Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3695

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

2014 | 2017-06-09 | 4019

Aprašymas: Šįkart juostos kūrėjai nukelia mus į 50 metus prieš Kristų. Romėnai nukariavo visą Galiją? Bet ar išties visą? Tikrai ne! Vienas užsispyrusių galų kaimelis net neketina pasiduoti okupantams. Įpykęs dėl susiklosčiusios padėties, o ypač dėl to, kad jo kariuomenė neįstengia susidoroti su nepaklusniaisiais, Julijus Cezaris nusprendžia imtis kitos taktikos. Jeigu ši barbariška galų civilizacija pajėgia atsispirti Romos karinei galybei, galbūt neatsilaikys prieš jos gyvenimo būdą. Gudragalvis karvedys nusprendžia šalia galų kaimelio pastatyti prabangų romėnišką rajoną – tikrą dievų žemę, kurios siūlomi malonumai nustebintų net visko mačiusius. Ar šaunieji galai nesusivilios romėniška prabanga ir patogiu gyvenimu? Ar jų kaimelis taps tik paprasčiausia atrakcija turistams? Patikėkite, Asteriksas ir Obeliksas padarys viską, kad sužlugdytų Cezario planus!

2009 | 2017-06-09 | 3904

Aprašymas: Meteoritas Siuzaną jos vestuvių dieną paverčia į maždaug trijų aukštų namo dydžio monstrą. Neilgai trukus į įvykio vietą atvyksta karinės pajėgos, kurios atsitokėti nesuspėjusią Siuzaną sugauna ir išveža į slaptą kariuomenės bazę. Kai į Žemę nusileidžia paslaptinga technologija pagamintas robotas ir ima siaubti mūsų planetą, prezidentas liepia kovai pasitelkti žaviąją monstrų šutvę…

1998 | 2017-06-09 | 3835

Donald Duck Lucky day išleistas 1939 m.

1976 | 2017-06-10 | 4102

Aprašymas: Į nedidelį miestelį su slaptu tikslu atvyksta dvi tamsios asmenybės („Blyškusis“ ir „Šlykštusis“). Greičiausiai čia slapstosi buvęs bendrininkas Einaras, pradingęs su visų jų drauge pagrobtomis brangenybėmis. Miestelyje vasara, vaikų atostogos, kai laikas atitenka ne mokyklai, o – Walterio Scotto prisiskaičius – visokioms paslaptingoms grupuotėms, „Baltosios“ ir „Raudonosios“ rožės karams. Gal todėl miestelyje viskas – skrybėlės, bandelės, obuoliai – su trenksmu sprogsta, o atvykėliai gangsteriai piktinasi: „Vaiduoklių miestas“, „Sukčių miestas“. „Baltajai rožei“, be muzikaliosios Ievos-Lotos, kutenimo bijančio Anderso, priklauso ir mažiukas Kalis, kuris aiškiai skaitė ne vien Scotto istorines avantiūras, o ir šiuolaikinius detektyvus. Būti sekliu – jo siekiamybė, tad, profesinės nuojautos vedamas, Kalis neveltui paima pirštų atspaudus net nuo Ievos-Lotos giminaičio, miegančio dėdės Einaro. Su trimis „Raudonosios rožės“ berniukais, ne tokiais mikliais, kaip pagrindiniai herojai, kovojama dėl mįslingo „Didžiojo Mumriko“ suvenyro. Bet kai, Kalio iškviestas, pasirodo policijos komisaras, kai reikalas darosi rimtas, vaikai pamiršta nesantaiką ir susidraugauja. Nusikaltėliai suimti, brangenybės rastos. Tiesa, jas suėdė vaikų gatvės cirko asiliukas ir teks laukti, kol jis natūraliu būdu grąžins turtą…

2011 | 2017-06-09 | 3821

Aprašymas: Olis – žavus, nuoširdus ir padūkęs mažas sunkvežimiukas. Keliaudami, kartu su vairuotoju Stenu, jie papuola į nuotaikingas situacijas, sprendžia įvairiausias užduotis, visuomet ištiesia pagalbos ranką, o taip pat auga ir tobulėja kartu su jaunuoju žiūrovu.

2000 | 2017-06-07 | 4155

Raudonoji gėlelė. Gyveno kartą tėvas ir turėjo tris dukras. Mano mielosios brangios dukružėlės. Rytoj rytą mano laivas išplaukia į užjurio kraštus, svetimas šalis. Gyvenkit gražiai ir draugiškai. Už tai jums parvešiu dovanų kokių tik panorėsite. Viena dukra užsimanė auksinio vainiko, kita dukra Liubavuška užsimanė krištolinio veidrodėlio. Na o trečioji mylimiausioji Nastenka paprašė raudonosios gėlelės. O raudonoji gėlelė auga tik už jūrų marių pabaisos valdose. Ar pavyks tėvui įvykdyti pažadą ir pargabenti raudonąją gėlelę?

1961 | 2017-06-08 | 4328

„Nežiniukas mokosi“ – tai nuotaikinga pasaka apie smalsų berniuką. Jis įsitikinęs, kad viską sugeba nė trupučio nesimokęs. Filmukas pamoko, kad per minutę netampama nei muzikantu, nei dailininku, nei vairuotoju. Atsisakymas pripažinti, kad norint ko nors išmokti reikia veikti, galiausiai atveda prie supratimo. Tai pamokymas vaikams, jog kiekvienas darbas reikalauja įgūdžių. Į patį filmuką lengva įsijausti dėl charakteringų veikėjų ir nuotaikingų vaizdų.

1950 | 2017-06-07 | 4328

Senosios animacijos filmukas Pelenė. Tai nuostabi pasaka apie mergaitę Pelenę, kuri visą laiką buvo skriaudžiama piktos pamotės. Tačiau ji klusniai ir nuolankiai tarnavo, dėl to vėliau kiekvienas gauna ko nusipelnė, o pelenė tampa laiminga karalaitė su kurpaitėmis. Tai pasakojimas apie gerio ir blogio kovą ir apie tai, kad gėris visada laimi, todėl kiekvienam yra verta visada būti geram.

2000 | 2017-06-07 | 3650

„Čia ne apie mane“ – įdomus filmukas vaikams, kuriame pasakojama apie verkiantį mažylį. Vis dėlto pavyksta jį nuraminti. O laikui bėgant mažylis tampa berniuku išdykėliu. Jis krečia išdaigas ir netgi pradeda lupikauti. Taip jis ir vyru tampa. Laiko nemažai praeina, tačiau galiausiai tenka pasimokyti, kad blogi darbai blogai ir baigiasi.

2007 | 2017-06-09 | 3916

Aprašymas: Koledžą baigusi bitė, vardu Baris Bensonas, išgyvena didžiulį šoką. Paaiškėja, kad vienintelis jo gyvenimo tikslas – medus. Negalėdamas su tuo susitaikyti, jis sulaužo vieną pagrindinių bičių taisyklių – nekalbėti su žmonėmis. Baris sužino, kad žmonės jau daugybę amžių vagia iš bičių medų ir jį valgo! Pamažu jis suvokia tikrąjį savo gyvenimo pašaukimą bei paskirtį: jis atsirado šiame pasaulyje, kad nubaustų žmones už medų, vagiamą iš bičių nesuskaičiuojamą amžių gausybę.

2009 | 2017-06-09 | 3901

Aprašymas: Tikra draugystės istorija, sujungusi laiškais 8-erių vienišą mergaitę Merę iš Melburno ir 44-erių žydų kilmės ekscentrišką vyrioką Maksą iš Niujorko. Ji tik norėjo patikrinti mamos išsakytą tiesą ir sužinoti, ar tikrai Australijoje vaikai gimsta alaus bokaluose, o Amerikoje atsiranda konservuotų pupelių dėžutėse. Žingeidi Merė parašė laiškelį, bedė pirštu į adresų knygą ir išsiuntė klausimėlį tiesiai į namus išradingajam nepažįstamajam diedukui Maksui, kuris gyvena savanoriškai izoliavęs save nuo velniškai užknisusios visuomenės.

2008 | 2017-06-09 | 3753

Aprašymas: Naujųjų metų išvakarėse baltasis meškiukas vardu Elka netoli savo namų aptiko stebuklingą Draugystės tunelį, jungiantį Šiaurės ir Pietų ašigalius. Šio tunelio dėka jis suranda draugę – pingviniukę Tašą. Ji papasakoja apie Antarktidoje vykstančius blogus dalykus. Draugai leidžiasi i nuotykių kupiną kelionę, kovoti su piktaisiais, sniegą vagiančiais žmonėmis.

2030 | 2018-07-24 | 5242

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

2013 | 2017-06-09 | 3704

Aprašymas: Įsigalėjęs požiūris, kad kalakutai yra kvaili paukščiai, tinkami tik šventiniam stalui papuošti. Atėjo laikas pakeisti nuostatas! Animacinė komedija „Kalakutai: atgal į ateitį“ apvers jūsų pasaulėžiūrą. Nuo šiol, pamatę kalakutą, jūs žinosite, kad viduje jis yra erelis. Na gerai, gal ir ne visai erelis, bet turi su ereliais daugiau bendro nei su vištomis, žąsinais, kurapkomis ir kitu paukštienos prekystalio asortimentu. Žavus nevykėlis Regis, kuriam aplinkybės nuolat svilina uodegą, tačiau likimas leidžia išnešti sveikas plunksnas, sutinka kietasprandį kalakutų pasaulio Rembo – Džeiką. Turėdami atlikti savo gyvenimo misiją, du užkietėję individualistai privalo peržengti asmeninius nusistatymus. Padedami visos šutvės mielai kvanktelėjusių personažų, jie siekia išgelbėti kalakutų giminę nuo tapimo šventinio stalo simboliu. Tam jiems prireiks nei daug, nei mažai: įsiveržti į slaptą karinę bazę, nusikelti laiku į 1621 metus, kuomet Jungtinėse Valstijose pradėta švęsti Padėkos diena, suburti kalakutų išsilaisvinimo kariuomenę ir pasukti istorijos tėkmę taip, tarsi kalakutų valgymo tradicija nė nebūtų atsiradusi.

2017 | 2017-06-09 | 3881

Aprašymas: Magijos apsaugotame savo kaimelyje gyvenantys Smurfai niekad pernelyg nesiveržė ieškoti nuotykių. Žinoma, kai kurie iš jų yra girdėję legendą apie Pamirštąjį Kaimelį, tačiau didelės reikšmės šiam pasakojimui niekada neteikė. Tačiau vieną dieną Smurfytei į rankas pakliūva paslaptingas žemėlapis, kuriame pažymėtas ir Pamirštasis Kaimelis. Tėtė Smurfas kažkodėl labai nenoriai kalba šia tema, tad Smurfytė nutaria pati išsiaiškinti, ar žemėlapis teisingas. Kartu su ištikimiausiais bičiuliais – Protinguoliu, Neranguoliu ir Stipruoliu – Smurfytė išsiruošia į žygį. Bėda tik, kad apie tai sužino ir piktasis burtininkas Gargamelis. Smurfytei ir jos draugams teks paskubėti, jei nori atskleisti Pamirštojo Kaimelio paslaptį anksčiau už Gargamelį. Vis tik net ir jie nesitikėjo tokios paslapties…