Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2013 | 2017-06-09 | 3780

Aprašymas: Arendelo šalyje vyrauja amžina žiema, o jos gyventojai jau nebe prisimena, kada veidą glostė šilti saulės spinduliai. Tačiau sniegas šią šalį dengia ne šiaip sau. Tai merginos vardu Elsa burtai – kadaise nuostabią karalystę, pavertė balta dykyne. Tačiau drąsuolė Elsos sesuo Ana ryžtasi stoti seseriai skersai kelio ir kartu su netašytu kalniečiu Kristofu, bei šmaikščiu (be)smegeniu Olafu sugrąžinti karštą vasaros saulę. Bet tam jiems teks susidurti su žvarbios žiemos speigais, mistiniais troliais ir kitokio plauko stebuklingais padarais.

2010 | 2017-06-09 | 4372

Aprašymas: Skūbio Du nuotykiai toliau tęsiasi. Dabar draugai atkeliauja į stovyklą, kurioje vyksta paslaptingi dalykai. Ar pavyks ir šįkart išspręsti šitą mįslę?

1998 | 2017-06-09 | 3832

Donald Duck Officer Duck išleistas 1939 m.

2030 | 2018-07-24 | 3610

Aprašymas: Įkvėptas 2009 metais sukurto animacinio filmo “Monstrai prieš ateivius” (angl. Monsters vs Aliens), šis serialas pasakoja tolimesnius numylėtų veikėjų nuotykius. Tarp šių veikėjų Bobas – želatinos formos lašas neturintis smegenų, Linkas – priešistorinis žuviažmogis, daktaras Tarakonas – pusiau žmogus, pusiau išprotėjęs mokslininkas ir Siuzana – neįtikėtina moteris-milžinė. Jie bando prisitaikyti naujame pasaulyje, kupiname keistų ateivių.

2000 | 2017-06-07 | 3845

Senosios animacijos filmukas vaikams pasakoja apie tai, kaip miško gyvūnai stengėsi įtikti mergaitei dalindami jai komplimentus. Na, o aktyviausias buvo zuikis, nes niekad nebuvo ragavęs saldainių, kuriuos už geriausius pagyrimus dalino saldainius. Vis dėlto, miško gyvūnai ir ta pati mergaitė, išsaiškina, kad gražus žmogus yra ne tas kuris sulaukia begalės komplimentų, bet tas, kuris geba būti savimi ir nesimaivo.

2030 | 2018-07-24 | 3651

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Penkių didžiųjų tautų lyderiai stoja į kovą, vyksta Ketvirtasis nindžių pasaulio karas.

1985 | 2017-06-09 | 4033

Paskutinėje filmuko „Mauglis“ serijoje „Sugrįžimas pas žmones“ džiunglių gyventojus užklumpa priešas, kurio taip lengvai nenugalėsi – sausra. O Mauglis suprant, kad nesilaikantis taisyklių Šarchanas nebegali gyventi ir stoja su juo į kovą. Vis tik didžiausia kova verda žmonių vaiko širdyje – kas jis iš tiesų – žmogus ar žvėris. Penktojoje serijoje „Sugrįžimas pas žmones“ vaikai ir jų tėveliai pamatys, kaip Mauglis ruošiasi grįžti pas žmones ir kaip skaudžiai jam tenka atsisveikinti su džiunglių gyvenimu, jaunuolis supranta – džiunglės ir jo broliai visada liks jo širdyje.

1973 | 2017-06-09 | 4049

Leopoldo pasivaikščiojimas - tai smagus ir nuotaikingas pasakojimas apie tai, kaip katinas Leopoldas išvažiavo pasivažinėti dviračiu. O peliūkščiai, žinoma, rezga planus kaip jam sutrukdyti. Tačiau vaikams parodoma, kad blogi ketinimai pasmerkti. Todėl peliukai nuolat susiduria su kliūtimis, ir patys pakliūva į savo išradingai paspęstus spąstus. Ar Leopoldas ir šį kartą jiems atleis? Visa tai - filme Leopoldo pasivaikščiojimas.

1992 | 2017-06-09 | 3842

Aprašymas: Garsusis Zoro visada imasi ginti silpnus ir paprastus žmones, griežtai nubausdamas piktuosius ir godžiuosius. Jo firminis ženklas įvaro baimės tiems, kurie neteisingai nuskriaudė silpnuosius ir bejėgius. Niekas nėra matęs šio žmogaus veido, bet visi žino apie jo narsią širdį. Įsitaisykite patogiau, garsaus keršytojo Zoro nuotykiai prasideda.

2021 | 2017-06-09 | 4424

Antrasis mažųjų jau pamėgto filmuko Tomas ir Džeris sezonas netikėtai nukels į Laukinius vakarus išvysite dar neregėtus kaubojus. Tomas juokingais būdais stengsis atkreipti katės kaubojės dėmesį jis išties atrodys įspūdingai su kaubojiškais apdarais. Tačiau ką jam iškrės peliukas Džeris ? Prisijuoksite į valias. Taip pat šiame sezone sutiksime Tomą ir Džerį jūreivius išdykusių šunelių prižiūrėtojus muzikantus ir daug kitų šaunių šios porelės nuotykių. O kaip išsigąs Tomas kai taps mažesnis net už peliuką? Vaikai neliks abejingi Tomo ir Džerio šmaikštumui linksmybėms čia nebus ribų.

2012 | 2017-06-09 | 3913

Aprašymas: Kai Baksterių šeima persikelia į naują namą kitoje valstijoje, dešimtmetis Finas baiminasi, kad jų name vaidenasi. Kol jis spendžia spąstus „vaiduokliui“ sugauti, jo tėvai įstringa mieste, ir Finas su sesute lieka namuose vieni. Tuo metu vagių trijulė ieško brangaus paveikslo, kurį slaptame kambaryje paslėpė ankstesnis savininkas. Tačiau ar jiems pavyks gauti tai, ko nori ir laimėti mūšį su genialiu vaiku?

2030 | 2018-07-24 | 3367

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2005 | 2017-06-09 | 4123

Aprašymas: Trys pašėlę ateiviai susipažįsta su dar labiau pašėlusiu ateiviu, vardu Iks, ir nusprendžia erdvėlaiviu leistis į kelionę užkariauti visatos. Atsitiktinai, ieškodami tualeto, ateiviai nusileidžia į Žemę ir Iks iškart suvokia – kaip tik čia jis pradės kurti savo imperiją.

1986 | 2017-06-09 | 3731

Aprašymas: Viktorijos laikų Londone maža pelytė Olivija laimingai gyvena su savo tėvu žaislų gamintoju Hairemu. Švenčiant Olivijos gimtadienį, į jų namus įsiveržia vienakojis šikšnosparnis ir pagrobia jos tėvą. Hairemas nugabenamas pas profesorių Ratiganą, kur turi prisidėti prie jo niekšingo pasaulio užkariavimo plano. Likusi viena Olivija kreipiasi į žymiausius pelių pasaulio detektyvus padėti rasti jos tėvą. Sužinoję, kad jis yra piktojo profesoriaus žinioje, detektyvai skuba veikti, kad nebūtų užkariautas pasaulis.

2007 | 2017-06-09 | 4051

Aprašymas: Iranietė Maržana su humoru pasakoja apie savo gyvenimą Teherane ir istorinį aštuoniasdešimtųjų Irano kontekstą. Nuo mažens mergaitė piktinosi neteisybe ir maištavo prieš šalies politinį rėžimą, ribojantį žmonių, ypač moterų, teises. Nespalvotas animacinis filmas – graži pamoka apie Viduriniuosius Rytus vaikams ir suaugusiems.

1998 | 2017-06-09 | 3850

Donald Duck The Village Smithy išleistas 1942 m.

2000 | 2017-06-07 | 3766

Filmukas vaikams Dudelė ir ąsotėlis. Kartą rinko vaikučiai miške uogas linksmai dainuodami. Tačiau vienai mergaitei sunkiai sekėsi, ji pavargo, nieko nepririnko ir nubego miško takeliu verkdama. Sutiko ji senelį baravyką, kuris suvokė jog mergaitė mėgsta patingėti ir ją išmintingai pamokė. Taip mergaitė išmoko dirbti ir visi vaikai gryžo pilnais ąsotėliais žemuogių.

2030 | 2018-07-24 | 4203

Aprašymas: Paslaptinga, mirti sėjanti epidemija ritasi per pasaulį, naikindama gyvybes, negana to mirę nuo šios ligos tampa gyvaisiais numirėliais, zombiais. Japonijoje, keli Fujimi Vidurinės mokyklos mokiniai ir mokyklos seselė susivienijo tam, kad nugalėtų save ir įstengtų išgyventi šią siaubingą žmonijos apokalipsę. Viskas prasidėjo po to, kai vienas mokytojas buvo įkastas užkrėstojo bandančio prasibrauti pro mokyklos vartus, neilgai trukus įkastasis tapo vienu iš infekuotųjų ir ėmė pulti kitus mokytojus, kurie po įkandimų taip pat užsikrėtė. Taip prasidėjo žaibiškai kruvina grandininė reakcija, kurios pasekoje visą mokyklą užliejo nevaldoma kraujo ir žiaurumo banga. Išgyventi pavyko tik tiems, kas nepasidavė bandos instinktui ir elgėsi apgalvotai, taip išvengdami įkandimų. Dabar jie tik maža grupelė bandanti išgyventi dideliam kraujo ištroškusiame pasaulyje…