Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1998 | 2017-06-09 | 3751

Aprašymas: Čarlis B. Barkeris ir Itčis Fordas drauge su Saša ir jos gauja stengiasia išsaugoti Kalėdas iš Karfeiso ir piktosios dvasios, kuri trokšta panaudoti viso pasaulio šunis, kad amžiams panaikinti Kalėdas.

2008 | 2017-06-09 | 3846

Aprašymas: Iki ausų įsimylėjęs Žizel, Eliotas keliauja link altoriaus, tačiau tuo metu Dešrainį pagrobia gauja išlepusių naminių augintinių. Bugas, Eliotas, Maksvizis, Badas ir kiti miško gyventojai susivienija visuotinai draugo gelbėjimo operacijai ir netrukus atsiduria priešo stovykloje – naminių augintinių pasaulyje. Vadovaujami karlikinio pudelio vardu Fifi, naminiai gyvūnai neatiduos draugužio be kovos…

2000 | 2017-06-07 | 3785

Filmukas Kaip ožiukas laikė žemę. Pasakojimas apie ožiuką, kuris labai susidomėjo kokia gi ta mūsų žemė. O paukštė jam atsakė, jog žemė - tai daug pievų, sodų, gėlių ir ji panaši į didelį obuolį. Kartą užėjus audrai ožiukas pamatė nukritusį obuolį. Ir įsigando, kad žemė irgi gali nukristi. Tuomet geraširdis ožiukas išmainė savo varpelį į virvutę. Pasagėlę į kartelę. Taip ožiukas didvyriškai ėmė laikyti žemę ir visi jį pripažino.

2002 | 2016-02-14 | 4835

Vieną dieną judrioje gatvėje mergaitė Haru drąsiai išgelbėja nuo mirties po automobilio ratais žavingą katiną. Ji be galo nustemba, kai katinas atsistoja ant užpakalinių letenų ir padėkoja Haru žmonių kalba. Vėliau paaiškėja, kad šis katinas yra paslaptingos Kačių karalystės princas. Įtakingas Kačių karalius nori jį apvesdinti su narsiąja gelbėtoja. Netrukus karalius pagrobia Haru. Ši visiškai nenori tapti Kačių princese - tik ištikimi ūsuotieji ir uodeguotieji draugai - valkataujantis Storulis ir nuostabusis Baronas gali išgelbėti ją iš kačių nelaisvės. Jų laukia netikėti susitikimai ir svaiginantys nuotykiai paslaptingoje Kačių karalystėje. Katino grįžimas / Neko no ongaeshi / The cat returns -  (2002)

2000 | 2017-06-07 | 3724

Istorija, mongolų pasakos motyvais, apie tai, kaip paprastas piemių iškeliauja ieškoti lobio. Pakeliui jis sutinka begales naujų žmonių ir patiria daug nuotykių. O, istorijos pabaigoje sužinosite kas yra tikrasis stebuklingas lobis ir ar tai tikrai daiktas. Senoji animacija ekranizuoja tikrai populiarią ir pamokančią istoriją kurioje galima pažinti ir mongolų papročius bei kultūrą.

2015 | 2017-06-09 | 3737

Aprašymas: Ernis, Džulija ir Maksas, žaisdami Makso tėčio dirbtuvėse, netikėtai užkuria laiko mašiną, kuri juos nukelia 65-is milijonus metų atgal į praeitį. Ten juos įsivaikina dinozaurė mama Taira ir dinozauras brolis Dodžeris. Vaikų tėvai organizuoja jų gelbėjimo misiją, tačiau, norėdami grįžti namo, jie turi išvengti piktųjų dinozaurų ir pasikliauti Taira bei Dodžeriu. Juk šeima – ne visuomet tik ta, kurioje gimstama.

2006 | 2017-06-09 | 3878

Aprašymas: II pasaulinio karo pabaigoje Kapitonui Amerikai tenka susikauti su nepažeidžiamu mutantu Klaizeriu. Branduolinio sprogimo banga Kapitoną Ameriką nubloškia į ledinius Šiauries Atlanto vandenis, kur jis užšalęs prabūna 60 metų. Atėjus XXI amžiui, Kapitonas Amerika turi atgimti ir dar kartą stoti į kovą su jau kelis kartus stipresniu Klaizeriu…

2014 | 2017-06-09 | 3909

Aprašymas: Mieli, linksmi ir niekada nenuobodžiaujantys Troliai Mumiai kviečia prisijungti prie didžiausios savo kelionės. Mumiai ne tik plaukia atostogauti į Rivjerą, jų nuotykiai pirmą kartą ir kino ekranuose. Atšlepsėjus atostogų metui Mumiai nusprendžia apsilankyti prabanga tviskančioje ir įvairiausiais malonumais viliojančioje žydrojoje pakrantėje. Kelionėje išgyvenę pavojingą audrą ir net patekę į negyvenamą salą, nuotykių ieškotojai pagaliau pasiekia savo tikslą. Atrodytų, laikas pailsėti, bet saugiame savo namelyje įpratę gyventi Troliai Mumiai susiduria su keisčiausiomis kurorto taisyklėmis ir patiria aibę linksmų nesusipratimų. Juk Mumiai nė nenutuokia, kad vonia tai ne baseinas, o už viešbutį bei drabužius reikia mokėti. Ir žinoma, jie tikrai nemoka tinkamai valgyti visų tų keistų prancūziškų patiekalų. Trolių Mumių nuotykiuose jie turės progos atpažinti ne vieną linksmą situaciją iš mūsų kasdienybės.

1995 | 2017-06-11 | 4823

Aprašymas: Istorija apie 14-metę mokinę Sidzuku, kuri vietoj to, kad ruoštųsi artėjantiems egzaminams, mieliau skaito sau įdomias knygas. Eilinį kartą besiklausydama vyresniosios sesers priekaištų, Sidzuku pastebi, jog visas tris iš bibliotekos parsineštas knygas jau buvo pasiėmęs vienas ir tas pats žmogus – Sedzis Amasava. Mergaitė pasiryžta išsiaiškinti, kas gi jis toks.

Širdies šnabždesys - Whisper of the Heart (1995)

2011 | 2017-06-09 | 3940

Aprašymas: Visų vaikų draugas Mikė Pūkuotukas grįžta! Sunku suskaičiuoti, kiek mažylių užaugo klausydamiesi pasakų apie smaližių Mikę Pūkuotuką, kiek vaikų svajojo aplankyti Šimtamylę girią ir Paršelį, užsukti į svečius pas mamą Kengą ir Riuką, linksmintis kartu su Tigru, klausantis Triušo ir Pelėdos pasakojimų ar rasti uodegą Asiliukui. Po 35- erių metų pertraukos „Walt Disney Animation Studios“ pristato dar vieną pilnametražę Mikės Pūkuotuko istoriją, kupiną nuotykių, šilumos ir prisiminimų apie vaikystę. Animacinis filmas, įkvėptas Mikės Pūkuotuko tėčio, Alano Alexanderio Milne istorijų kviečia stebėti naujus mešiuko ir jo draugų nuotykius dubliuotus lietuviškai! Išmintingoji Pelėda visą būrį Šimtamylės girios gyventojų siučia į visų geriausio draugo, berniuko Christopherio Robino paieškas.

2000 | 2017-06-07 | 3942

„Berniukas iš Neapolio“ – dar viena graži pasakaitė iš senosios animacijos lobyno. Tai labai nuotaikinga pasaka su grakščiu muzikos skambesiu. Tai jaudinanti istorija apie skurdą ir svajones, jų išsipildymą. Pasaką „Berniukas iš Neapolio“ galima pavadinti nepaprasta, mat joje iš tiesų vyksta stebuklai. Kokie? Norint sužinoti, reikia pažiūrėti šį senosios animacijos filmuką, kuris patiks ne tik vaikams.

2009 | 2017-06-09 | 4220

Aprašymas: Skretas netikėtai suranda galbūt savo būsimą antrąją pusę – evoliucijos keliu šiek tiek toliau pažengusią voverytę skraiduolę ilgomis blakstienomis, vardu Skretė. Mamutas Menis su naująja savo drauge Eli laukiasi mažylio. Kardadantis tigras ima pastebimai nervintis, kad jį visi laiko vos ne namine kate. Sidas, prisižiūrėjęs į savo draugą mamutą, ir pats užsinori sukurti šeimą ir iš to begalinio noro pavagia dinozauro kiaušinį. Žinoma, tai buvo klaida. Herojai priversti leistis į pavojingą kelionę, kad išvaduotų savo draugą iš paslaptingo, nepažįstamo ir bauginančio pasaulio.

2000 | 2017-06-07 | 3777

Filmukas vaikams Viršūnėlės ir šaknelės. Senas filmukas pagal rusų liaudies pasaką Viršūnėlės ir šakelės. Kaimo pakrašty prie miško gyveno sau valstietis. Pavasarį, vasarą, rudenį nesiilsėjo - žemę arė, rugius, kviečius sėjo, šienavo, javus prjovė. Žiemą šaukštus darė ir skaptavo. Ir nieko neturėjo tik savo arkliuką. O miške gyveno tingi meška. Filmukas pasakoja kaip valstietis mešką pergudravo.

2000 | 2017-06-07 | 3617

Senosios animacijos filmukas Kai įsižiebia eglutės. Kartą artėjant Kalėdoms vaikučiai Liusi ir Tedis paskambino Kalėdų seneliui ir paprašė dovanėlių. Senelis kaip ir kasmet ruošė vaikams dovanėles, sukrovė viską į maišą ir patraukė pas vaikus. Tačiau netikėtai senelio dovanų maišas praplyšo ir dovanėlės pabiro pakeliui ant sniego. Tačiau į pagalbą atskubėjo Snieguolės stebuklingos rogės ir vaikų dovanėlės atkeliavo prie eglutės pas vaikus.

1985 | 2017-06-09 | 4000

Aprašymas: Jaunuolis Taranas svajoja tapti didžiu kariu, bet kol kas jo darbas yra prižiūrėti ir saugoti stebuklingą kiaulę, turinčią gebėjimų pranašauti. Svajones tapti karžygiu tenka šiek tiek atidėti, nes stebuklingą kiaulę pagrobia piktas valdovas.