Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-09 | 3920

„Nu, pogodi!“ žavi kaip ir visada. Serija „Kelias“ online – puikus šeimos laisvalaikio praleidimas. Pikti vilko kėslai intriguoja, o laiminga pabaiga primena, kad gėris visada laimi. Tai pamokanti animacija. Užburia ir žaismingos spalvos bei nuotaikingai skambanti muzika. Šypsosis visi – ir vaikai, ir tėvai, mat „Na, palauk!“ nepalieka abejingų. Įsijunkite ir mėgaukitės!

2000 | 2017-06-09 | 3568

Šioje mėlynųjų nykštukų serijoje Pameistrys „ žiūrėsime apie Kerėplą. Tai smurfas kurio niekas nemėgo jis norėjo būti pameistriu tačiau dėde smurfas jo nepriėmė. Šis nelaimėlis nykštukas pavogs stebuklingą receptą iš Gargamelio ir netyčia pasivers į bjaurų žalią padarą. Gargamelis jį sučiups. Tada ir pamatysite jog iš tiesų smurfai labai myli vieni kitus ir nepaliks mažojo Kerėplos bėdoje. Graži draugystės istorija šiame animaciniame filmuke vaikams.

2030 | 2018-07-24 | 3430

Aprašymas: Gimnazisto iš pasiturinčios šeimos, Shinichirou Nakagami, gyvenimas tekėjo įprasta vaga iki tol, kol vieną dieną jam netyčiomis teko susitikti su mokyklos keistuole, Isurugi Noe. Tada ir pasipylė nemalonumai, kaip iš gausybės rago: mergina Hiromi Yuasa, kurią jisai mylėjo, paslapčiomis prisipažįsta mylinti kitą, sena vaikystės draugė, Aiko Ando, taip pat pajunta jam jausmus stipresnius nei tik draugystė. Galų gale ir pati Isuruge Noe jo širdyje pradeda sukelti sumaištį… Pagrindinis veikėjas Shinichirou mokosi gyventi, stengiasi suprasti tai, ką jaučia. Pagrindine vaikino gyvenimo vedle tampa būtent Isurugi Noe, rėžianti jam viską, net ir nemaloniausius dalykus tiesiai į akis. Shinichirou siužeto eigoje bręsta, kol pagaliau pajėgia pasirinkti vieną iš trijų merginų.

2012 | 2017-06-09 | 3901

Aprašymas: Šreko pasakos, tai filmukas apie helovyną, jis susideda iš 3 trumpų filmukų, kuriuose išvysite tris paršiukus su vilku, patį Šreką su Fioną, žinoma Asilą, bei dar kelis personažus iš Monstrų ir ateivių filmuko. Visi jie turės problemų su keistais personažais, vilkolakiais, zombėmis morkomės, bei vaiduokliais.

1963 | 2017-05-31 | 4304

Наши советские мультфильмы, созданные на рубеже 30-80 ых годов минувшего 20 века всегда отличались от зарубежных искренностью повествования, интересным сюжетом, тем, что если это мультфильм значит точно для ребенка, и конечно же учением добру и справедливости для подрастающего поколения. И что самое главное все эти достоинства на протяжении десятилетий никогда не менялись! Точно так же и в этом мультфильме, авторы повествуют, что все в нашем мире взаимосвязано, что нужно помогать в трудные минуты, для того, что бы продолжалась нормальная жизнь, что бы маленькие зрители путем анимации росли с добрыми намерениями к природе и её окружению, что бы у них уже с детства рождались идеи о помощи не только близких и родных, но и развивалось понимание, что природу надо то же любить и в возможных случаях помогать ей. Этот мультфильм обязателен для детей!

1993 | 2017-06-09 | 3747

Aprašymas: Tai mokyklinės meilės istorija, įvykusi Koichio mieste Japonijoje. Morisaku Taku ir Matsuno Yutaka buvo geriausi draugai, kai į jų gyvenimą įsibrovė naujokė iš Tokijaus Muto Rikako. Ji nuo visų atsiribojo, todėl visi manė, kad ji didžiausia snobė. Matsuno pamilo Rikako, todėl pradėjo labai pavydėti, kai ji daug laiko praleisdavo su Morisaku. Pradėjo sklisti visokie gandai, bet jie vis dar neigė, kad yra pora.

2012 | 2017-06-09 | 3918

Aprašymas: Mažas lėktuvėlis Tinis svajoja tapti didvyriu, bet draugiškoje patyrusių lėktuvų komandoje jis pripažinimo nesusilaukia. Vieną dieną, nepaisydamas kapitono Beno draudimo, Tinis vienas išvyksta gelbėti žmonių iš gaisro, statydamas į pavojų savo gyvybę. Jį išgelbėja kapitonas, bet tam paaukoja savo paties gyvybę. Kamuojamas kaltės ir baimės vėl pakilti į orą, Tinis palieka komandą ir pradeda dirbti kasykloje. Bet staiga kilęs smarkus gaisras atgaivina senuosius instinktus, ir jis skubiai be baimės dumia į pagalbą savo draugams.

2008 | 2017-06-09 | 4705

Aprašymas: Maža žuvytė Ponyo – stebukladario ir gražiosios jūrų karalienės dukra. Kartą ji pasprunka iš tėvo namų ir išplaukia ant kranto, kur ją suranda kaimelyje ant uolos gyvenantis berniukas vardu Sosuke. Ponyo ir Sosuke draugystė palaipsniui perauga į meilę, kuri kelia milžinišką pavojų ramaus kaimelio gyventojams. Kai magijos griebiasi dukrelę norinti susigrąžinti jos piktoji mama, Sosuke pademonstruoja neįtikėtiną drąsą – tam, kad tik išgelbėtų Ponyo…

Žuvytė Ponyo / Ponyo ant uolos prie jūros - Ponyo on the Cliff by the Sea (2008)

2030 | 2018-07-24 | 3695

Aprašymas: Drakonų kova Z (angl. Dragon Ball Z) – Japonijos animacinis serialas. Po penkerių metų jau su Či Če susilaukęs sūnaus Son Gohano, Gokas sutinka savo vyresnyjį brolį Raditą, kuris jam atskleidžia, kad jiedu kilę iš beveik išnykusios nežemiškos sajanų rasės. Sajanai dar mažą Goką (tikrasis vardas Kakarotas) pasiuntė į Žemę, kad šis ją užkariautų, tačiau vos joje išsilaipinęs jis smarkiai susitrenkė galvą, taip prarasdamas atmintį ir sajanams įgimtą troškimą žudyti. Gokas atsisako padėti Raditui užkariauti planetą ir padedamas Pikolo jį įveikia, tačiau paaukoja ir savo gyvybę. Po treniruočių pas valdovą Kajų pomirtiniame pasaulyje prabėgus metams, Gokas prikeliamas su drakono rutuliais ir išskuba gelbėti Žemės nuo ją užpuolusių sajanų Vedžito ir Napo. Tačiau atvykęs sužino, kad kovoje žuvo Jamčis, Čiautsas, Tenšinhanas ir Pikolas. O kaip žinia, mirus Pikolui, kuris yra viena būtybė su Dievu, išnyksta ir rutuliai. Laimei paaiškėja, kad Pikolo gimtojoje Nameko planetoje esama panašių rutulių, tad likusieji gyvi patraukia jų ieškoti. Tačiau paaiškėja, kad to paties siekia ir Vedžitas bei galaktikos tironas Fryzas. Prasideda kova dėl laiko; kas pirmas surinks visus rutulius. Fryzui išsikvietus Ginio pajėgas, Vedžitas nusprendžia susidėti su Gohanu ir Krilinu. Galiausiai atvykus Gokui, prasideda ilga, nuožmi kova, kurios atomazgoje jis virsta legendiniu super sajanu ir nukaudamas Fryzą atkeršija už milijardus gyvybių.

1998 | 2017-06-09 | 3578

Donald Duck Donald Applecore išleistas 1952 m.

2030 | 2018-07-24 | 3646

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2022 | 2017-06-09 | 3817

Pirmojoje linksmojo filmuko „Maša ir lokys“ serijoje „Pirmasis susitikimas“ vaikai pamatys, kaip susipažino nenuorama Maša ir lokys. Mažoji išdykėlė miške užtinka lokio trobelę, o kokius savo namus pamatys grįžęs lokys? Ar liks sužavėtas naująja drauge? Serijoje „Pirmasis susitikimas“ žiūrovai sužinos, kokia buvo tokios įdomios ir keistos draugystės pradžia.

1990 | 2017-06-09 | 3782

Aprašymas: Tarptautinė gelbėtojų bendruomenė siunčia šauniąją detektyvų porelę Mis Bjanką ir Bernardą vykdyti naujos užduoties. Australijoje pagrobtas berniukas, padėjęs išgelbėti retą paukštį. Brakonierius Persivalis Maklyčas tikisi iškvosti berniuką, kur yra nykstantis paukštis, kad galėtų jį pagauti ir susižerti didelę sumą pinigų. Kodį išlaisvinti gali tik peliukų organizacija, todėl peliukai nedelsdami skuba į Australiją.

2030 | 2018-07-24 | 3948

Aprašymas: Madagaskaro Pingvinai (angl. Penguins of Madagascar) – JAV animacinis serialas. Daugumai žmonių Skipper, Kowalski, Rico ir Private yra keturi žavūs pingvinai gyvenantys Centriniame Zoo parke. Ir būtent taip pingivnai nori, kad žmonės galvotų. Kodėl? O gi todėl, kad šie ramūs pingvinai ištiesų yra puolamasis elitinis burys su neprilygstamais komandos įgudžiais ir slaptu štabu. Jų misija? Išlaikyti tvarką zologijos sode. Jie gavo naują kaimyną Karalių Julieną. Šis vakarėlių žvėris ir lemūras, kuris pasiskelbė “Lemūrų karaliumi” yra naujas zologijos sode…

2000 | 2017-06-07 | 3576

„Sudužęs žaisliukas“ žaismingas filmukas vaikams, kuriame berniukas ir šuniukas draugiškai puošia eglutę. Staiga vienas žaisliukas sudūžta ir šuniukas už tai išmetamas lauk. Gyvūnėlis vienas lauke, kur siaučia baisus speigas. Vaikai susidomės intriguojančiu siužetu bei užuomina, kad savo augintiniais reikia rūpintis. Na, o pabaiga pradžiugins.

2013 | 2017-06-09 | 3976

Aprašymas: Tolima ateitis. Nusikalstama korporacija Gaja atėmusi iš žmonių laisvę, namus ir ateitį tapo didžiausia Žemės prieše. Atrodė jau nebėra jokios vilties išsigelbėjimui, bet pasirodė jis – kosmoso piratas Harlokas, laivo-vaiduoklio kapitonas, bėglys, pasiruošęs kautis už Žemę. Tik kas jis, didvyris ar nusikaltėlis?..