Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1975 | 2017-06-08 | 4011

Filmukas vaikams Gražinkite reksą. Filmukas apie šunelį Reksą, kuris linksmai su savo šeimininku žaidė ledo ritulį. Skilus ledui berniukas liko ant ledo lyties ir Reksas jį išgelbėjo. Tačiau šunelis sušalo ir pateko pas gydytoją. Berniukas ilgai ieškojo savo draugo ir liūdėjo, skambino gydytojui ir prašė gražinti šuniuką. Tačiau gydytojas žinojo, kad šuniuko jau nebėra. Pažiūrėkite nepaprastą istoriją apie šuniuko Rekso ir berniuko draugystę.

1966 | 2018-07-25 | 3245

2009 | 2017-06-09 | 3854

Aprašymas: Oskarą pelnęs, 2009-tųjų metų, geriausias trumpametražis animacinis filmas jūsų dėmesiui. Virš 3000 firminių ženklų per mažiau nei 16 minučių. Dėl mažų lėšų šis filmukas buvo kuriamas 6 metus. Pagrindinė filmuko mintis labai ginčytina. Vieni įžiūri šį tą labai gilaus ir prasmingo, kiti mato padlaižiavimą kompanijoms, treti į tai žiūri tiesiog kaip į pramogą.

2000 | 2017-06-07 | 3617

Senosios animacijos filmukas Kai įsižiebia eglutės. Kartą artėjant Kalėdoms vaikučiai Liusi ir Tedis paskambino Kalėdų seneliui ir paprašė dovanėlių. Senelis kaip ir kasmet ruošė vaikams dovanėles, sukrovė viską į maišą ir patraukė pas vaikus. Tačiau netikėtai senelio dovanų maišas praplyšo ir dovanėlės pabiro pakeliui ant sniego. Tačiau į pagalbą atskubėjo Snieguolės stebuklingos rogės ir vaikų dovanėlės atkeliavo prie eglutės pas vaikus.

2012 | 2018-07-24 | 11731

Aprašymas: Trumpametražis filmas apie Simpsonai serialo veikėją – Megę Simpson.

Megė Simpson: Ilgiausia diena darželyje - The Longest Daycare (2012)

1998 | 2017-06-09 | 4082

Aprašymas: Vieną gražią dieną teletabių šalyje… Tinkis Vinkis, Dipsis, Lelia ir Pou panoro viską suskaičiuoti. O tada atėjo sukirsti po tabių skrebutį. Džozefas su draugais žaidė lietuje, ir teletabiai takšt ir įlipo į balą. Ojojoi!

2014 | 2017-06-09 | 4395

Aprašymas: Monstrų vidurinėje seniai nebuvo Valentino dienos. Princą Deksterį įsimylėjusi gražuolė Kupidonė gauna magišką knygą apie Širdelių dienos istoriją ir ją perskaičiusi keliauja tiesiai pas direktorių su prašymu leisti pagaliau suorganizuoti šventę. Bet mokytojas – nesukalbamas. Daugelį metų linksmybių nebuvo dėl rimtos priežasties – tai pavojinga šventė, raginanti įsiklausyti į tikruosius moksleivių troškimus ir pakeičianti jų gyvenimus neplanuota linkme. Negavusi leidimo, Kupidonė nusprendžia nepasiduoti ir surengti slaptus pogrindinius šokius. Kokios žavios, savo jausmus slepiančios porelės susirinks į šventę ir ar pavyks viską nuslėpti nuo direktoriaus?

1975 | 2017-06-07 | 3830

Senosios animacijos filmukas vaikams Bitė maja. Bitės Majos nuotykiai ir padangių draugija. Puikus filmukas apie bitelę Mają kuri ryžosi gyventi savarankiškai ir per trumpą laiką patiria daug įvairiausių nuotykių su savo draugais. Bitutė įgyja daug patirties ir išminties ir pažįsta subtilų pasaulio grožį. Nuostabus pamokantis filmukas vaikams.

2012 | 2017-06-09 | 3915

Aprašymas: Filmo siužetas žiūrovą nukels į spalvingą pasaulį, kuriame iš plastiko sukurta aplinka keičiasi vos vienu mygtuko paspaudimu. Tedas, iki ausų rusvaplaukę Odrę įsimylėjęs paauglys, tarsi riteris dėl mylimosios apsiryžęs žygdarbiams. Vos vienas merginos noras – pamatyti paskutinį gyvą medį žemėje, ir Tedas leidžiasi į nuotykių kupiną kelionę, kurios metu patenka į neįtikėtiną apelsino spalvos padaro, medžių užkalbėtojo, vardu Loraksas, pasaulį. Mielas ūsuotas bambeklis, apdovanotas magiškomis galiomis, bando išsaugoti natūralią gamtą ir savo aplinką, kuriai grėsmę kelia nesusipratėlis medkirtys Aloyzius O’Haris.

2000 | 2017-06-07 | 3781

Senosios animacijos filmukas Tigriukas saulegrąžoje. Ten kur teka tolimas Usuris, kur taiga plačioji ošia rūščiai, kur gyvena meškinai ir elnių bandos, Amba ten sutikt gali. Amba - tai usūrinis tigras. Buvo žiema ir vidury žiemos išaugo saulėgrąža, tai stebuklas. Tigriukas apsigyveno saulėgražoje, kuri jį šildė. Mielas filmukas vaikams prieš miegą.

2030 | 2018-07-24 | 3825

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

1964 | 2017-06-09 | 3814

Aprašymas: Sutuoktinių Benksų pora turi didelę problemą. Jei dar tiksliau, – netgi dvi. Jų vardai – Maiklas ir Džeinė – ir tai yra jų pačių vaikai. Tėvai amžinai užsiėmę savais „neatidėliojamais“ darbais, todėl jų vaikai paliekami vieni du ir iš nuobodulio ar neturėjimo ką veikti, kasdien prikrečia įvairiausių aibių ir šunybių. Bėda dar ir tame, jog nei viena iš reguliariai besikeičiančių samdomų auklių, visiškai nesuvaldo nei situacijos, nei vaikų ir niekaip neranda tinkamo priėjimo prie jaunųjų Benksų palikuonių. Bet kartą prie jų namų slenksčio netikėtai išdygsta nepaprasta, žavi, jauna, apgaulingai griežtomis akimis ledi su dideliu skėčiu rankoje. Jos vardas – Merė Popins ir būtent jai yra lemta radikaliai pakeisti Benksų gyvenimą. Juk jinai ne tik auklė, bet ir tikrų tikriausia burtininkė, galinti kad ir pačią niūriausią dieną paversti švente, kiekvieną nemėgstamą namų ruošos darbą – žaidimu, kiekvieną dieną – nepaprastu nuotykiu ir taip beviltiškas neklaužadas perorientuoti į dorus bei išauklėtus vaikučius. Legendinis Disnėjaus 1964 metų miuziklas-pasaka „Merė Popins“ buvo ypatingai sėkmingas projektas ir iki šiol vadinamas vienu sėkmingiausių filmų kino istorijoje. Pagal Pamelos Travers knygą pastatyta juosta buvo nominuota trylikai „Oskarų“, laimėjo penkis.

2022 | 2017-06-09 | 3845

„Sunku būti mažam“ Maša žaisdama, kaip visada, visiems pridaro bėdos. Šį kartą ant Mašos pyksta visi miško gyventojai. Laimei lokys prisimena ir primena kitiems, kad kai kurie dalykai, kurie suaugusiems atrodo neteisingi ir blogi, būnant mažu atrodo labai smagūs ir įdomūs. Serijoje „Sunku būti mažam“ vaikai pamatys, ne tik mažosios Mašos, bet ir kitų miško gyventojų vaikystės išdaigas.

2011 | 2017-06-09 | 4705

Aprašymas: Nuotykių ištroškęs Batuotas katinas Pūkis vienijasi su išmintinguoju Kliunkiu Aleksandru Pliunkiu ir žavingąja Kite Minkšta Letenėle. Trijulės tikslas – pagrobti stebuklingąsias pupeles, kurios turėtų atnešti pasakiškus turtus! Juk net ir katinai nori būti turtingi. Tačiau pasaka nebūtų pasaka, jeigu visų įvykių sūkuryje Batuotas Katinas nepagalvotų, kokia, visgi, simpatinga yra jo kolegė Kitė Minkšta Letenėlė. Galąskite špagas ir pasiruoškite iššūkiams!

2000 | 2017-06-07 | 3787

Čekų pasakos motyvais pastatytas filmukas, kuris pasakoja apie stipruoli, kaimo galiūną, Janeką. Janekas paprašė tėvų, kad galėtų leistis į kelionę po pasaulį. Pakeliui filmuko herojus supranta, kad jėga ir stiprybė yra naudinga tik tada, kai yra naudojama kartu su protu. Šis senosios animacijos filmukas tikrai patiks kiekvienam vaikui.

2022 | 2017-06-09 | 4030

Serijoje „Paveikslas“ mažoji Maša ir lokys tapo tikrais dailininkais. Tik lokys tapo namie, o mažoji nenuorama bus išsiųsta nupiešti visų miško gyventojų. Kas nutiks, kai gudruolė pastebės,jog jos paveikslo spalvos nevisai sutampa su tikromis žvėrių spalvomis? Serijoje „Paveikslas“ mažieji žiūrovai pamatys, kuo baigėsi dailės darbai ir ar nepasigailės lokys, kad išsiuntė Mašą piešti į mišką/

2022 | 2017-06-09 | 3707

Maša ir lokys seriale matysite kaip smagu lokiui žaisti šaškėmis. Tačiau šioje serijoje Maša ir košė, mergaitė turi kur kas įdomesnių sumanymų kaip jie gali pažaisti. Bet juk alkanai žasti visai neįdomu, tad reikia išsivirti košės. Ir atsitik šitaip, kad koše Maša ne tik pasisotins pati, tačiau pamaitins miško gyventojus, ir jos dar liks. Kaip iš vieno puodo visi pavalgys, vaikai sužinos filmuke Maša ir košė.

1970 | 2017-06-09 | 3802

Magician Mickey.