Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 4004

Aprašymas: Karvė ir viščiukas (angl. Cow and Chicken) – tai geriausias visų laikų Cartoon Network kanalo multikas! Spalvingesnių ir juokingesnių personažų iki šiol nebuvau matęs.

2002 | 2017-06-09 | 3822

Aprašymas: Tai legendinio anglų rašytojo Artūro Doilio 1912 m. mokslinės fantastikos romano „Dingęs pasaulis“ motyvais paremta unikali animacinė istorija. Kaip ir knygoje, čia veiksmas vyksta fantastiniame pasaulyje, kuriame išlikę dinozaurai ir kiti priešistorės gyvūnai. Pagrindiniai veikėjai – keturi paaugliai, išrinkti tam, kad varžytųsi ir nugalėtų televizijos realybės šou Dingęs pasaulis. Lėktuvas, kuriuo Aleksas, Leo, Džekis ir Margaret skrenda filmuotis, sudūžta, tačiau ketvertukas spėja išsigelbėti – parašiutais nusileidžia paslaptingoje saloje, kurioje knibždėte knibžda įvairiausių rūšių dinozaurų. Kaip paaugliams seksis su tais prieštvaniniais padarais susidraugauti, o gal reikės vien tik kautis?

2022 | 2017-06-09 | 3742

Animacinio filmuko Maša ir lokys lietuviškai serijoje „Pasienis saugus“ vaikai ir jų mamytės sužinos, kad šį kartą lokiui problemas kels ne Maša, o morkas vagiantis kiškis. Lokiui tenka budėti visą naktį saugant savo daržą, na o dieną jį mielai sutinka pakeisti mažoji išdykėlė. Tik ar nebus taip jog Maša, saugodama nuo vienos bėdos, pridarys daugybę kitų? Serijoje „Pasienis saugus“ žiūrovai išvys, kokią galų gale apsauginę sistemą lokys įrengs savo darže.

2009 | 2017-06-09 | 3954

Aprašymas: 78-erių metų Karlas Fredriksenas svajojo apie tai, kad pripūs daugybę balionų ir išskris pasižvalgyti į Pietų Amerikos laukinę gamtą. Vieną gražią dieną senukas pagaliau ryžosi… Pūtė ir pūtė ir pagaliau pripūtė tūkstančius spalvotų balionų, kurie atplėšė jo seną namelį pakėlė į orą. Tačiau jis net baisiausiame košmare neįsivaizdavo, kad netrukus į jo duris (beje, kabančias kelių kilometrų aukštyje) pasibels ne kas kitas, o labiausiai nekenčiamas vaikas iš visų, kiek tik jis pažįsta – Raselas…

2008 | 2017-06-09 | 3901

Aprašymas: Trys draugai – žiurkėnas, žiurkė ir jūrų kiaulytė papuola į milžinišką audrą didžiulėje upėje. Nurimus bangoms draugai leidžiasi į nuotykių kupiną kelionę namo. Kiekviename žingsnyje juos lydi linksmi nutikimai bei siaubo kupinos akimirkos, tačiau didžiausias siaubas jų laukia grįžus, kai ant viso gimtosios upės kranto pasirodo pastatytas didžiulis vaflių, uogienės ir riešutų svieto fabrikas, kurį valdo storosios katės, o kiekvienas fabrikas, žinoma, teršia visą gamtą…

1965 | 2017-06-09 | 4044

Aprašymas: (rus. Операция Ы и другие приключения Шурика). Šurikas, o ypač jo „kolegos“ – Vicinas, Morgunovas ir Nikulinas – tapo tarybinio folkloro personažais, keliaujančiais iš vieno anekdoto į kitą. Aktorių pavardės buvo sutapatintos su jų personažais. Filmą sudaro trys komiškos novelės, kurias vienija legendinis studentas Šurikas. Pirmojoje jam tenka sunki užduotis – perauklėti statybose bausmę atliekantį chuliganą. „Nusikaltėlis“ be jokios abejonės yra tikrasis padėties šeimininkas – kol Šurikas dirba, jis miega, kai Šurikas geria kefyrą, jis valgo pietus iš trijų patiekalų, kuriuos jam atvežė milicijos darbuotojai. Nėra ko stebėtis, kad Šuriką suima pavydas. Antrojoje novelėje herojus ruošiasi egzaminui su nepažįstama studente, kuri yra šventai įsitikinusi, kad mokosi su drauge – mat per visą dieną taip ir nepakelia galvos nuo konspekto. Trečioji novelė apie bazę, iš kurios viskas pavogta, o nuo revizijos ją gali išgelbėti tik dar viena vagystė, tiksliau – jos imitacija. Tačiau šaunioji trijulė gimusi tam, kad sugadintų visus genialiausius planus ir sužlugdytų operaciją “Y”.

2030 | 2018-07-24 | 5233

Aprašymas: Super mergaitės (angl. The powerpuff girls) – amerikiečių animacinis serialas. Trys super mergaitės nuolat išgelbėja pasaulį nuo monstrų.

2000 | 2017-06-07 | 3672

Filmukas Stebuklingas žiedas - kartą vienoje karalystėje gyveno gerasis Vania su motina. Neturėjo jie ko valgyti. Tada vania nutarė parduoti savo kepurę ir motulės vardinėms nupirkti meduolių. Ir jis iškeliavo į turgų. Pardavė vania ir kepurę ir marškinius ir švarką. O nupirko - šunį, katė ir gyvatę. Na o valgyti kaip nėra taip nėra. Kartą Vania gavo stebuklingą žiedą. Kaip toliau sekėsi Vaniai pamatysite šiame animaciniame filme.

2000 | 2017-06-07 | 3827

Pamokantis, smagus multiplikacinis filmukas ,,Lapė statybininkė“, pagal pasakėčių rašytojo Ivano Krylovo kūrinį. Tikrai linksmai nuteiks vaikučius ir jų tėvelius ši juokinga ir šmaikšti istorija, kuri nutiko vienam liūtui, norėjusiam apsaugoti savo vištas, kad jų niekas nebevogtų. Didžiausia bėda – nesaugi, sukrypusi, pilna plyšių vištidė. Reikia naujos vištidės! Jis nieko neįtardamas statybų darbams pasamdo – lapę. Ko galima pasimokyti iš šio nutikimo ir kuo baigsis lapės statybų darbai, pamatysite nuotaikingame filmuke ,,Lapė statybininkė“.

2012 | 2018-07-24 | 3283

Aprašymas: Mano mažasis ponis (angl. My little Pony) – JAV ir Kanados animacinis serialas. Tai spalvingos, ryškios, pozityvios, šiltos mažųjų žiūrovų dievinamų herojų – ponių draugystės istorijos. Vaivorykštės spalvomis akį traukiantys poniai pasižymi išskirtinėmis savybėmis, individualiais charakteriais, mėgsta diskutuoti ir mokosi priimti sprendimus. Jie puoselėja gražiausias vertybes, o savo magiškoje pasakų šalyje neria į neįtikėčiausius nuotykius ir išbandymus, todėl jais žavisi ne tik mergaitės, bet ir berniukai. Nors be galo mielas, šis animacinis filmukas nėra pernelyg sentimentalus. Pateiktas su puikiu humoru. Pasakiška spalvų karalystė, rodos, visai čia pat, prie mūsų, kur žavingieji poniai gyvena su savo broliais ir sesėmis, tėčiais ir mamomis, net seneliais – išmintingaisiais poniais, o jų kaimynystėje įsikūręs ir vienas kitas monstras.

Mano mažasis ponis (3 sezonas) - My Little Pony: Friendship Is Magic (2012)

1954 | 2017-06-08 | 3877

Filmukas Du godūs meškiukai. Gyveno kartą miške Meškų šeimyna ir du mažylius meškiukus kurie mėgdavo miegoti. Tačiau neklaužados niekaip nepasidalindavo kaldra ir lova, tai mama Meška turėjo ką veikti. Meškiukai buvo godūs, todėl mama juos mokė viską dalintis po lygiai. Kartą meškiukai nusprendė ieškoti laimės ir sutiko lapę, kuri vargšelius pamokė - Kol žemėje gyvuos kvailystė ir gobšumas, lapėms gyventi galima :)

2000 | 2017-06-07 | 3756

„Trys varliukai“-senosios animacijos filmukas vaikams ir jų tėveliams. Pasakojimas apie tris varliukus, kurių pelkę nusausino. Panoro jie jūroje gyventi ir išvyksta kelionėn. Kelyje radę darbinę mašiną, jie nusprendžia ją užkurti ir taip pasiekti jūrą. Kokia bus varliukų kelionė? O gal jos taip ir nepamatys? Viską sužinosite šiame linksmame filmuke, kuris rodo tikrą draugystę,ryžtą bei pamoko,jog niekada negalima šiukšlinti į vandenį, nes gyventojams tampa sunku išlikti.

2030 | 2018-07-24 | 4397

Aprašymas: Šeimos bičas (angl. Family Guy) – JAV animacinis serialas. Piteris su savo žmona Luisa ir trimis vaikais: Krisu, Meg ir Stiviu bei protingiausiu šeimos nariu ir draugu šunimi Brajanu gyvena mažoje Amerikos valstijoje, Rod Ailende. Šeimos “bičas” pasiryžęs padaryti viską dėl savo mylimų žmonių, tik žinoma, ne tuomet, kai žiūri televizorių.

1998 | 2017-06-09 | 3744

Aprašymas: Teletabių šalyje teletabių skrudintuvas, siūlų kamuolys ir debesėlis virsta netvarka. Kartais Tinkis Vinkis, Dipsis, Lia-Lia ir Po sukelia netvarką. Pasitaiko, kad teletabių mašinos pradeda blogai elgtis. Bet galiausiai Nu-nu viską susiurbia. Ir kai pradeda suktis malūnas, teletabiai gali matyti tikrus vaikus, kaip ir jie patys, besimėgaujančius netvarka.

1981 | 2017-06-11 | 6440

Pasaką „Eglė žalčių karalienė“ tikriausiai žino kiekvienas. Štai dabar siūlome pažiūrėti pagal ją sukurtą filmuką. Šis filmukas vaikams yra labai originalus, pasižymintis savitu muzikos skambesiu. Tai didelės vertės istorija iš senosios animacijos kraitelio.