi į nuotykių kupiną žygį, kad išgelbėtų Džonį.

2000 | 2017-06-07 | 3774

Senosios animacijos filmukas vaikams Bobikas svečiuose pas Barbosą. Gyveno šunelis barbosas. Vieną dieną šeimininkas išėjo, o šunelis nelaukdamas pasikvietė į svečius draugą Bobiką. Barbosas nieko nelaukės prisigyrė jog jis čia šeimininkas, o virtuvė, vonia, šaldytuvas, na ir jie smagiai puotavo. O šeimininkui paliko vietą ant kilimėlio. Kaip baigėsi šunelių balius pamatysime šiame linksmame filmuke su pamokančia pabaiga.

2030 | 2018-07-24 | 4816

Aprašymas: Samurajai X: Pasitikėjimas ir išdavystė (angl. Samurai X: Trust and Betrayal OVA). Tai keturios serijos, kurių veiksmas yra Samurajų X priešistorė. Grupė banditų nužudo keliautojus, bet vienas berniukas (Shintas) yra išgelbėjamas. Samurajus, vardu Seidzuras Hiko priima Shintą kaip mokinį ir pervadina jį Kenshinu.

2010 | 2017-06-09 | 4036

Aprašymas: Ilgaplaukė princesė Auksaplaukė jau 18 metų viena gyvena bokšte – ją, dar visai kūdikį, piktadariai pagrobė ir čia įkalino. Mergina nei karto nebuvo nusileidusi žemyn, tad yra naivi ir visiškai nežino gyvenimo skonio. Vieną dieną jos kambaryje išdygsta Flynnas Rideris, tačiau, deja, visai ne princesės gelbėti, o paslėpti bokšte savo naujausią grobį. Auksaplaukė, beje, irgi netradicinė princesė – meistriškai kovai su įsibrovėliu panaudojusi savo ilgąsias, magiškų savybių turinčias kasas, ir plėšiko padedama, pasprunka iš bokšto su viltimi surasti tikruosius savo tėvus. Čia nuotykiai ir prasideda! Žinoma, pasaka nebūtų pasaka, jeigu žavingasis plėšikas neįsimylėtų nuostabiosios princesės.

2030 | 2018-07-24 | 3114

Aprašymas: Drakonų medžiotojai (angl. Dragon Hunters) – tai Kinijos ir Prancūzijos animacinis serialas. Po daugelio amžių iš mūsų planetos liko tik salos, kurios laisvai plaukiojo pasauliniame vandenyne ir buvo sujungtos senoviniais kabančiais tiltais. Salų gyventojai, nuskurdę lordai ir vargšai valstiečiai, žinojo tik vieną įstatymą: valgyk kitus ir saugokis, kad tavęs nesuvalgytų. Šio pasaulio siaubas buvo milžiniški mutantai drakonai. Ir tik patys drąsiausi galėjo kautis su jais. Tokie buvo du draugai – Lianas Čiu ir Gvizdas, drakonų medžiotojai…

1969 | 2018-07-24 | 5373

Серия мультфильмов: - Винни-Пух (1969) - Винни-Пух идёт в гости (1971) - Винни-Пух и день забот (1972)

Pagal Alan Alexander Milne knygas, sukurtas filmukas „Mikė Pūkuotukas“ – tikra animacijos klasika, puikia žinoma tiek vaikams, tiek jų tėveliams. Linksmose istorijose pasakojami smaližiaus meškiuko Pūkuotuko ir jo draugų: Knysliukas, asiliuko, triušio, pelėdos, nuotykiai. Geraširdis meškiukas vis papuola į kokią bėda – sugelia bitės, įstringa oloje, nešdamas dovanų medaus jį suvalgo. Filmuke „Mikė Pūkuotukas“ mažieji žiūrovai išvys, kaip meškutis su draugų pagalba prisigalvoja neįtikėtinų ir labai smagių būdų įveikti visas kliūtis.

Mikė Pūkuotukas - Винни-Пух (1969) (1969)

2022 | 2017-06-09 | 3738

Smagioje serijoje „Saldus gyvenimas“ alkanai Mašai netinka joks patiekalas, kurį siūlo lokys. Galiausiai šiam įgrista įnoringoji mažylė ir jis išeina žvejoti, palikęs mergaitę manytis pačiai. Na o ji šios progos nepraleidžia – prisigamina daug saldainių. Prisivalgius saldumynų atsitinka tai, kas ir turėtų – Mašai suskausta dantuką. Ar sugalvos lokys, kaip padėti išdykėlei? Serijoje „Saldus gyvenimas“ vaikai ir jų tėveliai pamatys, ar supras mažoji Maša, kad dantukus privaloma saugoti.

1998 | 2017-06-09 | 3718

Donald Duck Frank duck brings they alive išleistas 1946 m.

1999 | 2017-06-09 | 3777

Aprašymas: Kai pagrobiamas princas Ivanas, Bartokas turi atrasti viduje slypintį tikrą didvyrį ir išgelbėti jaunąjį Romanovą – net jei teks susiremti su piktąja ragana Baba Jaga! Stulbinama animacija, spalvingi personažai ir penkios naujos Lynn Ahrens ir Stepheno Flaherty dainos – NUOSTABUSIS BARTOKAS kupinas linksmų nuotykių, kurie patiks visai šeimai!