Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3854

Senosios animacijos filmukas vaikams Funtikas ir agurkai. Filmukas apie linksmą berniuką Funtiką, grybus ir agurkus. Jis padėjo savo močiutei, o baigęs darbą nuskubėjo į mišką rinkti grybų. Tačiau visi grybai išbėgiojo ir grybų jis nepririnko. Bet pririnko agurkų iš svetimo daržo. Taip ir persekiojo Funtiką tie agurkai. Bet vėliau berniukas suprato savo klaidą. Filmukas vaikus pamokys kodėl negalima vogti :)

2030 | 2018-07-24 | 3201

Aprašymas: Klyvlendo šou (angl. The Cleveland show) – JAV animacinis serialas. Ar pamenate tą mielą juodaodį Pyterio Grifino kaimyną, kuriam dažnai tekdavo pasijusti nemaloniai, kai draugai nuversdavo jo namo kampą ir jis tiesiai iš antro aukšto kartu su vonia krisdavo ant žemės? Neaišku kiek kartų kultinėje „Šeimos bičo“ istorijoje Klyvlendui teko remontuoti namą, tačiau nuo šiol jis ramus – turės savo šou, kuriame bus jo šeima, jo draugai ir jo taisyklės. Nuotaikingo animacinio filmo istorija pasakos apie naują Klyvlendo istoriją, kai iš Rod Ailendo Quahago miestelio jis persikelia gyventi į Virdžinijos miestą Stulbendą. Išsiskyręs su žmona jis prisimena savo duotą pažadą mokyklos laikų simpatijai. Nieko nelaukęs, kartu su Klyvlendu jaunesniuoju persikelia pas mylimąją Doną ir du jos vaikus. Čia ir prasideda naujas juodaodžio gyvenimas. Paskutiniame „Šeimos bičo“ sezone Klyvlendas pasirodė tik keliuose epizoduose, jo naujas šou taip pat kartais kirsis su senų draugų istorijomis. Šis šou daugiau orientuojasi į šeimos santykius“, – apie „Klyvlendo šou“ pasakoja vienas iš scenarijaus autorių ir pagrindinio personažo įgarsintojas Mike‘as Henry.

1991 | 2017-06-09 | 4132

Aprašymas: Tai penktasis Drakonų kova Z filmas. Įveikęs Fryzą, Gokas grįžta į Žemę ir padaro iškylą su Gohanu ir Krilinu. Iškyla vyksta be bėdų, kol nepasirodo Fryzo brolis – Kūleris. Prasideda ilga kova tarp mūsų herojų ir Kūlerio, kurioje Kūleris transformuojasi į ketvirtą savo evoliucijos stadiją ir turi pranašumą kovoje… Kol Gokas nepavirsta Super Sajanu.

2014 | 2017-06-09 | 3992

Aprašymas: Pagaliau sužinosime, kokius nuotykius kasmet patiria milijonai paukščių išsiruošusių žiemoti į šiltuosius kraštus! Geltonasis kikilis – mažas ir mielas našlaitis paukščiukas niekad iki šiol nėra palikęs savo gimtojo lizdo. Jis turi surasti drąsos ir šimtus savo gentainių saugiai palydėti į Afriką. Geltonasis sparnuotis turės išmokti visų lyderio bruožų bei pateisinti visų viltis. Jaudinantys nuotykiai prasideda! Šiltas ir šviesus animacinis filmukas…

1995 | 2017-06-09 | 3752

Aprašymas: Širdį drąskanti, be galo išmintinga bei pamokanti drama apie vienuolikmetį berniuką Deksterį, užkrėstą AIDS per kraujo perpylimą ir šalia esančio namo kaimyną Eriką. Jie susidraugauja, žaidžia kartu, kenčia nuo bendraamžių patyčių, visur ieško to stebuklingojo gydančio augalo, galinčio nugalėti ligą ir išbando ant savęs vos ne kiekvieną iš jų, jau net nebegalvodami apie pasekmes, bei krečia įvairias išdaigas… Visa tai labai praskaidrina paskutiniąsias Deksterio dienas… Erikui Deksterio mama tampa artimesnė, nei jo paties valdinga, nepakanti, despotiška, “neaiškaus plauko” motina, kuri dar ir prieštarauja bet kokiam savo sūnaus Eriko kontaktui su “AIDS berniuku”. Perskaitę bulvariniame laikraštyje žinutę, kad kažkoks gydytojas Niu Orleane, kuriame gyvena taip pat ir Eriko mylimas tėtis su savo jaunąja širdies drauge, pagaliau išrado vaistus nuo AIDS, jie ryžtasi pabėgimui iš namų ir leidžiasi plaustu Misisipės upe ieškoti to paslaptingojo gydytojo Fišburno, o laikas berniukui nenumaldomai bėga…

2030 | 2018-07-24 | 3404

Aprašymas: Nenugalimieji: Kovos tęsiasi (angl. Justice league unlimited) – JAV animacinis serialas. Tai serialas apie didvyrių kovas su blogio jėgomis.

2030 | 2018-07-24 | 3931

Aprašymas: Bobo užkandinė (angl. Bob’s burgers) – JAV animacinis serialas. Puiki naujiena Simpsonų ir Šeimos bičo gerbėjams! Tai naujas iš koto verčiantis, juokingas, ironiškas animacinis serialas, pasakojantis apie nepaprastą šeimą. Mėsaininė “Bobo užkandinė” priklauso ponams Belčeriams – Bobui, Lindai, Tinai, Džinai ir Luizai. Nors Bobo mėsainiai tokie skanūs, kad galima liežuvį praryti, džiaugsmas dingsta, kai juos reikia parduoti lankytojams: šeimos vaikučiai atrodo nekokie pagalbininkai! Dar vienas galvos skausmas – Džimio Pesto restoranas, su kuriuo reikia be paliovos kautis konkurencijos mūšyje. Kurioziškų situacijų ir sarkastiškų dialogų čia tikrai gausu!

2008 | 2017-06-09 | 3907

Aprašymas: Tarp tėvo daiktų rasta sena disko plokštelė aukštyn kojom apverčia iki tol nuobodų buvusį jaunojo kirmino Bario gyvenimą. Vos išgrdęs pirmuosius akordus, Baris supranta – jis privalo tapti pasaulinio garso žvaigžde! Subūręs muzikantų grupę pavadina ją „Linksmuolis Baris ir disko kirminai“, ir prasideda nuotykiai, kuriuos lydi patys ryškiausi disko eros himnai: „Boogie Wonderland“ (Earth Wind and Fire), „I Will Survive“ (Gloria Gaynor), „Upside Down“ (Diana Ross) ir daugybė kitų, neleisiančių nusėdėti nei jūsų vaikams, nei jums patiems.

2030 | 2018-07-24 | 3118

Aprašymas: Drakonų kova Z (angl. Dragon Ball Z) – Japonijos animacinis serialas. Po penkerių metų jau su Či Če susilaukęs sūnaus Son Gohano, Gokas sutinka savo vyresnyjį brolį Raditą, kuris jam atskleidžia, kad jiedu kilę iš beveik išnykusios nežemiškos sajanų rasės. Sajanai dar mažą Goką (tikrasis vardas Kakarotas) pasiuntė į Žemę, kad šis ją užkariautų, tačiau vos joje išsilaipinęs jis smarkiai susitrenkė galvą, taip prarasdamas atmintį ir sajanams įgimtą troškimą žudyti. Gokas atsisako padėti Raditui užkariauti planetą ir padedamas Pikolo jį įveikia, tačiau paaukoja ir savo gyvybę. Po treniruočių pas valdovą Kajų pomirtiniame pasaulyje prabėgus metams, Gokas prikeliamas su drakono rutuliais ir išskuba gelbėti Žemės nuo ją užpuolusių sajanų Vedžito ir Napo. Tačiau atvykęs sužino, kad kovoje žuvo Jamčis, Čiautsas, Tenšinhanas ir Pikolas. O kaip žinia, mirus Pikolui, kuris yra viena būtybė su Dievu, išnyksta ir rutuliai. Laimei paaiškėja, kad Pikolo gimtojoje Nameko planetoje esama panašių rutulių, tad likusieji gyvi patraukia jų ieškoti. Tačiau paaiškėja, kad to paties siekia ir Vedžitas bei galaktikos tironas Fryzas. Prasideda kova dėl laiko; kas pirmas surinks visus rutulius. Fryzui išsikvietus Ginio pajėgas, Vedžitas nusprendžia susidėti su Gohanu ir Krilinu. Galiausiai atvykus Gokui, prasideda ilga, nuožmi kova, kurios atomazgoje jis virsta legendiniu super sajanu ir nukaudamas Fryzą atkeršija už milijardus gyvybių.

2000 | 2017-06-07 | 3417

Senojo jurininko pasakojimai 2 dalis - Negyvenamoji sala. Ten kur susikerta meridianai ir paralelės - paslaptinga vieta. Ši istorija apie seno jūrininko, vaikų ir šuniuko kelionę i XVIIa. piratų miestą Jamaiką. Kelionės metu viena berniuką, Kirilą, pagrobia piratų kapitonas, ir už nepaklusnumą ištremia į negyvenamąją salą. Įveikdami visas iškilusias kliūtis, senasis jūrininkas, šuo ir berniukas išgelbsti draugą Kirilą ir laimingai grįžta į XXa.

2030 | 2018-07-24 | 3219

Aprašymas: Beprotiški (angl. Tiny Toon Adventures) kiškio Straksiaus, kiškutės Pupsės, antino Pliuškio ir jų draugų nuotykiai.

2009 | 2017-06-09 | 4087

Aprašymas: Šiltas, mielas ir kokybiškas. Labai pamalonino pateikto virtualaus Oz pasaulio koncepcija, bei visi ten vykę nuotykiai. Daug antraplanių personažų, daug kalbų, daug chaoso, bet tai puikiai sutilpo į 120‘ies minučių filmą ir pateikė įdomią, smagią, paprastą, įkvepiančią, nutrūktgalvišką ir nuotykių kupiną istoriją.

2000 | 2017-06-07 | 3988

Žaislų paslaptis - pasakojimas apie mergaitę, kuri turėjo daug žaislų. Tačiau dauguma žaisliukų jai nepatiko, norėjo ji vis naujų. Taip pat jai buvo įdomu, ką žaidžia žaislai kai lieka vieni? Naktį mergaitei užmigus visi žaislai atgyja ir istorija prasideda. Galiausiai mergaitė supranta jog reikia mylėti ir rūpintis kiekvienu žaisliuku.

2002 | 2017-06-09 | 3926

Aprašymas: 2046-ieji metai, Marsą užpuola ateiviai tarsiečiai ir ypatingus jaunuolius Jungtinės Tautos ima į kosminę armiją ginti Saulės sistemos. Nagamine Mikako, mergina, su gerais protiniais bei fiziniais gabumais patenka į Rinktinių Narių apžvalgos būrį ir palieką Žemę, už savęs ir palikdama vienintelį savo draugą Terao Noboru. Istorija apie tolimą meilę ir susirašinėjimą žinutėmis.

2000 | 2017-06-07 | 3777

Filmukas vaikams Viršūnėlės ir šaknelės. Senas filmukas pagal rusų liaudies pasaką Viršūnėlės ir šakelės. Kaimo pakrašty prie miško gyveno sau valstietis. Pavasarį, vasarą, rudenį nesiilsėjo - žemę arė, rugius, kviečius sėjo, šienavo, javus prjovė. Žiemą šaukštus darė ir skaptavo. Ir nieko neturėjo tik savo arkliuką. O miške gyveno tingi meška. Filmukas pasakoja kaip valstietis mešką pergudravo.

2009 | 2017-06-09 | 3620

Aprašymas: Kai milžiniskas nežemiškos kilmės monstras išlenda iš skylės danguje, nieko keisto, kad Nacionalinis Saugumas pradeda siųsti ten tankus, o visuomenė puola į paniką. Niekas nežino iš kur jie, nei kas jie, bet Juki, drąsi ir smalsi mergina, pradeda po truputį atskleisti paslaptį. Jos draugas Tetsas su savimi vedžiojasi keista padarą, vardu Senkas. Be to tas padaras pasirodo turi gana įspūdingą sugebėjimą, kurio net neįmanima apibūdinti. Nespėjus jai gerai susipažinti su Tetsu, atsiranda dar vienas vaikinas stipriai besidomintis Tetso augintiniu. Po šito prasideda kova, kam jis priklausys?