Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2022 | 2017-06-09 | 3643

Vaikiško filmuko „Ėjimas žirgu“ lokys ir tigras žaidžia šachmatais, be abejonės, Maša irgi užsigeis pabandyti. Nei lokys, nei tikras niekada net pagalvoti negalėjo, kad ši nenuorama galėtų prieš juos laimėti ir dar visada darant ėjimą žirgu. Serijoje „Ėjimas žirgu“ mažieji žiūrovai pamatys, kaip elgėsi tikras ir lokys, supratę jog jiems nepavyks nugalėti mažosios gudruolės.

2030 | 2018-07-24 | 5242

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

2010 | 2017-06-09 | 3802

Aprašymas: Civilinė karinė korporacija – tai naujos kartos samdinių organizacija. Pasibaigus šaltajam karui, ko pasekoje 1991 subyrėjo Tarybų Sąjunga, karinis biudžetas šalių, susikoncentravusių aplink Jungtines Valstijas buvo drastiškai apkarpytas, taip atsirado daugybė buvusių kariškių. Tuo pat metu, kaip baigėsi šaltasis karas, didžiosios šalys atitraukė savo kariuomenes. Prasidėjo terorizmo aktai, pilietiniai karai ir rasiniai konfliktai. Norint su tuo susitvarkyti, reikia naujos jėgos. Buvę kariškiai, praradę savo vietą, atsiliepė į pagalbos šauksmą ir pradėjo pardavinėti savo pačių karinius sugebėjimus. Taip įsikūrė Civilinė Karinė Organizacija.

2030 | 2018-07-24 | 3294

Aprašymas: Tomas ir Džeris pasakos (angl. Tom & Jery tales) – JAV animacinis serialas. Visų pamėgti personažai grįžo! Tomas ir Džeris rodomas jau daugiau, kaip 13 metų. Žiūrėkite nesibaigiančios konkurencijos filmukus, kurie padarė Tomą ir Džerį ilgamečiais animacijos numylėtiniais.

1985 | 2017-06-09 | 4233

Aprašymas: Obeliksas vyksta į savo kaimą Galijoje. Tačiau jis yra susikrimsta dėl savo tikrosios meilės. Jo mylimoji yra su kitu. Netikėtai šie įsimylėjėliai yra pagrobiami romėnų. Asteriksas ir Obeliksas pasiryžę išgelbėti juos pavojingoje kelionėje…

2008 | 2017-06-10 | 4128

Aprašymas: Filmo veiksmas vyksta prabėgus 7 metams po Rakūno miesto tragedijos. Pagrindiniai animacinės juostos herojai – Kler Redfild ir Leonas Kenedis.

Zombiu ataka atneša chaosą į Harvardville aerouostą. Leon S. Kennedy ir Claire Redfield, kurie kovojo su nelemta Umbrella koorporacija prieš 7 metus, kai įvyko Raccoon miesto tragedija, grįžta. Kaip ir anksčiau, jie pasirengę kovoti su niekšiškai nusiteikusiu kariu, kuris nori atkeršyti už savo šeimą kuri žuvo Raccoon mieste. Mirtinas G-Virus yra išliejamas ir kątik mutavęs monstras ima siautėti. Ar Claire ir Leon spės sunaikinti virusą prieš visai istorijai pasikartojant?

Absoliutus blogis: Išsigimimas / Resident Evil: Degeneration -  (2008)

1995 | 2017-06-09 | 3895

Aprašymas: Tai filmukas apie puikiai žinomą Walto Disney personažą Gufį. Ir apie jo sūnų Maksą. Šis yra įsimylėjęs bendramokslę Roksaną, todėl, kad ją sužavėtų, Maksas su geriausiais draugais nutraukia mokyklos direktoriaus kalbą ir surengia neilgą, bet įspūdingą koncertą. Šis išsišokimas paverčia Maksą mokyklos žvaigžde, bet supykdo direktorių. Jo tėtis Gufis laužo galvą, kaip padėti sūnui, ir nusprendžia suorganizuoti žvejybinę iškylą tik jiems dviem. Gal idėja būtų ir nieko, tik kad jau suplanuotas pasimatymas su Roksana. Kad nesusigadintų sunkiai užtarnauto kietuolio vardo, Maksas griebsis melagysčių. Dėl to jo su tėčiu kelionė tikrai nebus labai sklandi. Nuotykiai ir netikėtumai laukia kiekviename žingsnyje!

1990 | 2017-06-09 | 4636

Aprašymas: Drakonų Kova Z grįžta, ir vėl jums primeną vaikystę. Istorija prasideda dar tada, kai Gokas dar tik, tik, buvo gimęs, ir kuomet dar nebuvo išsiųstas iš savo gimtosios Sajanų planetos į Žemę. Goko tėvo vardas yra Bardokas. Jis yra mažos geriausių rinktinių Sajanų komandos kapitonas. Jo visos komandos tikslas yra užgrobti visas planetas, kurių pageidauja Ponas Fryzas. Visa jo komandą vykdo jo įsakymus net nenutuokdami apie tai ką jis planuoja. Bet kuomet Bardokas tai sužino, gali būti per vėlu….

1970 | 2017-06-09 | 3798

Aprašymas: (rus. Белое солнце пустыни). Raudonarmietis Suchovas keliauja per dykumą svajodamas po kelerių neramių metų pagaliau pasiekti Samarą ir apkabinti mylimą moterį Kateriną. Tačiau paslaptingieji rytai apraizgo Suchovą savo kerais. Apleistoje tvirtovėje smėlynuose banditas Abdula paliko savo haremą – dešimt žmonų. Herojui tenka pasirūpinti likimo valiai pamestomis moterimis.

1993 | 2017-06-09 | 4590

Aprašymas: Trys bičiuliai, Peliukas Mikis, Antulis Donaldas ir Šuo Gufis svajoja tapti muškietininkais, tačiau piktasis Pitas nori draugais pasinaudoti: jų pagalba pašalinti nuo sosto princesę Minę. Ir nors trijulė nepanaši į didvyrius, jie žino kas yra draugystė ir garbė.

2004 | 2017-06-09 | 3824

Aprašymas: 1870-ieji metai. Apsimetusi berniuku, į jūroje klaidžiojantį laivą patenka mergaitė. Deja, laivas greitai patiria katastrofą ir sudūžta. Mergaitę ir tris jos draugus netikėtai išgelbsti legendinis kapitonas Nemo, kuris pasiūlo rinktis: amžiams pasilikti jo povandeniniame laive „Nautilijus“ arba vėl atsidurti atviroje jūroje.

2006 | 2017-06-09 | 3602

Aprašymas: Asteriksas ir Obeliksas savo kaime jau ima nuobodžiauti: stipruolis ir jo bičiulis pasiilgo nuotykių. Tačiau netrukus juodu gauna neįvykdomą užduotį – išlepintą ir jokių kovos įgūdžių neturintį jaunuolį Tiksperiksą paversti nepralenkiamu kariu. Tiksperiksui rūpi tik merginos ir šokiai, o dabar jam tenka mosuoti kumščiais. Netrukus Asteriksą pasiekia kita džiugi žinia – prie jų kranto prisišvartavo vikingų laivas, kuriuo atplaukė ne tik vikingų karalius, bet ir jo duktė, princesė Aba. Ši aplinkybė tikrai padės Tiksperiksui įveikti savo baimes ir pademonstruoti tikrą širdies narsą.

2000 | 2017-06-07 | 3819

Miško paštas gavo siuntinį! Paštininkas geniukas pasimetęs ir nežino kam siuntinys priklauso, nes siuntinys adresuotas...pačiam silpniausiam. O kas miške yra pats silpniausias? Vilkas? Šernas? Gal lapė? Nė vienas nenori to pripažinti! Tačiau sužinojus, kad paties silpniausio laukia siuntinys-dovana, tarp miško žvėrių užverda įnirtinga kova – kuris gi iš visų yra silpniausias? Dabar jau visi nori tokiais būti! Kas gaus tokią didžiulę dovaną? O įdomu, kas gi yra dėžėje? Kokia dovana laukia laimėjusio kovą dėl siuntinio? Galbūt teks pasigailėti… Viską, vaikai, sužinosite pažiūrėję vieną nutikimą miške ,,dovana silpniausiam”.